Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Saturday 28 April 2012

Ναρκωτουρισμός ΤΕΛΟΣ στην Ολλανδία..........

Νέος νόμος απαγορεύει από τον Μάιο την είσοδο τουριστών στα coffee shops


Δικαστής στην Ολλανδία έλαβε την πρώτη απόφαση υπέρ ενός νέου νόμου που θα απαγορεύεται από την πρωτομαγιά την είσοδο ξένων τουριστών στα περίφημα coffee shops, τα καφέ όπου επιτρέπεται η χρήσης ινδικής κάνναβης.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχει εδώ και δεκαετίες ανοχή για την προσωπική χρήση μαλακών ναρκωτικών στη χώρα, αυξάνονται οι ανησυχίες ότι πολλοί τουρίστες την επισκέπτονται επί τούτου και ότι ξένοι και ντόπιοι έμποροι εκμεταλλεύονται το καθεστώς για να διακινούν παράνομα ναρκωτικά.
Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ σε τρεις νότιες επαρχίες της Ολλανδίας τον Μάιο και θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος του 2012.
Ομάδα ιδιοκτητών τέτοιων καφέ προσέφυγαν σε δικαστήριο στη Χάγη, ισχυριζόμενοι ότι η απαγόρευση κάνει διακρίσεις κατά των τουριστών από το εξωτερικό.
Βάσει του νέου νόμου, θα επιτρέπεται μόνο σε ολλανδούς υπηκόους η είσοδος στα καφέ, πιθανώς με μια κάρτα εισόδου, η έκδοση της οποίας συζητείται.
Περί τα 700 coffee shops λειτουργούν στην Ολλανδία. Η πώληση μαλακών ναρκωτικών σε αυτά έχει αποποινικοποιηθεί, αν και δεν είναι νόμιμη. Η αστυνομία ανέχεται συνήθως την κατοχή κάτω των 5 γραμμαρίων ινδικής κάνναβης.
Σύμφωνα με προτάσεις, τα καφέ θα μπορούσαν να μετατραπούν σε «κλειστές λέσχες», με έως και 2000 μέλη, τα οποία οφείλουν να είναι κάτοικοι Ολλανδίας, και ηλικίας άνω των 18 ετών. Οι ιδιοκτήτες των καφέ αντιτίθενται στο μέτρο, φοβούμενοι ότι τα θα μειωθούν σημαντικά τα κέρδη τους από τον ναρκοτουρισμό.


«Είναι ένα μέτρο που κάνει διακρίσεις. Πρόκειται για 19 καφέ που επελέγησαν για να αντιπροσωπεύσουν το σύνολο τέτοιων καταστημάτων στη χώρα, όμως πολλά είναι εκείνα που υποστηρίζουν την κίνησή μας», είπε ο Αντρέ Μπέκερς, συνήγορος ενός εκ των 19 εναγόντων και δύο οργανώσεων.

πηγή:tovima.gr

Friday 27 April 2012

ΣΗΜΕΡΑ τα γενέθλια του ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ με φόρο τιμής από τη GOOGLE!!!!(GOOGLE.GR)


Φόρος τιμής στον Αγγελόπουλο από την Google

Η φιγούρα του κορυφαίου σκηνοθέτη στο λογότυπο της μηχανής αναζήτησης
Η κεντρική σελίδα της Google αποτίει στο λογότυπό της φόρο τιμής στον σπουδαίο έλληνα σκηνοθέτη, Θόδωρο Αγγελόπουλο.
Με αφορμή την ημερομηνία γέννησης του Θόδωρου Αγγελόπουλου, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης απέκτησε γαλάζιο χρώμα, φέρει ελληνικό έψιλον και ένα σκίτσο με την φιγούρα του σκηνοθέτη που έφυγε ξαφνικά τη νύχτα της 24ης Ιανουαρίου.
Η στενή οικογένειά του, η ευρύτερη κινηματογραφική του οικογένεια, οι συνεργάτες του, οι γνωστοί και άγνωστοι φίλοι του θα συναντηθούν την Παρασκευή 27 Απριλίου, ημέρα γέννησης του σκηνοθέτη στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) για να τιμήσουν τη μνήμη του.
Αντί γενεθλίων θα πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο.
Ξεκινώντας από την «Άλλη θάλασσα» και φτάνοντας στους «Forminx» - την πρώτη του ανολοκλήρωτη ταινία μικρού μήκους, το φιλμ της οποίας έχει χαθεί – ένας συνεργάτης από κάθε ταινία θα θυμίσει το κλίμα, το περιβάλλον, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δημιουργήθηκε καρέ καρέ το έργο ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι μουσικοί Ναταλία Μιχαηλίδου, Ανδρέας Τσεκούρας, Βαγγέλης Χριστόπουλος και η ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών, οι σκηνοθέτες Νίκος Παναγιωτόπουλος, Δήμος Αβδελιώδης, Γιάννης Σολδάτος και οι συνεργάτες του Γιώργος Αρβανίτης, Ελένη Καραΐνδρου, Γιώργος Παπαλιός, Ιουλία Σταυρίδου, Χάρης Παπαδόπουλος, Τάκης Κατσέλης, Μαργαρίτα Μαντά, Γιάννης Τσιτσόπουλος, Στέφανος Δανιηλίδης, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Μάνια Παπαδημητρίου, Ηλίας Λογοθέτης, Γρηγόρης Πατρικαρέας, Τάνια Παλαιολόγου, Μισέλ Δημόπουλος, Δημήτρης Σοφικίτης, Γιώργος Ζιάκας, Λουκιανός Κηλαϊδόνης, Εύα Κοταμανίδου, Θοδωρής Κατσαδράμης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Μουσείο Μπενάκη και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου στις 19:30 το απόγευμα.
πηγή:tovima.gr

Τα καινούργια παπούτσια VANS by KENZO !!!!!!!!


