Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Saturday 2 February 2013

Sophia Webster - Το νέο αστέρι της υποδηματοποιίας ανέτειλε...............



Το ξεχωριστό ταλέντο μιας Ελληνίδας και τεσσάρων ξένων σχεδιαστών αποτελεί το πιο αισιόδοξο μήνυμα του λαμπερού χώρου σε πείσμα των καιρών.
Το νέο αίμα της μόδας
Sophia Webster - Το νέο αστέρι της υποδηματοποιίας ανέτειλε πλάι στον καταξιωμένο σχεδιαστή παπουτσιών Νίκολας Κίρκγουντ, δουλεύοντας ως βοηθός του, αμέσως μετά τις σπουδές της στο κολέγιο του Cordwainers απ' όπου αποφοίτησε και ο διάσημος Τζίμι Τσου. Η πρώτη συλλογή της με τίτλο Welcome to the Dollhouse βρίσκεται ήδη στα ράφια των ελίτ καταστημάτων ανά τον κόσμο αλλά και πρώτη στη λίστα με τα πολυπόθητα κομμάτια των διαδικτυακών buyers. Τα ευφάνταστα σχέδια από άζτεκ μοτίβα με παιχνιδιάρικη διάθεση εκφράζουν τη νέα θηλυκότητα μέσα από τη σχεδιαστική ματιά της νεαρής Ελληνοβρετανίδας.








Πηγή:tovima.gr


Η Ελλάδα δίνει υπερήφανα «το παρών» με πέντε ταινίες στο τμήμα Forum



Άρωμα Ελλάδας στο Φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου






Ταινίες απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου θα διαγωνιστούν εφέτος στην 63η κινηματογραφική Μπερλινάλε, στην οποία η Ελλάδα δίνει υπερήφανα «το παρών» με πέντε ταινίες στο τμήμα Forum (κάποιες είναι συμπαραγωγές με άλλες χώρες), αλλά και με μία στο επίσημο τμήμα της διοργάνωσης - αν και εκτός διαγωνισμού, αναφέρει το Βήμα.

Πρόκειται για την ελληνοαμερικανική συμπαραγωγή «Before midnight» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με την οποία συμπληρώνεται η ρομαντική τριλογία που ξεκίνησε από τον ίδιο σκηνοθέτη το 1995 με το «Πριν το ξημέρωμα» και συνεχίστηκε το 2004 με το «Πριν το ηλιοβασίλεμα». Μάλιστα, στο Φεστιβάλ Βερολίνου του 2004 ο Λινκλέιτερ είχε πει ότι μία τρίτη ταινία σε εννέα χρόνια δεν αποκλείεται να γυριστεί. Ποιος όμως θα περίμενε να γυριστεί σε ελληνικό έδαφος!

Εννέα χρόνια λοιπόν μετά τη δεύτερη ταινία, ο Ιθαν Χοκ συναντά για μία ακόμη φορά τη Ζιλί Ντελπί, αυτή τη φορά στη Μεσσηνία και η ελληνική εταιρεία Faliro House συμμετέχει στην παραγωγή.

Βεβαίως, όπως έχουμε κατά καιρούς επισημάνει, η μετακίνηση της βραδιάς απονομής των Οσκαρ από τον Μάρτιο στον Φεβρουάριο έχει πλήξει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βερολίνου, το οποίο αδυνατεί πλέον να συγκεντρώσει τρανταχτούς τίτλους από το Χόλιγουντ όπως συνέβαινε παλαιότερα.

Η προβολή στο εκτός συναγωνισμού πρόγραμμα των «Αθλίων» του Τομ Χούπερ δεν έχει ιδιαίτερο νόημα πέρα από τη συγκέντρωση στην Μπερλινάλε των μεγάλων ονομάτων της ταινίας, όπως ο Χιου Τζάκμαν, ο Ράσελ Κρόου και το φαβορί για το Οσκαρ Β' γυναικείου ρόλου, την Αν Χάθαγουεϊ.

Συνεπώς, το Βερολίνο ποντάρει στα μικρά και εναλλακτικά ή σε κάποιες μεγάλες ευρωπαϊκές ταινίες, όπως η γαλλική «Camille Claudel 1915» του Μπρουνό Ντιμόν και η ταινία συμπαραγωγής Ελβετίας /Πορτογαλίας/ Γερμανίας «Night train to Lisbon» σε σκηνοθεσία Μπίλε Ογκαστ, με πρωταγωνιστές τους Τζέρεμι Αϊρονς και Μελανί Λοράν.

Αλλες ταινίες που ενδέχεται να συζητηθούν είναι το «Promised land» του Γκας Βαν Σαντ με τον Ματ Ντέιμον, το «Side effects» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το τρίτο μέρος της τριλογίας του «Παραδείσου», με τον υπότιτλο «Ελπίδα» που σκηνοθέτησε ο αυστριακός σκηνοθέτης Ούλριχ Ζάιντλ.

