Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Thursday 7 February 2013

Wedding Bouquet.....Flower Dream !!!!!!!!!!!


Πόσο δύσκολη η επιλογή της ανθοδέσμης αφού είναι το μοναδικό πανέμορφο στοιχείο εκείνης της ημέρας. Ψάχνοντας ώρες με την φίλη μου που προετοιμάζουμε το γάμο της καταλήξαμε σε κάποιες επιλογές που μας έκαναν πολύ happy happy!!!!!!!!!!
Θα τις μοιραστούμε μαζί σας και θα περιμένουμε το σχολιό σας ή το email σας με την δική σας άποψη βοηθώντας μας να κάνουμε την τελική μας επιλογή...........


Scabiosa pods, Candy bianca roses, Sahara roses, Pee gee hydrangea.....So luxury soft!!!!!!!!!!

TULIPE.......So charming!!!!!

Roses no matter the color.......So AB-FAB!!!!!

PEONY.......So chic!!!!

White roses, Purple calles.....So exciting!!!!!!

White orchids, white roses......So absolute!!!!!!

ORCHIDS.........So classy!!!!!!!!!


Η ανθοδέσμη δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζει απόλυτα με την όλη διακόσμηση αλλα περισσότερο με το νυφικό και την ίδια την νύφη. Διαλέξτε λουλούδια που έχουν σχέση με το ύφασμα του νυφικού όπως η δαντέλα που αναδεικνύεται με λουλούδια κομψά οπως η λεπτή ορχιδέα και τα αέρινα νυφικά με τις παιώνιες καθώς επίσης το αυστηρό σατέν με τις υπέροχες κάλλες.
Πόσες ώρες πέρασα μελετώντας τους ανάλογους συνδυασμούς ούτε πραγματικά που θυμάμαι.....χαίρομαι όμως για τα δικά σας mail αλλά και τις φωτογραφίες που μου στείλατε και μας βοήθησαν πολύ......ΑΧ αυτός ο γάμος!!!!!!! LOVE IT!!!!!!



  1.       thefullbouquetblog.com
  2.       weddingtales.com
  3.       bernadosflowers.wordpress.com
  4.       w-weddingflowers.com
  5.      coordinateforyou.wordpress.com
  6.      elizabethannedesigns.com
  7.       wedbits.com
Zoe

Tuesday 5 February 2013

Stella McCartney designs for Red Nose Day!!!!!!!!!!



Η Stella McCartney σχεδιάζει για την φιλανθρωπική εκστρατεία Red Nose Day 2013.
Τα T-Shirt με τα πρόσωπα των Beatles, της Kate Moss, της Marilyn Monroe πωλούνται στα καταστήματα TK Maxx και online πρός 9.99£ έως 14.99£ (5£ έως 8£ δίνονται για την φιλανθρωπική εκστρατεία). 














We LOVE them..........



Do not go out without your sunglasses!!!!!!!!!




Μην παραμελείτε το πιο δυνατό fashion statement του καλοκαιριού που είναι τα γυαλιά ηλίου αφού δίνουν στο προσωπό μας την πιο ωραία πινελιά και την φρεσκάδα που χρειαζόμαστε. Τα γυαλιά ηλίου φοριούνται πολλές ώρες και γιαυτό οι designers φρόντισαν να τους δώσουν χρώμα και σχήμα που πραγματικά θα κάνουν κάθε γυναίκα να τα λατρέψει...........

TOM FORD

GUCCI

MIU MIU

CAVALLI

DOLCE GABBANA

DOLCE GABBANA

MICHAEL KORS

HENRY HOLLAND

PRADA

MISSONI


Retro chic, round John Lennon style, cat eye και edjy sunglasses είναι τα σχήματα που επιλέγει το 2013 και πράγματι δίνουν ιδιαίτερο τόνο και νεανικό προφίλ σε κάθε ηλικία!!!!!!! 


Coco Chanel..............

