Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Monday 5 August 2013

Μια Fashion εταιρία με άποψη........House of Holland


Όταν πρίν πολύ καιρό κάναμε post τα γυαλιά ηλίου House of Holland όλοι ρωτούσαν που θα τα μπορούσαν να τα προμηθευτούν..........................................








Τώρα στο καινούργιο e-shop του House of Holland!!!!!!!!!!!!!!!!
House of Holland, Henry Holland, ice cream van, pop up shop, London, Manchester, capsule collection


To celebrate the launch of its new e-shop on Friday, the British Fashion house has created its very own ice cream van pop up shop rolling into a town near you this August.

This August, British brand House of Holland will take the pop up shop concept on the road, in an ice cream van. Christened Mr Quiffy in a nod to founder Henry Holland's signature hairdo, the vibrant van will be adding a splash of color to towns up and down England showcasing a capsule collection designed in celebration of the brand's new online shop. Inspired by the world of sugary treats an ice cream van has to offer, the limited edition collection includes scarves, t-shirts, dresses, skirts, phone covers, sunglasses, caps and jewelry and will be available from London to Manchester.
 Find out more at: www.houseofholland.co.uk.

Via  Vogue.fr

Smile: Τι .... σέξυ μπικινάκια φορούσαν οι γυναίκες στις πλαζ πριν από 100 χρόνια!!!!!!!!!!!! (φωτογραφίες)

Τα μπικίνι συρρικνώνονται με επικίνδυνους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια και κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτό. Το αντίθετο μάλιστα. Έχετε, όμως, αναρωτηθεί τι φορούσαν οι γυναίκες στις παραλίες της Ευρώπης 100 και πλέον χρόνια πριν; 



Το 1900 και νωρίτερα οι γυναίκες φορούσαν φορέματα και μεγάλα σορτσάκια, φουστάνια ολόκληρα και φακιόλια, ολόσωμα κορμάκια, μέχρι κάτω από το γόνατο, ριγέ bathing suits που θυμίζουν… στολές φυλακισμένων, μακρυμάνικα ρούχα και γενικά ό,τι άκομψο μπορείτε να φανταστείτε είχε την τιμητική του στις πλαζ.



Τα ήθη και τα έθιμα της εποχής δεν επέτρεπαν σε γυναίκες και άντρες να δείξουν τα κάλη τους δημοσίως και έτσι για να δροσιστούν λιγάκι όταν ανέβαιναν οι θερμοκρασίες φορούσαν κάτι… απλό και απέριττο και πήγαιναν να απολαύσουν το μπάνιο τους. 



Οι εικόνες, που βλέπουμε στο perierga.gr και προέρχονται από την Daily Mail, μπορεί να φαντάζουν αστείες, όμως για τα κοινωνικά δεδομένα της εποχής ίσως ήταν και αρκετά προχωρημένες, αφού το να φανεί λίγο γυναικείο δέρμα ήταν το λιγότερο προκλητικό. 



Και μετά ήρθε το μπικίνι και δημιουργήθηκε το χάος!






















Via eirinika.gr

Πέταγμα μιας πεταλούδας...........................


Παντα πιστευα πως τιποτα δεν συμβαινει αν δεν υπαρχει καποιος λογος, και παντα η ιδεα του τι θα μπορουσε να συμβει αν ειχα κανει εκεινο η το αλλο ηταν κατι που με τρελλαινε..για αυτο μαλλον μου αρεσε παντα η "ποιητικη" εκδοχη του φαινομενου της πεταλουδας πως "αν μια πεταλουδα κινησει τα φτερα της στον Αμαζονιο μπορει να φερει βροχη στην Κινα"
Δεν ειναι τρομερα εντυπωσιακη σαν ιδεα πως ενα γενικα ασημαντο γεγονος πχ.η κινηση των φτερων μιας πεταλουδας μπορει να φερει μικρες η μεγαλες αλλαγες στην πορεια μιας καταστασης η την ζωη η την καθημερινοτητα καποιου;;
Η αφορμη που τα σκεφτηκα ολα αυτα σημερα ηταν ενα συνθημα σε ενα τοιχο..
Καποιος εγραψε "η μερικη απωλεια μνημης κανει καλο στην ψυχη" και με εκανε χαμογελασω και να μου εφτιαξε την διαθεση,σκεπτομενη ποσο δικιο εχει..ποσο καλυτερα θα νιωθαμε αν "ξεχναγαμε" αυτα που μας χαλανε..
Ευχαριστω πολυ λοιπον αυτον τον αγνωστο γιατι αν δεν ειχε γραψει αυτο το μηνυμα στον τοιχο, εγω δεν θα το ειχα διαβασει, και δεν θα ειχε φτιαξει η διαθεση μου και θα περναγε μια μερα χωρις χαμογελο..
μια χαμενη μερα!!




Γιατι life loves smiles!!!





Γράφει: Νινέττα

More + More