Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Monday 23 April 2012

ΤΑΙΝΙΑ: "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" του Γιάννη Σμαραγδή με την Κατρίν Ντενέβ!!!!!!!!!!

ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

Η Κατρίν Ντενέβ λέει «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι»

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της διεθνούς ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» με τη βαρύνουσα συμμετοχή της Κατρίν Ντενέβ, που βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Αθήνα για τις ανάγκες του ρόλου της ως Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας.
Κατρίν Ντενέβ και Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε σκηνή από την ταινία


Ολοκληρώθηκαν τη Μεγάλη Παρασκευή τα γυρίσματα της διεθνούς ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» με τη βαρύνουσα συμμετοχή της Κατρίν Ντενέβ, που βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Αθήνα για τις ανάγκες του ρόλου της ως Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας.
Μετά την εμπορική επιτυχία του «El Greco», ο σκηνοθέτης καταπιάνεται με την ιστορία του ευπατρίδη Ιωάννη Βαρβάκη, ο οποίος από πειρατής του Αιγαίου Πελάγους φτάνει στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης, από εκεί στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας και καταλήγει στη διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα κατά την Επανάσταση του 1821. Στη διάρκεια της παραμονής του στη Ρωσία, ο Βαρβάκης, που τον υποδύεται στην ταινία ο Σεμπάστιαν Κοχ («Οι ζωές των άλλων»), έγινε πάμπλουτος εξαγωγέας χαβιαριού.
Το διεθνές καστ συμπληρώνουν οι Τζον Κλιζ, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Νικ Ασντον κά, ενώ συμμετέχουν και πολλοί Ελληνες ηθοποιοί, όπως οι Λάκης Λαζόπουλος, Ακης Σακελλαρίου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης κ.ά. Το έπος του Γιάννη Σμαραγδή βγαίνει στην Ελλάδα στις 11 Οκτωβρίου 2012.











πηγή:newsbeast.gr

No comments:

Post a Comment

More + More