                                

Η Καμέλια




Coco Chanel.Ψευδώνυμο της γαλλίδας Gabrielle Bonheur Chanel. Το 1909 ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην οδό Καμπόν 21 στο Παρίσι με γυναικεία καπέλα. Το 1923 δημιούργησε το άρωμα chanel no 5 και εφεύρε το μικρό μαύρο φόρεμα για να πρωτοστατήσει μετέπειτα στο χώρο της μόδας με την καπιτονέ μαύρη τσάντα, το ανδρόγυνο look, τη στενή φούστα και τη ζώνη αλυσίδα. Μεγαλωμένη σε οικοτροφείο κάνει τα πρώτα βηματά της τραγουδώντας σε καμπαρέ όπου πήρε και το όνομα της από το τραγούδι “Qui qu’a vu Coco”. Μπροστά από την εποχή της δεν είναι τυχαίο ότι συσχετίστηκε με το μοντέρνο κίνημα συμπεριλαμβανομένων των Νταγκιλιέφ, Πικάσο, Στραβίνσκι και Κοκτώ.
“ψάξε τη γυναίκα μέσα στο φόρεμα. Αν δεν υπάρχει γυναίκα δεν υπάρχει φόρεμα” είναι τα λόγια μιας γυναίκας με υπογραφή αρτιότητας και αξεπέραστο στυλ.


Μόνο που η Coco δεν είναι μόνο αυτό ……………
Η νεαρή Gabrielle τότε γεμάτη φιλοδοξίες τραγουδά στο καφωδείο Ροτόντα του Μουλέν όπου γνωρίζει τον θαυμαστή της και κοσμικό της εποχής Ετιέν Μπαλσάν. Ο ωραίος και ευφυής Μπόι Κέιπελ είναι ο επόμενος εραστή της αλλά και πολύ καλός της φίλος, για να ακολουθήσει η επί δέκα χρόνια σχέση της με τον δούκα του Γουεστμίνστερ. Εκείνη μπαίνει στα μεγάλα σαλόνια, της μαθαίνει τη δύναμη αλλά και την απομόνωση που συνεπάγονται τα πλούτοι και οι τίτλοι και την εγκαταλείπει για να παντρευτεί μιαν άλλη. Στην πολυτάραχη ζωή της μπαίνει ο Πολ Ιpίμπ αρχισυντάκτης του περιοδικού “Temoin” που φεύγει αργότερα, από τη ζωή της, προδομένος από την καρδιά του. Γνωστή είναι και η σχέση της με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο της, γερμανό κατάσκοπο, καθώς και η εμπλοκή της με τους ναζί κάτι που δεν παραδέχτηκε ποτέ. Αθόρυβo παρόλα αυτά προσπάθησε να κρατήσει το θυελλώδη ερωτά της με τον Ιγκόρ Στραβίνσκι τον οποίο αποπλάνησε όταν τον φιλοξένησε, με την άρρωστη γυναίκα του και τα 4 παιδιά τους, στην εξοχική της κατοικία. Αυτή η “αθάνατη” πέθανε το 1971 σε ηλικία 87 ετών στο Ritz όπου και έζησε τα τελευταία 37 χρόνια της ζωής της αρνούμενη να παντρευτεί δηλώνοντας πως “Θα ήταν πολύ δύσκολο για έναν άντρα να ζήσει μαζί μου, αν ήταν πολύ δυνατός. Αν όμως ήταν πιο δυνατός από μένα, τότε δεν θα μπορούσα να ζήσω εγώ μαζί του”
Voila!




Monday 4 February 2013

Γάμος ξεχωριστή και όμορφη στιγμή!!!!!!!




Με τα λουλούδια και τα υλικα της φύσης μπορούμε να διακοσμήσουμε με ιδιαίτερο τρόπο κάθε κομμάτι του γάμου μας.Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η απλότητα και το άγγιγμα σε κάθε τι που προέρχεται απο τον κήπο μας, το δάσος, τα λουλούδια του αγρού με απλές συνθέσεις και κατασκευές ασυνήθιστες που χαρακτηρίζονται απο μονόχρωμια ή πολυχρωμία λουλουδιών που υπάρχουν στους ανάλογους χώρους και πάντα βέβαια με την συμβουλή ανθρώπων με ιδιαίτερο γούστο και άποψη. 
Ενα βασικό κομμάτι στη διαδικασία διακόσμησης είναι το κεντρικό κομμάτι των τραπεζιών.Χαμηλές ή ψηλές συνθέσεις θα δώσουν την ευχαρίστηση μιας όμορφης εικόνας για τους καλεσμένους σας.




