Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Monday 11 November 2013

Big night BOOTS.......Γυναικεία υπόθεση!!!!!!!





tabtitha simmons boots
Tabitha Simmons black lamb suede boots
fendi boots
Fendi black leather boots lined with mink
Gianvito Rossi boots
Gianvito Rossi black leather boots with metal toe caps
Alexander McQueen boots
Alexander McQueen black leather boots with metal toe caps
Roberto Cavalli boots
Roberto Cavalli black calf leather suede boots with silver metal
Givenchy boots
Givanchy by Ricardo Tisci  black leather and gold metal boots
Céline boots
Celine navy blue riders boots
chloé black boots
Cloe black bernie boots
ralph lauren  collection boots
Ralph Lauren collection black leather Nayana boots
Jimmy Choo boots
Jimmy Choo black leather and metal boots
sergio rossi  boots
Sergio Rossi black calf leather boots with gold detail


Armani  boots
Giorgio Armani black pony hair boots

Christian Dior boots
Christian Dior pony hair boots



via vogue.fr

Sunday 10 November 2013

Βιβλίο : Κλέψε σαν καλλιτέχνης!!!!!!!!!!!!!

Ο Austin Kleon μοιράζεται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του όλες τις αλήθειες περί δημιουργικότητας
Κλέψε σαν καλλιτέχνης

 
Τίμησε, μην αλλοιώνεις. Μελέτησε, μην διαβάζεις επιδερμικά. Κλέψε από πολλούς, όχι από έναν. Μεταμόρφωσε, μην μιμείσαι. Ο οδηγός για τη δημιουργικότητα στην ψηφιακή εποχή είναι σαφής. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα, το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ο εαυτός σου. Ο Austin Kleon, ένας νεαρός συγγραφέας και καλλιτέχνης επιμένει ότι η δημιουργικότητα δεν είναι προνόμιο των λίγων, αλλά ανήκει σε όλους. Το «Κλέψε σαν Καλλιτέχνης», το γνωστό best seller στους New York Times είναι ένας οδηγός που κυκλοφορεί σε 19 χώρες και είναι γεμάτος με θετική ενέργεια και μηνύματα που παροτρύνουν τον αναγνώστη να αλλάξει σελίδα στη ζωή του και να κυνηγήσει τα όνειρά του. Οι εικονογραφήσεις, οι ασκήσεις και τα παραδείγματα που φιλοξενούνται στις σελίδες του πολύτιμου βιβλίου δίνουν στη δημιουργικότητα τη διάσταση που της αξίζει και εξοπλίζει τους πάντες με την τρέλα και την τόλμη που απαιτείται για να την εκφράσει στον υπέρτατο βαθμό.

Ολες οι συμβουλές είναι αυτοβιογραφικές. «Μία από τις θεωρίες μου είναι πως όταν οι άνθρωποι σου προσφέρουν συμβουλές, στην ουσία απλώς μιλάνε για τον εαυτό τους στο παρελθόν. Σε αυτό το βιβλίο, εγώ, μιλάω σε μια παλιότερη εκδοχή του εαυτού μου». Με αυτό τον τρόπο προλογίζει το «Κλέψε σαν καλλιτέχνης» ο συγγραφέας, ενώ λίγες σελίδες αργότερα ξεκαθαρίζει με μεγάλα κεφαλαία γράμματα πως «τίποτα δεν είναι πρωτότυπο». Οσο ο αναγνώστης ξεφυλλίζει τις σελίδες, μάλιστα, παίρνει και τις πιο απρόσμενες συμβουλές, αφού ο συγγραφέας τον παροτρύνει να αντλήσει γνώση από το οικογενειακό του δέντρο, να googlάρει ασταμάτητα και να φυλά τις κλεψιές του σε περίπτωση που χρειαστεί να αντλήσει έμπνευση από αυτές. Το καλύτερο; Το βιβλίο δεν διστάζει να συμβουλέψει τον ενδιαφερόμενο να παριστάνει τον σπουδαίο μέχρι να καταφέρει να γίνει. «Πρέπει να ντυθείς για τη δουλειά που θέλεις, όχι γι’ αυτή που έχεις. Και πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις τη δουλειά που θέλεις να κάνεις», γράφει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας στο κεφάλαιο που παρομοιάζει ολόκληρο τον κόσμο με μία θεατρική σκηνή.
Αφορμή για τη δημιουργία του βιβλίου στάθηκε μια ομιλία του Austin Kleon στους μαθητές ενός κολεγίου στη Νέα Υόρκη, η οποία επικεντρώθηκε στα δέκα πράγματα που θα ήθελε να του είχε πει κάποιος όταν ξεκινούσε. Η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και ο ταλαντούχος συγγραφέας αποφάσισε να ψάξει περισσότερο και να αποτυπώσει τις σκέψεις του στο χαρτί. Το αποτέλεσμα; Εμπνευσμένο, εμψυχωτικό και διασκεδαστικό. «Τίποτα δεν είναι πρωτότυπο, γι’ αυτό αγάπησε τις επιρροές σου, μάζεψε ιδέες, κάνε το ρεμίξ και άφησε πάλι τη φαντασία σου ελεύθερη προκειμένου να ανακαλύψεις το δικό σου μονοπάτι», συμβουλεύει το βιβλίο που κυκλοφορεί στα ελληνικά από την Key Books και δείχνει να έχει βρει το κλειδί για την πιο έξυπνη ιδέα. Καιρός για αντιγραφή.


via tovima.gr

More + More