Η αυλαία του φεστιβάλ ανοίγει την ερχόμενη Πέμπτη με την παγκόσμια πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του ταϊβανέζου σκηνοθέτη Γουόνγκ Καρ Βάι «The grandmaster».


Πηγή:www.enikolopoulou.gr

Friday 1 February 2013

If you’re one of those women who just love leopard print, then this post might be like a dream come true for you!!!!!!!!!!!



Leopard Print.



Well, I’m quite sure this one is going to appeal to a lot of you ladies!! Leopard print is known to be a favorite to ladies of different ages for its eye catching look and unique style. If you’re one of those women who just love leopard print, then this post might be like a dream come true for you.




If you really love that print and don’t mind wearing a lot of leopard items, then you can go for those outfits that have a leopard bag, shoes, watch, and even accessories. While on the other hand, if you’re not a big fan of leopard print but want to have like a touch of it just to make your whole outfit edgy, then you can wear a regular outfit and just make the popping item your leopard flats, or a leopard scarf, for example, and you’ll just see how the whole outfit will be amazing.




 These outfits will show you how leopard dresses make an outfit astounding especially if you complete the look with a plain black coat, black pumps or knee-high boots, and a satchel or something—oh… the overall look is awesome!! 





Other ideas presented here include a simple daily pair of jeans, a white shirt, and then the edginess comes in the leopard accessories that complete the look. Even just a leopard bag with a totally plain outfit can make your style different and classy!!





This isn’t all, you will find ideas that include wearing leopard leggings, leopard tops, and leopard jackets and you’ll see in each case how you can complete the whole outfit to get the best look. 






 This post shows you how to wear leopard for different occasions; you’ll find casual, dressy, party, or work leopard outfits to see what best suits your needs.


This post shows you how to wear leopard for different occasions; you’ll find casual, dressy, party, or work leopard outfits to see what best suits your needs. The whole collection depends on how much you love leopard print, or how much you are willing to show with leopard items. Just check the outfit that fits your preference and complete the outfit that looks







Πηγή:stylisheve.com



Thursday 31 January 2013

Η καλύτερη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ στην καρδιά της Νέας Υόρκης!!!! VIDEO


ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Το απόλυτο Ελληνικό Μπλέ κυριαρχεί στις λεωφόρους τις Νέας Υόρκης και θυμίζει σε όλους πόσο όμορφη χώρα έχουμε!!!!!!!!!!!!!
Δείτε το Video που ακολουθεί και διαδώστε την Ελλάδα!!!!!!!!!!!!!!!!



 












upgreektourism.gr
Via:jenny.gr

Μπορεί η Κική Δημουλά να πάρει το επόμενο Νόμπελ;


 Κική Δημουλά 


Η ήρεμη δύναμη της ποιήτριας αποκτά με συστηματικά και καίρια βήματα τα καλύτερα ηχεία στο εξωτερικό και προσελκύει την προσοχή, σε μια διαδρομή που μοιάζει ικανή να οδηγήσει στην απόκτηση ενός ακόμα Νόμπελ Λογοτεχνίας για την Ελλάδα. Αυτή τη φορά για μια γυναίκα – τη σπουδαιότερη ποιήτρια μετά τη Σαπφώ όπως λέει ο Νίκος Δήμου.
«Δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι τι συμβαίνει με τον κόσμο που με αγαπάει ή που πλανάται πως με αγαπάει», μου έλεγε το 2008 η Κική Δημουλά 

σε μια συνέντευξη που της πήρα για τη LifO. Στο πατάρι του θρυλικού εκδοτικού Ίκαρος, καπνίζοντας αρειμανίως και εκνευρισμένη με όσους και όσα επισήμως της επισημαίνουν ότι είναι ποιήτρια: από την επισήμανση στους φακέλους αλληλογραφίας «προς την ποιήτρια Κική Δημουλά», μέχρι τις προσφωνήσεις που δεν είναι απαραίτητο να φέρουν την ιδιότητά της.

Με το «καρφί της δημοφιλίας» όπως το χαρακτηρίζει διαρκώς επώδυνο, η Κική Δημουλά τον τελευταίο μήνα έχει γίνει θέμα συζήτησης στους διεθνείς λογοτεχνικούς κύκλους, καθώς το παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό άρχισε να έρχεται σε επαφή με την ποίησή της. Από τις εκδόσεις του Πανεπιστημίου Υale κυκλοφόρησε μεταφρασμένη μια ανθολογία ποιημάτων της με τον τίτλο «Η θρασεία λογοκλόπο» (Τhe Brazen Plagiarist, Margellos World Republic of Letters, του Yale University Press). Η μετάφραση είναι της Σεσίλ Ιγγλέση Μαργέλλου αλλά και της ποιήτριας Ρίκα Λέσερ.
Η Κική Δημουλά δεν μιλάει αγγλικά. Και δεν καίγεται να τα μάθει, δεν καίγεται να μπει στο γαϊτανάκι εξωστρέφειας και επικοινωνίας με το διεθνές κοινό προκειμένου να γίνει έστω και στα 81 της χρόνια το νέο media και λογοτεχνικό darling. Aκόμα και στην ολοσέλιδη συνέντευξή της στην Herald Tribune, που αναπαρήχθη στους Νew York Times, δείχνει απρόθυμη να γοητεύσει. Ρουφά βαθιά τον καπνό της και απαντά συνοπτικά, αληθινά, με τα μάτια ενός πολίτη που ξέρει τους ήχους και τις κακοτοπιές του αθηναϊκού πεζοδρομίου, του δύσκολου βίου. Όταν της ζήτησαν να περιγράψει την κατάσταση στην Ελλάδα απάντησε «Σκότος και χάος».