Τα νέα αθλητικά παπούτσια Vans by Kenzo

Η νέα συνεργασία μεταξύ του οίκου Kenzo και του διάσημου brand αθλητικών παπουτσιών Vans είναι γεγονός.


Τα ζευγάρια από τη συλλεκτική σειρά The Era της εταιρείας Vans ξεχωρίζουν κυρίως για τις έντονες αποχρώσεις τους: ζωηρά ροζ, παιχνιδιάρικα πράσινα και κόκκινα, μπλε του ωκεανού και φωτεινά κίτρινα. Τα χρώματα, δηλαδή, που πρωταγωνιστούν και στην collection του Kenzo για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012. Οι Ουμπέρτο Λεόν και Κάρολ Λιμ, καλλιτεχνικοί διευθυντές του οίκου, δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη συνεργασία: «Από παιδιά, στο Λος Άντζελες, αγοράζαμε το ένα ζευγάρι μετά το άλλο. Είναι από τις πιο κλασικές αξίες στο χώρο της μόδας. Για εμάς, ήταν πολύ ευχάριστο που η Vans μάς ζήτησε να βάλουμε τη σφραγίδα μας στα θρυλικά skate υποδήματα».

Τα παπούτσια θα διατίθενται σε επτά διαφορετικές εκδοχές, οι οποίες θα απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες, ενώ το κάθε ζευγάρι θα κοστίζει περίπου € 95-€ 100. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσημα μετά το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Οι φαν τους θα μπορούν να τα βρουν στις επίσημες μπουτίκ Kenzo, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο το κόσμο, αλλά και μέσω ίντερνετ.


πηγή:elle.gr

Τα ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ της ΝΕΑΣ σεζόν !!!!!!!!!!!!!

Έφτασε η ώρα που περίμενες από τότε που έπαιζες με τις κούκλες σου λοιπόν και ντύνεσαι νυφούλα! Το τρίπτυχο λοιπόν μαλλιά-νύχια-μακιγιάζ

Έφτασε η ώρα που περίμενες από τότε που έπαιζες με τις κούκλες σου λοιπόν και ντύνεσαι νυφούλα! Το τρίπτυχο λοιπόν μαλλιά-νύχια-μακιγιάζ είναι από τα πρώτα και τα βασικά άγχη γιατί την μεγάλη μέρα θέλεις να είσαι μια κούκλα! Διάβασε παρακάτω ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που θα σε κάνουν την πιο σούπερ κούκλα νύφη και διάλεξε εκείνο που σου αρέσει περισσότερο για την μεγάλη μέρα!
Ο κότσος της νύφης-μπαλαρίνας: ο ψηλός και σφιχτός κότσος σε κάνει να θυμίζεις μπαλαρίνα και το βασικό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η επιτυχία του λουκ στηρίζεται στο πόσο σφιχτά έχεις μαζέψεις τα μαλλάκια σου. Ο ψηλός και σφιχτός κότσος κάνει τα λαιμό σου να φαίνεται πιο μακρύς και γενικά σε κάνει να δείχνεις πιο λεπτή και λεπτεπίλεπτη και τελικά να δείχνεις πιο αδύνατη. Εξάλλου δεν υπάρχει πιο σέξι πράγμα από το να φαίνονται οι υπέροχοι ώμοι σου την ημέρα που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου!

Ο χαμηλός κότσος ένα ακόμη τρεντ για νυφούλες!
Η κοτσίδα-στέμμα: είναι το καλύτερο χτένισμα για εσένα που σου αρέσουν οι κοτσίδες! Ένα από τα πιο σέξι, αέρινα και ανεπιτήδευτα λουκ που είναι απόλυτα in με όλα τα τρεντ να γίνονται ολοένα και πιο φυσικά, η κοτσίδα-στέμμα είναι απόλυτα ρομαντική και σέξι! Είτε επιλέξεις να δημιουργήσεις μια κοτσίδα που έρχεται κατά μήκος του μετώπου σου σαν στέμμα κυριολεκτικά είτε απλά η κοτσίδα «αγκαλιάζει» το κεφάλι σου και ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος καταλήγει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένα χτένισμα που κερδίζει τους πάντες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα μαλλάκια σου να είναι μακριά για να μπορούν να σχηματίσουν την πολυπόθητη κοτσίδα και να είσαι έτοιμη να δείξεις το υπέροχο πρόσωπο σου, αφού αυτό το χτένισμα σε μετατρέπει σε νύφη-πριγκίπισσα με τα όλα της!
Ο χαμηλός κότσος της νύφης: low profile κομψότητα με ένα χτένισμα τόσο χαλαρό και σέξι που θα τους μαγέψει όλους! Το στιλ συναντάει την κομψότητα σε αυτό το πολύ προσεγμένο χτένισμα που φτιάχτηκε ειδικά για τις νυφούλες! Ζήτησε από την κομμώτρια να σου φτιάξει τον χαμηλό αυτό κότσο την ημέρα του γάμου σου και συνδύασε με μικρό πέπλο για να κλέψεις χωρίς κόπο τις εντυπώσεις!
Η κοτσίδα να είναι στο πλάι: η κοτσίδα στο πλάι είναι ένα τρεντ που φέτος θα σε συγκλονίσει όχι μόνο γιατί είναι ένα εντυπωσιακό χτένισμα που είναι διαφορετικό και ξεφεύγει από τα καθιερωμένα αλλά κυρίως γιατί είναι σούπερ σέξι! Πιάσε τα μαλλάκια σου σε χαμηλή κοτσίδα από το ύψος του αυτιού και κάτω και φέρτην στο ένα πλάι για να δώσεις έξτρα τσαχπινιά στο χτένισμα σου!

Από την Ελένη Αναστασάκη
πηγή:womenonly.gr

Thursday 26 April 2012

GRAFFITI:Διεθνής έκθεση στην ΚΥΠΡΟ στις 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Διεθνής έκθεση graffiti στην Κύπρο: o Banksy είναι εδώ


Το ArtHouse 59 παρουσιάζει την STRA-DA, μια πρωτοποριακή έκθεση «ορόσημο» της ριζοσπαστικής «τέχνης του δρόμου» που προκαλούν τα μοναδικά έργα Graffiti, με έργα μερικών από τους πιο διακεκριμένους και διασημότερους καλλιτέχνες στον κόσμο.