Εδω μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα απο ξεχωριστές ιδέες που είναι βέβαια προσωπική επιλογή.
Θέλω πολύ να μοιραστώ μαζί σας απλές και κομψές επιλογές που δανείστηκα απο διάφορες σελίδες ψάχνοντας για τη διακόσμηση του γάμου μιας πολλή καλής μου φίλης!
Ελπίζω να καταφέρω να τα διακοσμήσω οσο πιο όμορφα γίνεται!






Λατρεύω το λευκό όπως επίσης τις ελίτσες σε μικρά δεντράκια ή φύλλα ελιάς σε συνδιασμό με λευκά τριαντάφυλλα.
Πολύ ιδιαίτερο είναι επίσης το κίτρινο χρώμα που δίνει απίστευτη φρεσκάδα στο τραπέζι μας.
Δεν μπορώ όμως να αντισταθώ και σε χρώματα οπως το ροζ, το ελαφρύ πράσινο και το υπέροχο λιλα.
Είμαι ακόμα σε αναζήτηση γιαυτό σε μια επόμενη δημοσίευση θα σας γράψω τι αποφασίσαμε...

Αν έχετε κάποια ιδιέα σας παρακαλώ να μας την στείλετε!




 







Ζωή.

Στέφανος Τσιβόπουλος....ο Έλληνας στην 55η Μπιενάλε τησ Βενετίας!!!!!!



Στέφανος Τσιβόπουλος

Ο Στέφανος Τσιβόπουλος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 55η Μπιενάλε της Βενετίας (1η Ιουνίου – 24 Νοεμβρίου), με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνου Τζαβάρα.



Η απόφαση ελήφθη μετά από την πρόταση που κατέθεσε η αρμόδια Γνωμοδοτική Επιτροπή, η οποία συγκροτήθηκε για να εξετάσει και να αξιολογήσει  τις καλλιτεχνικές προτάσεις που κατατέθηκαν ύστερα από ανοικτή πρόσκληση προς ιστορικούς και θεωρητικούς τέχνης με διεθνή εμπειρία στην οργάνωση και επιμέλεια εκθέσεων.

Το έργο «Ιστορία Μηδέν» του Στέφανου Τσιβόπουλου (επιμέλεια: Συραγώ Τσιάρα), που θα παρουσιαστεί στη Μπιενάλε της Βενετίας, αποτελεί μια πρωτότυπη εικαστική πρόταση, η οποία κινείται ανάμεσα στις περιοχές του βίντεο και του φιλμ, της τεκμηρίωσης και της αλληγορίας. Μέσα από έναν σύγχρονο εικαστικό λόγο, πραγματεύεται το ρόλο και τη λειτουργία του χρήματος στη διαμόρφωση των ανθρώπινων σχέσεων και των οικονομικών συστημάτων, σε συνάρτηση με τις ρεαλιστικές αλλά και συμβολικές διαστάσεις της κατοχής ή της έλλειψής του.


Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της φετινής διοργάνωσης, όπως αυτό ορίστηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της, κ. Massimiliano Gioni, είναι «The Encyclopedic Palace»,  και πραγματεύεται τους τρόπους με τους οποίους οι εικόνες χρησιμοποιούνται για την οργάνωση της γνώσης και τη διαμόρφωση της εμπειρίας μας από τον κόσμο.


Ο Στέφανος Τσιβόπουλος γεννήθηκε στην Πράγα το 1973. Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Sandberg Institute του Άμστερνταμ. Μεταξύ του 2005-6 διεξήγαγε έρευνα στο Rijksakademie van beeldende kunsten στο Άμστερνταμ. Έχει συμμετάσχει σε διεθνώς αναγνωρισμένα art residencies και έχει λάβει διεθνείς διακρίσεις όπως: το Golden Cube Award στο 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Κάσελ της Γερμανίας για το έργο του Untitled (The Remake). Ζει και εργάζεται ανάμεσα στο Άμστερνταμ και τη Νέα Υόρκη.



Πηγή:tvxs.gr

Inpired Art.......Fun Art!!!!!!!!!!!



JEFF KOON Ballon Dog!!!!!!!!!


Channel Hand Bag inspired by LEGOS!!!!!!!!



Food ART!!!!!!!!!!!!!!!




Enjoy..............................................................................