Σήμερα, στο Μέγαρο Μουσικής, στις 7 το απόγευμα, διοργανώνεται εκδήλωση με αφορμή την έκδοση του The Brazen Plagiarist, στην οποία πέρα από την ίδια την Κική Δημουλά, θα μιλήσει ο λογοτέχνης Γιάννης Ευσταθιάδης, θα προβληθούν βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα από το «Μονόγραμμα» του Γιώργου Σγουράκη (προσεχώς στην κρατική ΝΕΤ). Ποιήματα θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Διδασκάλου (αγγλικά) και Μαρίνα Ψάλτη (ελληνικά) ενώ θα προβληθούν και πιανιστικοί αυτοσχεδιασμοί και σχόλια του Χρήστου Παπαγεωργίου πάνω σε στίχους της ποιήτριας.
Και στο βάθος το Νόμπελ;
Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για τη διεκδίκηση του επόμενου Νόμπελ, μετά τον Σεφέρη και τον Ελύτη. Και όλα δείχνουν πως η Κική Δημουλά μπορεί να τα καταφέρει: η δημοσιότητα μέσω συνεντεύξεων σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης και βέβαια η κυκλοφορία των ποιημάτων της στα αγγλικά αποτελούσαν βασικές προϋποθέσεις για τη βράβευση. Ταυτόχρονα το γεγονός ότι η Ελλάδα δοκιμάζεται και πάλι, δίνει έναν αγώνα επιβίωσης και ιδανικών, δημιουργούν ένα γόνιμο σκηνικό ανάδειξης της λογοτεχνίας. Ένα σκηνικό αγαπημένο σε όσους παίρνουν αποφάσεις για τα βραβεία της Σουηδικής Ακαδημίας.
Δεν είναι μυστικό ότι οι φίλοι και φανατικοί αναγνώστες της Κικής Δημουλά επί χρόνια εύχονται να πάρει το Νόμπελ και αναζητούν τρόπους και δρόμους για να δρομολογήσουν με αξιώσεις την υποψηφιότητά της. Ίσως να είναι και το πεπρωμένο της. Άλλωστε πιστεύει σε αυτό, όπως μου έλεγε στη συνέντευξη της για τη LifO «πιστεύω στο πεπρωμένο, το οποίο βέβαια ως ένα βαθμό το καθορίζει ο χαρακτήρας. Από τότε που θυμάμαι τη ζωή μου, όσες προσπάθειες και αν έκανα να ξεφύγω από αυτό που διαγραφόταν, ακόμη και αν λόξεψα για μια στιγμή, ξαναβρέθηκα αυτόματα σχεδόν στον ίδιο δρόμο Και ως σήμερα συμβαίνει αυτό.»

Γράφει:Κατερίνα Ι.Ανέστη
Πηγή:
www.iefimerida.gr

Φωτογραφίες από τις ωραιότερες porsche!!!!!!



Porsche.....

Απολαύστε φωτογραφίες από τις ωραιότερες porsche στην μνήμη του Ferdinand Porsche του αυστριακού δημιουργού του αυτοκινήτου - πόθου όλων των ανδρών






















Πηγή:enikolopoulou.gr

Tuesday 29 January 2013

Φόρεσε τις γόβες σου.....Be a woman!!!!!



Wear the Blue....Feel the power!!!
Match with your yellow dress or your beige one.....

Be a princess..........
Wear your fustian pumps with your long black dress or your black skinny trousers !!!! 
Nude for  ever!!!!!!!!!!!
LOVE Your nude pumps!!! Have always one and wear it with everything except black!!!!!





Be a Lady.....
Wear this pair of pumps with your black pencil skirt and of course with out tights!!!!!!!



DUKAS.......Greek desing
GOLD Pumps for your black dress or a long printed one and a killer with your black pair of trousers!!!
Rock ME Baby.....
Wear it with your black leather dress or your red leather trousers!!!!!!



QUEEN!!!!!!!
Beautiful with your gray or purple little dress or any colored one!!!!!!!!


KILLER Red high heels!!!
Everybody LOVES red pumps......wear it with everything or with nothing!!!!!!!!



Black Classic........
Do not go anywhere with out them!!!!!!




Purple Rain!!!!!!!!
AB-FAB with your red dress.............promising.

Paris is calling......
Wear it with your nude dress or a long pink one!!!!!


Little miracle 
Any colorful will match and you will love it!!!!!!





Do not go out with out your pumps girls!!!!!!!!
Zoe.

More + More