Banksy, Adam Neate, Alexandros Vasmoulakis, Pure Evil, Anthony McAllen, DFace, Eine, Faile, Herakut, Jose Parla, Nar, ο «δικός μας» Paparazzi και άλλοι συμμετέχουν στην έκθεση, η οποία θα ανοίξει για το κοινό στις 27 Απριλίου.






Διαθέτοντας ένα επιλεκτικό συνδυασμό πρωτότυπων έργων από μέταλλο, ξύλο, χαρτί και mixed media, στην έκθεση περιλαμβάνονται ακόμη σπάνιες μεταξοτυπίες και λιθογραφίες από τους πιο φημισμένους καλλιτέχνες γκράφιτι του κόσμου.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί ArtHouse 59, την πρώτη στο είδος της στην Κύπρο: μια αποθήκη γκαλερί στη Λεμεσό.

Θα προηγηθεί στις 26 Απριλίου private view για τους συλλέκτες έργων τέχνης, μόνο με προσκλήσεις. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 27 Απριλίου μέχρι τις 27 Μαΐου 2012. Πληροφορίες τηλ. 77777059 και info@arthouse59.com.




 












πηγή:parathyro.com

ΣΗΜΕΡΑ η....Διαδικτυακή πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ Catastroika!!!!!!!!

Σήμερα στις 20:00, κλείνουμε τις τηλεοράσεις και μπαίνουμε στο διαδίκτυο, όπου θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ Catastroika.

Πρόκειται για τη νέα παραγωγή των δημοσιογράφων Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνας Κιτίδη, οι οποίοι παρουσίασαν πριν δύο χρόνια το ντοκιμαντέρ Debtocracy που «συγκλόνισε την Ελλάδα», όπως έγραψε η γαλλική Liberation.Το ντοκιμαντέρ Catastroika θα προβληθεί απόψε στο www.catastroika.com και ο Άρης Χατζηστεφάνου δίνει στο «Παράθυρο» μια πρώτη εικόνα.
Με άποψη
«Ο κεντρικός άξονας του ντοκιμαντέρ είναι οι ιδιωτικοποιήσεις», λέει στον «Πολίτη» ο Άρης Χατζηστεφάνου, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με την Κατερίνα Κιτίδη. «Συνδέουμε όμως αυτή την προσπάθεια της μαζικής εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, που γίνεται σε όλη την Ευρώπη, με τη δημοκρατία. Δηλαδή βλέπουμε μια επίθεση εναντίον της δημοκρατίας όπου υπάρχει μια τέτοια τάση (ιδιωτικοποιήσεων)».
Το προηγούμενο ντοκιμαντέρ των Α. Χατζηστεφάνου και Κ. Κιτίδη, Debtocracy, χαρακτηρίστηκε από την Guardian ως η καλύτερη μαρξιστική οικονομική ανάλυση που έχει γίνει ποτέ. Ρωτάω αν τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και το Catastroica. «Δεν θα το χαρακτήριζα μαρξιστικό, νομίζω πως είναι πολύ ευρύτερο απ’ αυτό», σημειώνει ο Α. Χατζηστεφάνου. «Σίγουρα όμως και τα δύο ντοκιμαντέρ έχουν άποψη την οποία δημιουργούν μέσα από το ρεπορτάζ. Δηλαδή, θα παρουσιάσουμε μια συγκεκριμένη άποψη πάνω την οποία καλούμε τον κόσμο να συζητήσει, να διαφωνίσει κ.λπ. Θα έχει συγκεκριμένη θέση κατά των ιδιωτικοποιήσεων. Ωστόσο θα δείτε πως υπάρχουν απόψεις ακόμη και από mainstream οικονομολόγους, οι οποίοι μόνο αριστεροί δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και αντλούμε επιχειρήματα και από αυτούς», διευκρινίζει.
Το ντοκιμαντέρ εξετάζει παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης από την Καλιφόρνια, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Μόσχα και τη Ρώμη, επιχειρούν να προβλέψουν τι θα συμβεί από την εφαρμογή αυτού του μοντέλου σε μια χώρα υπό καθεστώς επιτήρησης.
Μιλούν στο ντοκιμαντέρ οι Σλαβόι Ζίζεκ, Ναόμι Κλάιν, Λούις Σεπούλβεδα, Κεν Λόουτς, Γκρεγκ Πάλαστ, Ντάνι Ρόντρικ, Άλεξ Καλίνικος, Μπεν Φάιν, ο Κώστας Δουζίνας, ο Ντιν Μπέικερ, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Σπύρος Μαρκέτος.
Μοντέλο διανομής
Όπως και το πρώτο ντοκιμαντέρ, έτσι και το Catastroika, μετά την σημερινή του προβολή θα είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει. «Από τη στιγμή που θα φύγει από μας, δεν έχουμε πάνω του δικαίωμα χρήσης ή αναμετάδοσης», λέει ο Α. Χατζηστεφάνου. Οποιοσδήποτε λοιπόν, είτε κανάλι, κινηματογραφική αίθουσα, σύλλογος ή ιδιώτης, μπορεί να το προβάλει δωρεάν, αρκεί ένα μέιλ συνεννόησης με τους δημιουργούς.
Ο τρόπος διανομής και αναμετάδοσης του ντοκιμαντέρ δεν είναι η μόνη καινοτομία. Μοναδικός είναι και ο τρόπος χρηματοδότησης για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ, καθώς ο μεγαλύτερος παραγωγός είναι οι ίδιοι οι θεατές. «Δεν πήραμε λεφτά από κανένα κόμμα, κανένα κανάλι ή οποιονδήποτε θα ζητούσε ανταλλάγματα», διευκρινίζει ο Α. Χατζηστεφάνου. «Για το Debtocracy, το οποίο δημιουργήθηκε προτού χτυπήσει τόσο πολύ η κρίση, μέσα σε 15 μέρες είχαμε συγκεντρώσει ολόκληρο το ποσό του προϋπολογισμού. Για το Catastroica, ενώ έχει πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των ανθρώπων που δίνουν χρήματα, καταλαβαίνει κανείς ότι λόγω της κρίσης είναι και πολύ πιο μικρά τα ποσά. Παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι θα καλύψουμε και αυτή τη φορά το κόστος».
Ενοχλήσεις
Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν ήδη το Debtocracy, το οποίο προβλήθηκε εκτός από το διαδίκτυο, σε τηλεοπτικούς σταθμούς από την Ιαπωνία μέχρι τη Λατινική Αμερική, σε υπό κατάληψη πλατείες και αλλού. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, «ξέρουμε ότι ενόχλησε πολύ την ελληνική κυβέρνηση. Θυμάμαι μάλιστα δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών ότι ’κάποιοι θέλουν να μας κάνουν μια τριτοκοσμική χώρα’. Ενόχλησε πολύ. Επίσης, νεοφιλελεύθεροι αρθρογράφοι σε μεγάλες εφημερίδες επιτέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο ντοκιμαντέρ. Εμείς συγκρατούμε όμως περισσότερο την αντίδραση του κόσμου, είτε θετική ή αρνητική, η οποία ήταν πιο γνήσια και δεν είχε τα χαρακτηριστικά της συντονισμένης επίθεσης».