Sunday 3 February 2013

ΒΕΡΟΛΙΝΟ........ARTCity



Βερολίνο – Τέχνη και Πολιτισμός
Στο Βερολίνο, στην πόλη όπου χτυπά ο παλμός της εποχής, έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια μια νέα καλλιτεχνική σκηνή, η οποία έλκει κόσμο πέρα από τα σύνορα της Γερμανίας και καθιστά το Βερολίνο ένα νέο κέντρο της σύγχρονης τέχνης. Με τη μετατροπή του σταθμού Hamburger Βahnhof σε μουσείο (Museum für Gegenwart), ένα μεγάλο βιομηχανικό κτίριο διαμορθώθηκε σε χώρο συνάντησης νέων τάσεων της σύγχρονης τέχνης. Την ίδια στιγμή στις περιοχές Mitte και Prenzlauer Berg αναπτύχθηκε μια νέα σκηνή από γκαλερί, που κεντρίζει το διεθνές ενδιαφέρον. Μεταξύ του ποταμού Σπρέε και του Κούπφαγκράμπεν βρίσκεται το διεθνώς γνωστό νησί των μουσείων, το οποίο φυλάσσει στα κτίρια του αρχαιολογικές συλλογές και την Τέχνη του 19ου αιώνα. Τα αναρίθμητα μουσεία του Βερολίνου στεγάζουν ιστορία, τέχνη και γνώση δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο μουσειακό τόπο. Οι αριθμοί εκπλήσσουν: τρεις όπερες, πάνω από εκατόν πενήντα θεατρικές σκηνές, περισσότερα από εκατόν εβδομήντα πέντε μουσεία και συλλογές, περίπου τριακόσιες γκαλερί, πάνω από διακόσιες πενήντα δημόσιες βιβλιοθήκες, εκατόν τριάντα κινηματογράφοι και πολυάριθμοι άλλοι πολιτιστικοί χώροι συνυπάρχουν στο Βερολίνο. Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς που ένας επισκέπτης της πόλης μπορεί να επιλέξει καθημερινά ανάμεσα σε μέχρι και χίλιες πεντακόσιες εκδηλώσεις! Ένα φάσμα επιλογών μοναδικό στο είδος του, από υψηλή, κλασική κουλτούρα μέχρι και underground κουλτούρα. Με ετήσιο προϋπολογισμό περί του ενός δισεκατομμυρίου γερμανικών μάρκων για θέματα κουλτούρας, το Βερολίνο ανήκει διεθνώς στις πρωτοπόρες χώρες.



Head over to the German capital in April and you'll be able to enjoy The Pictoplasma Conference And Festival 2013 - the world's biggest and best contemporary character design and art festival.








πηγή:www.prolog-berlin.com

ΜΟΔΑ το EYELINER....Το βλέμμα της ΓΑΤΑΣ!!!!!!!!!!!



Για «γατίσιο look», χωρίς μουτζούρες και υπερβολές, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1. Επιλέξτε ένα eyeliner σε υγρή μορφή ή σε μορφή τζελ. Αν, όμως, δεν έχετε σταθερό χέρι, προτιμήστε κάποιο σε μορφή μαρκαδόρου.
2. Ενυδατώστε την περιοχή των ματιών και καλύψτε τις ατέλειες με concealer. Περάστε το κινητό μέρος του βλεφάρου με λίγο φον ντε τεν.
3. Με το eyeliner τραβήξτε μια γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική· προς το τέλος στρίψτε λίγο τον καρπό σας και τραβήξτε τη γραμμή προς τα έξω. Προσπαθήστε η γραμμή να είναι λεπτή στην αρχή και να φαρδαίνει προς τα έξω.
4. Αν χρειαστεί «ξαναπεράστε» τη γραμμή για να την κάνετε πιο έντονη και γεμίστε τα κενά ανάμεσα στη γραμμή και τις βλεφαρίδες με τη βοήθεια ενός μαύρου μολυβιού.
5. Χρησιμοποιήστε μια απαλή σκιά σε φυσική απόχρωση για να τονίσετε ελαφρά την εξωτερική γωνία των ματιών. Αν θέλετε να τονίσετε περισσότερο τα μάτια σας, χρησιμοποιήστε μια ανοιχτόχρωμη σκιά την εξωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου.
6. Περάστε τις άνω και κάτω βλεφαρίδες με μάσκαρα. - Βάλια Χαλυβίδη
















Πηγή:gynaikamag.gr

More + More