www.catastroika.com.

+ Το ντοκιμαντέρ Catastroika προβάλλεται στις 26 Απριλίου στις 20:00 για πρώτη φορά στο
ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

CUTTY SARK...το ιστιοφόρο ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!!!!!!!

Το θρυλικό Cutty Sark ανοίγει πανιά 143 χρόνια μετά το πρώτο ταξίδι!


Χρειάστηκε εντολή της βασίλισσας Ελισάβετ, ατελείωτες ώρες δουλειάς και 50.000.000 λίρες Αγγλίας για να πέσει ξανά στον Ατλαντικό το καμάρι του εμπορικού βρετανικού στόλου. Το Cutty Sark δεν κάνει πλέον ταξίδια στον δρόμο του τσαγιού αλλά δεμένο στο Γκρίνουϊτς περιμένει τον κόσμο να το εξερευνήσει...



Τα εγκαίνια του υπέρλαμπρου μουσείου τα έκανε η ίδια η βασίλισσα παρά τις εξαιρετικά άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στην Βρετανία και όλοι πλέον μιλούν για την ευτυχή συγκυρία της ολοκλήρωσης των εργασιών ανακατασκευής λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!
 Το εντυπωσιακό ιστιοφόρο -το πιο γρήγορο ιστιοφόρο της εποχής του- καθελκύστηκε από το ναυπηγείο των Σκοτ και Λίντον στις 22 Νοεμβρίου 1869 με προορισμό τις αγορές του τσαγιού σε όλο τον κόσμο και το εμπόριο μαλλιού από την Αυστραλία.
Το 1954 άραξε στην ειδικά κατασκευασμένη αποβάθρα του Γκρίνουϊτς κασι με παρέμβαση των ανακτόρων το 2006 μπήκε σε διαδικασία αναπαλαίωσης. Η καταστροφική πυρκαγιά του 2007 θα μπορούσε να είχε προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά εάν μεγάλα τμήματα του πλοίου (περισσότερο από το 50%) δεν είχαν μεταφερθεί σε άλλους χώρους για επισκευές
 Το θρυλικό σκαρί έχει πλέον ανοίξει τα καταστρώματά του στο κοινό και οι ιστορίες που έχει να διηγηθεί είναι ανεξάντλητες.



πηγή:iefimarida.gr

TAINIA: Οίκος Ανοχής (Video)

L'APOLLONIDE


Στις αρχές του 20ού αιώνα, ένας οίκος ανοχής διανύει τις τελευταίες μέρες της δόξας του. Στον μικρόκοσμό του, κάποιοι άντρες ερωτεύονται, άλλοι γίνονται επικίνδυνα βίαιοι, ενώ οι γυναίκες μοιράζονται μυστικά, φόβους, χαρές, πάθη, πόνους και ελπίδα. Ο Γάλλος σκηνοθέτης Μπερτράν Μπονελό, γνωστός για τις σεξουαλικές κινηματογραφικές εμμονές του (δημιουργός της ταινίας Ο Πορνογράφος), φτιάχνει ένα καλλιτεχνικά άρτιο, αλλά επιφανειακό αισθησιακό θέαμα, βγαλμένο από μια άλλη εποχή, με το κάθε πλάνο του να μοιάζει με αναπαράσταση έργων πότε προ-ραφαηλιτών δημιουργών και πότε των Ρενουάρ και Μανέ.
Το κλειστοφοβικό σκηνικό του οίκου είναι σκοτεινό, ντυμένο σε μπλε και βαθυκόκκινα βελούδα, βαριές κουρτίνες και πυκνό καπνό, ενώ έχει για φως μονάχα τη διακριτική λάμψη των κεριών. Τα κορίτσια, φορώντας αραχνοΰφαντα μισοφόρια και μεταξωτούς κορσέδες, ζουν ράθυμα σε μια κατάσταση πολυτελούς δουλείας. Περνούν τα βράδια τους κρατώντας συντροφιά στους άντρες, παίζουν, κουβεντιάζουν, ερωτεύονται, ελπίζουν, ονειρεύονται, πίνουν και πηγαίνουν μαζί τους στα «πάνω» δωμάτια.

Η ατμόσφαιρα μοιάζει να έχει βουτηχτεί στο όπιο. Όλα κινούνται τόσο αργόσυρτα ώστε η απουσία πραγματικής πλοκής και ολοκληρωμένων χαρακτήρων γίνεται δυσβάσταχτη. Τα περισσότερα από τα κορίτσια περιφέρονται από βελούδινο ανάκλιντρο σε μεταξωτά σεντόνια σαν κουρασμένες μαριονέτες μιας εστέτ, παριζιάνικης ψευδαίσθησης.

Έτσι, λοιπόν, ο Γάλλος σκηνοθέτης, ακόμα και όταν προσπαθεί να προκαλέσει, δεν καταφέρνει τελικά να δημιουργήσει μια άρτια αισθησιακή ταινία με φόντο την Μπελ Επόκ. Η ποιητική κινηματογραφική του διάθεση μένει μετέωρη, χωρίς βάθος και ιδεολογική προσέγγιση. Στο τέλος γίνεται πια κατανοητό ότι ο Μπονελό, πέρα από τη γοητεία που του ασκεί η κουλτούρα της κλειδαρότρυπας, στην πραγματικότητα ήθελε να δημιουργήσει έναν κινηματογραφικό αναχρονισμό. Κάτι βέβαια που ο θεατής αρχίζει να υποψιάζεται πολύ αργά. Ίσως τη στιγμή που αρχίζει να παίζει το Nights in White Satin των Moody Blues, λίγο πριν μπει το λουκέτο.

πηγή:elle.gr

Wednesday 25 April 2012

Οι ΗΠΑ με στολές Ralph Lauren στους Ολυμπιακούς Αγώνες!!!!!!!



Ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ιστορία της η Ολυμπιάδα δεν είχε συγκεντρώσει τόσο ενδιαφέρον ως fashion event όσο φέτος. Μετά τη Στέλλα Μακάρτνεϊ και τον οίκο Prada, ο Ραλφ Λόρεν ανέλαβε να επιμεληθεί τις στολές της ολυμπιακής και παραολυμπιακής αποστολής των ΗΠΑ.

Ο Ραλφ Λόρεν, ένας από τους σχεδιαστές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αυθεντικού αμερικανικού στυλ, ήταν αυτός που επιμελήθηκε τα ρούχα που θα φορέσει η αμερικανική ολυμπιακή αποστολή στην επίσημη Τελετή Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, χωρίς ωστόσο να αρκείται σε αυτό. Ο ίδιος πρόκειται να λανσάρει σύντομα και μια σειρά ενδυμάτων και αξεσουάρ εμπνευσμένη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1948 που είχαν γίνει επίσης στο Λονδίνο.
Η Ralph Lauren 2012 Olympic Collection, όπως ονομάζεται, αποτελεί μια μείξη από αυθεντικά αντίγραφα, vintage μοτίβα και δείγματα σύγχρονου αθλητικού design, όλα στις αποχρώσεις του κόκκινου, του λευκού και του ναυτικού μπλε. Η κολεξιόν περιλαμβάνει κομμάτια που είναι βασισμένα στις αθλητικές εμφανίσεις της δεκαετίας του '30 και του '40 με vintage σχέδια στίβου και κεντήματα που δίνουν στη συλλογή μια γοητευτική αίσθηση νοσταλγίας.
Επιπλέον, για να γιορτάσει τη φετινή ολυμπιακή διοργάνωση, ο οίκος θα συνεργαστεί με αθλητές και αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης από μια ευρεία γκάμα ολυμπιακών και παραολυμπιακών σπορ.

Info
H Ralph Lauren 2012 Olympic Collection για άνδρες, γυναίκες και παιδιά θα είναι διαθέσιμη στις αρχές Μαΐου στη μπουτίκ Ralph Lauren.












πηγή:elle.gr

Πόσα ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ υπάρχουν στην Ελλάδα????

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!

Στην Ελλάδα υπάρχουν 39 ηφαίστεια, με μεγαλύτερα – εκτός της Σαντορίνης αυτά της Μήλου, της Νισύρου και των Μεθάνων.
Σαντορίνη: Έχει τη μεγαλύτερη καλντέρα όλου του κόσμου (!!) με ύψος 300 m και διαμέτρου 11 km.
Μήλος: Ηφαίστειο Φυριπλάκας, ύψους 220 m και διαμέτρου 1700 m.
Νίσυρος: Μια από τις μεγαλύτερες καλδέρες στο κόσμο, με ύψος 650 m και διαμέτρου 3000m.
Βόρεια Εύβοια: Πολλά και μικρά ηφαίστεια (Μαλιακός κόλπος, Παγασητικός, Κολπίσκος Αγίου Γεωργίου, Όριο, Μετόχι, Λυχάδα, Οξύλιθος και αλλού).
Σκύρος: Ηφαίστειο Μπάρες και νησίδες Ψαθούρας, Ψαθουροπούλας.
Χίος: Περιοχή Αντιστρόβιλα και Εμπορικού.
Λήμνος
Μέθανα: Ύψος 417μ. διάμετρος 150μ.
Θήβα: Μεταξύ Βελεστίνου και Αλμυρού.
Έβρος: Περιοχή Φερρών-Σαππών. Πολλά μικρά ηφαίστεια.
Έδεσσα: Περιοχή Αλμωπίας, πολλά και μικρά ηφαίστεια.
Τα ηφαίστεια του Αιγαίου: Ο γεωγραφικός χώρος του Αιγαίου είναι μία από τις πιο σεισμογενείς περιοχές της Γης, καθώς οι γεωλογικές μεταβολές που συμβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι έντονες και συνεχείς. Η περιοχή του Αιγαίου διαμορφώθηκε τα τελευταία 23 εκατομμύρια χρόνια, δηλαδή στη διάρκεια της πιο πρόσφατης γεωλογικής περιόδου του ανώτερου καινοζωικού.
Στο ηφαιστειακό τόξο του Νότιου Αιγαίου ανήκουν τα ηφαίστεια στο Σουσάκι (Κρομμυωνίας), στα Μέθανα, στον Πόρο, στη Μήλο, στη Νίσυρο και στη Σαντορίνη. Όλα αυτά τα ηφαιστειακά κέντρα βρίσκονται κατανεμημένα κατά μήκος μιας ζώνης πλάτους λίγων δεκάδων χιλιομέτρων και μήκους 450 χιλιομέτρων, η οποία αρχίζει από τον ισθμό της Κορίνθου και καταλήγει στη Νίσυρο. Κατά μήκος του τόξου μόνο τρία είναι τα ενεργά ηφαίστεια (Σαντορίνη, Νίσυρος. Μέθανα), από τα οποία αυτό των Μεθάνων βρίσκεται σε μεταηφαιστειακή δράση, ενώ τα ηφαίστεια της Νισύρου και της Σαντορίνης παρουσιάζουν σημαντική ηφαιστειακή δραστηριότητα.
Το ηφαίστειο της Σαντορίνης
Η έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης το 1.650 πΧ ήταν μια από τις μεγαλύτερες στα τελευταία 10.000 χρόνια. Το μάγμα που αναπήδησε ήταν περίπου 30 κυβικά χιλιόμετρα. Η τέφρα σκέπασε μια μεγάλη έκταση στην ανατολική Μεσόγειο και την Τουρκία. Πιθανά, η έκρηξη ήταν η αιτία για το τέλος του Μινωικού πολιτισμού στην Κρήτη.
Η Σαντορίνη έχει γίνει από πολυσύνθετες μεταπτώσεις ηφαιστείων. Έχουν γίνει τουλάχιστον 12 μεγάλες ισχυρές εκρήξεις στα τελευταία 200.000 χρόνια, στο νησί. Το Ακρωτήρι είναι μια Μινωική πόλη στα νότια της Θήρας και ήρθε στο φως από αρχαιολογικές έρευνες. Περίπου, 1-2 μέτρα από τέφρα σκέπασε την πόλη η οποία είχε πληθυσμό περίπου 30.000 κατοίκους.
Φαίνεται από τις ανασκαφές ότι οι κάτοικοι είχαν εκκενώσει με επιτυχία την πόλη πριν την έκρηξη, εξ αιτίας του γεγονότος ότι κανένα ανθρώπινο σώμα δεν βρέθηκε μέσα στην τέφρα. Οι αρχαιολόγοι λέγουν, επίσης, ότι οτιδήποτε αντικείμενο μπορούσαν να μεταφέρουν από τα σπίτια, το είχαν πάρει.
Ένδεκα εκρήξεις έγιναν μέχρι το 197 πΧ, στα δύο νησιά, τη Σαντορίνη και στη Νέα Καμμένη. Η πιο πρόσφατη έκρηξη της Σαντορίνης ήταν το 1950, στην Νέα Καμμένη.




via palo.gr

Ο GRAFFITI Artist του FACEBOOK....Εκατομμυριούχος!!!!!!!!!!!

Πως ο... μπογιατζής του Facebook έγινε πολυεκατομμυριούχος


Ο Ντέιβιντ Τσόε δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως η απόφασή του να αρνηθεί την πληρωμή σε μετρητά πριν από 7 χρόνια θα είχε σαν αποτέλεσμα σήμερα να είναι ένας πολυεκατομμυριούχος.
Ο Ντέιβιντ είναι γνωστός γκραφιτάς και το 2005 κλήθηκε να διακοσμήσει τα γραφεία μιας νέας εταιρείας στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, η οποία του πρότεινε να πληρωθεί είτε μερικές χιλιάδες δολάρια για την δουλειά του, είτε να λάβει το αντίστοιχο ποσό σε μετοχές. Ο Ντέιβιντ επειδή θεώρησε πως ήταν «πολύ καλά παιδιά» αυτοί που έστηναν τότε την εταιρεία, αποφάσισε να μην πάρει τα λεφτά τους και πήρε τις μετοχές που του πρόσφερε ο εργοδότης του κ. Πάρκερ. Μόνο που η νέα εταιρεία αυτή ήταν το Facebook και ο εργοδότης του, ο μετέπειτα διευθυντής του Facebook, Σον Πάρκερ. Tώρα, μετά από 7 χρόνια, που η ολοκλήρωση της πώλησης των μετοχών του Facebook μέσω χρηματιστηρίου είναι προ των πυλών, ο Ντέιβιντ ξέρει πως σύντομα, ένα πρωινό θα ξυπνήσει πλουσιότερος κατά 200 εκατομμύρια δολάρια. Καθόλου άσχημη αμοιβή για μερικά γκράφιτι!!!!!!



Μαρκ Ζουκερμπεργκ, Σον Παρκερ, Νταστιν Μοσκοβιτς















πηγή:iefimerida.gr

Tuesday 24 April 2012

Η Nicole Kidman επικρατέστερη υποψήφια για τα ρόλο της "Grace of Monaco" !!!!!!

Αυτόν τον ρόλο ποια θα τον πάρει;
Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ

Δεν είναι κάτι καινούργιο· εδώ και χρόνια το Χόλιγουντ «σκαλίζει» το παρελθόν του για να κλέψει κάτι από τη λάμψη αλλοτινών καιρών. Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, λοιπόν, ένας από τους επόμενους σταθμούς αυτής της «βόλτας προς τα πίσω» είναι και η μεταφορά της ζωής της θρυλικής Γκρέις Κέλι στη μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, επικρατέστερη για τον ρόλο της ηθοποιού είναι η Νικόλ Κίντμαν.
Θυμίζουμε πως το 1956 η Kέλι παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ Γ’ του Μονακό, στον πιο απαιτητικό ρόλο της πλούσιας σε συγκινήσεις ζωής της… Η ταινία, που βρίσκεται ακόμα στα χαρτιά, θα φωτίσει τη ζωή της βραβευμένης με Οσκαρ ηθοποιού εστιάζοντας κυρίως στην διετία 1961-1962, κατά την οποία η Γκρέις Κέλι εργάστηκε παρασκηνιακά για να σώσει το πριγκιπάτο του Μονακό από πραξικόπημα.
Αν τελικά τα βρουν με την 44χρονη σταρ, οι παραγωγοί του φιλμ θα έχουν χτυπήσει τζακ-ποτ! Κι αυτό γιατί η Κίντμαν είναι σε θέση να μετατρέψει ακόμα και μια μέτρια ταινία σε γεγονός. Οσο για την σκηνοθεσία του «Grace of Monaco», όπως είναι ο -προσωρινός- τίτλος του φιλμ, την έχει αναλάβει ο Γάλλος σκηνοθέτης Ολιβιέ Νταχάν, ο άνθρωπος που το 2007 μάγεψε κοινό και κριτικούς με την βιογραφία της Εντίθ Πιαφ, «Ζωή σαν τριαντάφυλλο». - Διονύσης Ράπτης

Το φιλμ «Grace of Monaco» αναμένεται μέσα στο 2014.


πηγή:gynaika.gr

ΟΙ ΜΑΣΚΟΤ των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου...θυμίζουν οδοντόβουρτσες!!!!!(Video)

''Θυμίζουν... ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral B''

Μνήμες από τους δικούς μας Φοίβο και Αθηνά φέρνουν τα σχόλια για τις μασκότ της Ολυμπιάδας του Λονδίνου.

Όχι γιατί υπάρχει κάποια κοινή αισθητική αλλά περισσότερο για τα πικρόχολα σχόλια που προκάλεσαν στους ίδιους τους Έλληνες και Βρετανούς αντίστοιχα.
Μπορεί να έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τα αποκαλυπτήρια των μασκότ αλλά όσο πλησιάζουμε στην Ολυμπιάδα, τόσο περισσότερο πληθαίνουν και τα σχόλια γύρω από το θέμα.
Στην Αθήνα, κορόιδευαν τα μπλε και πορτοκαλί ανθρωπάκια ότι είναι σαν να έχουν πλατυποδία και τώρα η εφημερίδα Guardian ακονίζει μαχαίρια και γράφει ότι οι λονδρέζικες φιγούρες θυμίζουν... ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral B!
Πάντως ευχόμαστε στους Βρετανούς αυτό να είναι το μόνο πρόβλημα που προκύπτει με την Ολυμπιάδα!



πηγή:e-magazino.gr

Πόσα βιβλία υπάρχουν στον κόσμο??? Το Google τα ψηφιοποιεί!!!!

Πόσα βιβλία υπάρχουν στον κόσμο;




Το Google μέσω του Google Books έχει ξεκινήσει από το 2004 την προσπάθεια να ψηφιοποιήσει όλα τα βιβλία που υπάρχουν στον κόσμο. Ενδιαφέρον εγχείρημα να είναι άμεσα και ψηφιακά διαθέσιμα όλα τα βιβλία που έχουν εκδοθεί ποτέ και έντονες βέβαια οι διαμάχες για το τι θα γίνει με τα βιβλία που οι συγγραφείς ή οι κληρονόμοι τους έχουν ακόμα τα πνευματικά δικαιώματα. Να ψηφιοποιηθούν λοιπόν, αλλά πόσα είναι;
To Google Books μέσω του Leonid Taycher απάντησε στο blog του ότι τα βιβλία που υπάρχουν σήμερα είναι 129.864.880. Το νούμερο φάνηκε μικρό σε πολλούς, αλλά και η ακρίβειά του και η μεθολογία της καταμέτρησης αμφισβητήθηκαν.
Ο Leonid Taycher εξηγεί όμως πώς προκύπτει αυτό το νούμερο. Το Google Books συγκεντρώνει metadata, καταγραφές και καταλογογραφήσεις για τα βιβλία από πάνω από 150 διαφορετικές πηγές, που ξεκινάνε από τη Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσου και φτάνουν μέχρι τους εκδοτικούς οίκους. Στη συνέχεια, το ζήτημα είναι η διασταύρωση. Γιατί υπάρχουν βέβαια πολλές διπλοεγγραφές, που έχουν να κάνουν με διαφορετικά συστήματα καταλογογράφησης, με αβλεψίες κατά την αρχική καταχώριση, αλλά και με πολλές ασυνέπειες στην καταλογογράφηση ακόμα και των βιβλίων που εκδίδονται σήμερα. Έτσι ο -υποτιθέμενα- αποκλειστικός για κάθε βιβλίο αριθμός ISBN συχνά δεν αποδίδεται σε ένα και μόνο βιβλίο, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δίνεται μάλιστα σε CD, αλλά και μία που έχει δοθεί σε t-shirt (!), και σε κάθε περίπτωση άρχισε να χρησιμοποιείται στα τέλη του ’60 και συστηματικά μόλις από τις αρχές του ’70. Έτσι, διασταυρώνοντας και ξεκαθαρίζοντας φτάνουμε από το 1 δισ καταχωρήσεις στα περίπου 130 εκατομμύρια βιβλία.





Via:bloglife.gr

Monday 23 April 2012

Το ευρωπαϊκό site του... Christian Louboutin !!!!!!!!!

Ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών λανσάρει τη νέα του ιστοσελίδα


Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην είναι εθισμένη στα παπούτσια, πόσο μάλλον αν πρόκειται για αυτό που έχουν τον χαρακτηριστικό κόκκινο πάτο, την υπογραφή δηλαδή του διάσημου Κριστιάν Λουμπουτέν. Έχουμε, λοιπόν, καλά νέα για τις ελληνίδες που λατρεύουν τα υπέροχα παπούτσια του θρυλικού, πλέον, σχεδιαστή, καθώς θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να τα παραγγείλουν από την ευρωπαϊκή ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε πρόσφατα.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν online τόσο τη γυναικεία όσο και την αντρική συλλογή Λουμπουτέν για την άνοιξη του 2012. Θα υπάρχουν επίσης κομμάτια και από την συλλεκτική συλλογή του που δημιουργήθηκε για την επέτειο των 20 χρόνων του.
Οι επίδοξοι αγοραστές θα μπορούν να αναζητήσουν τα παπούτσια ανάλογα με το χρώμα, το μέγεθος και το ύψος του τακουνιού, ενώ σε κάθε υπόδημα θα υπάρχει η λειτουργία του ζουμ και της οπτικής των 360 μοιρών. Σύντομα πρόκειται να προστεθεί και βίντεο για κάθε κομμάτι. Στο μέλλον, θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα απευθείας συνομιλίας μέσω chat με αντιπροσώπους της εταιρείας, αν και προς το παρόν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους με e-mail ή και τηλέφωνο.
Κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ πάνω σε ένα παπούτσι θα βλέπει και φωτογραφίες με όσα ενέπνευσαν τον Λουμπουτέν για τη δημιουργία του. Υπάρχουν, όμως, και άλλες τεχνολογικές εκπλήξεις από τον σχεδιαστή. Αργότερα την άνοιξη, οι ευρωπαίοι πελάτες θα μπορούν παραγγείλουν κομμάτια από την ερχόμενη φθινοπωρινή κολεξιόν για το 2012, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή για το iPhone.





πηγή:tovima.gr

ΣΗΜΕΡΑ το Διάβημα των Σκοπίων στον ΟΗΕ για την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Νίκολα Πόποσκι με τον Μπαν Κι Μουν


κεντρική πλατεία Σκοπίων
Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν θα έχει, σήμερα, στη Νέα Υόρκη, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Νίκολα Πόποσκι.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Σκοπίων, στη συνάντηση αναμένεται να γίνει λόγος για την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης (ΔΔΧ), ιδίως στο πλαίσιο της ενταξιακής πορείας της πΓΔΜ προς το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Ο κ. Πόποσκι, σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, θα ζητήσει από τον κ. Μπαν Κι Μουν «να γίνει σεβαστή η ετυμηγορία του ΔΔΧ και να πάψει η αγνόησή της».
Η συνάντηση αυτή του υπουργού Εξωτερικών της πΓΔΜ με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ εκτιμάται ως μία τελευταία προσπάθεια ώστε η ένταξη της πΓΔΜ να βρεθεί στην ατζέντα της επικείμενης Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Σικάγο, σημειώνουν τα ΜΜΕ των Σκοπίων.

Ο κ. Πόποσκι, πριν από την αναχώρησή του για τη Νέα Υορκη, δήλωσε σχετικά: «Η απόφαση του ΔΔΧ συνιστά καλή βάση, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος μεταξύ της Μακεδονίας και της Ελλάδας. Τα Ηνωμένα Έθνη σίγουρα είναι το πλαίσιο στο οποίο έχουν καθοριστεί οι κανόνες για τις διμερείς σχέσεις των δύο πλευρών. Από τη στιγμή που η Μακεδονία θέλει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, κάτι που εγγυάται η Ενδιάμεση Συμφωνία, θεωρούμε ότι έχουμε ισχυρά επιχειρήματα που πρέπει να αξιολογηθούν».

Ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, κατά την επίσκεψη του αυτή στη Νέα Υόρκη, αναμένεται να συναντηθεί και με τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς, καθώς και με μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου.

πηγή:tovima.gr

Αντίστροφη μέτρηση για το Samsung Galaxy III !!!!!!!!!!



Το νέο Galaxy θα ανακοινωθεί στις 3 Μαΐου αλλά η Samsung έχει ήδη δημιουργήσει ένα σχετικό το countdown.
Πηγαίνοντας στη σελίδα http://www.tgeltaayehxnx.com που αποτελεί αναγραμματισμό του «the next galaxy» θα δείτε ένα ρολόι να μετράει αντίστροφα. Παρόλα αυτά μην ελπίζετε ότι μόλις φτάσει στο μηδέν θα μάθετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Απλά θα δείτε το teaser trailer. Ακόμη κι έτσι όμως, αν το συνδυάσουμε με τις πληροφορίες που έχουν ήδη διαρρεύσει, σίγουρα θα μπορέσουμε να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα για το πώς θα είναι η νέα συσκευή!

πηγή:newsbeast.gr

ΤΑΙΝΙΑ: "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" του Γιάννη Σμαραγδή με την Κατρίν Ντενέβ!!!!!!!!!!

ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

Η Κατρίν Ντενέβ λέει «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι»

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της διεθνούς ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» με τη βαρύνουσα συμμετοχή της Κατρίν Ντενέβ, που βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Αθήνα για τις ανάγκες του ρόλου της ως Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας.
Κατρίν Ντενέβ και Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε σκηνή από την ταινία


Ολοκληρώθηκαν τη Μεγάλη Παρασκευή τα γυρίσματα της διεθνούς ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» με τη βαρύνουσα συμμετοχή της Κατρίν Ντενέβ, που βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Αθήνα για τις ανάγκες του ρόλου της ως Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας.
Μετά την εμπορική επιτυχία του «El Greco», ο σκηνοθέτης καταπιάνεται με την ιστορία του ευπατρίδη Ιωάννη Βαρβάκη, ο οποίος από πειρατής του Αιγαίου Πελάγους φτάνει στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης, από εκεί στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας και καταλήγει στη διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα κατά την Επανάσταση του 1821. Στη διάρκεια της παραμονής του στη Ρωσία, ο Βαρβάκης, που τον υποδύεται στην ταινία ο Σεμπάστιαν Κοχ («Οι ζωές των άλλων»), έγινε πάμπλουτος εξαγωγέας χαβιαριού.
Το διεθνές καστ συμπληρώνουν οι Τζον Κλιζ, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Νικ Ασντον κά, ενώ συμμετέχουν και πολλοί Ελληνες ηθοποιοί, όπως οι Λάκης Λαζόπουλος, Ακης Σακελλαρίου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης κ.ά. Το έπος του Γιάννη Σμαραγδή βγαίνει στην Ελλάδα στις 11 Οκτωβρίου 2012.











πηγή:newsbeast.gr

More + More