Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Friday 4 May 2012

Ανεξέλεγκτη και στην Κύπρο η πορνεία, αυξάνονται τα κρούσματα του AIDS



Τον κώδωνα του κινδύνου από τον ανεξέλεγκτο αγοραίο έρωτα στην Κύπρο, κρούει η πρόεδρος του Κέντρου Υποστήριξης για τους Φορείς του AIDS (ΚΥΦΑ), Στέλλα Μιχαηλίδου.

Με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα μολύνσεων στην Ελλάδα από ιερόδουλες, η κ. Μιχαηλίδου αναφέρει ότι στην Κύπρο δυστυχώς δεν λαμβάνονται προφυλάξεις από όσους αγοράζουν υπηρεσίες σεξ, επειδή πιστεύουν ότι δεν θα προσβληθούν οι ίδιοι.
Τα κρούσματα όμως, τόνισε σε δηλώσεις της στο σημερινό Τύπο, από τον ιό ΗΙV αυξάνονται στην Κύπρο και επικαλείται τρία νέα περιστατικά τον τελευταίο μήνα που περιήλθαν σε γνώση της, όταν διαπιστώθηκε από εξετάσεις, ότι τρεις άντρες ήταν θετικοί στον ιό.
Η πρόεδρος του ΚΥΦΑ επισήμανε ότι στην Κύπρο υπάρχει ανεξέλεγκτη πορνεία σε διαμερίσματα, με αποτέλεσμα να εκτείθεται το κοινωνικό σύνολο σε κίνδυνο, ενώ πρόσθεσε ότι οι πάσχοντες δεν το γνωρίζουν ότι είναι οροθετικοί.
Σημείωσε, επίσης, ότι κάθε βδομάδα εντοπίζονται αγγελίες σε κάποιες εφημερίδες από αλλοδαπές που προσφέρουν υπηρεσίες σεξ έναντι αμοιβής, οι οποίες ουδέποτε ελέγχθηκαν για να διαπιστωθεί κατά πόσον φέρουν οποιαδήποτε μολυσματική ασθένεια, συμπεριλαμβανομένου και του AIDS.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο χρόνο έχουν πολλαπλασιαστεί τα κρούσματα από μολυσματικές ασθένειες που μεταδίδονται από τη σεξουαλική πράξη, με συνεπακόλουθο την αύξηση των ατόμων που αποτείνονται για θεραπεία. Αυτό αποδεικνύει ότι αρκετά άτομα δεν λαμβάνουν προληπτικά μέτρα με αποτέλεσμα να εκτίθενται σε κίνδυνο.


πηγή:imerisia.gr

Παγκόσμιο ρεκόρ στην αγορά έργων τέχνης η "Κραυγή" του Μουνχ



Μία από τις τέσσερις εκδοχές της περίφημης "Κραυγής" του Εντβαρντ Μουνχ έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ στην αγορά έργων τέχνης, καθώς δημοπρατήθηκε από τον οίκο Σόθμπι'ς για 119.92 εκατομμύρια δολάρια.




Το σπουδαίο έργο του νορβηγού ζωγράφου, δημιουργήθηκε το 1895 και απεικονίζει μία σχεδόν αφηρημένη ανδρική φιγούρα με το στόμα ανοιχτό και τα χέρια να ακουμπάνε τα αφτιά, μπροστά στο σκοτεινό ουρανό του Όσλο, που σαφώς υποδηλώνει μία απελπισμένη ανθρώπινη μορφή.




πηγή:imerisia.gr

MTV MOVIE AWARDS 3 Ιουνίου 2012 !!!!!!!!!

Οι υποψηφιότητες!

Με οκτώ υποψηφιότητες η κάθε μία (μεταξύ άλλων για τα βραβεία της Καλύτερης Ταινίας και του Καλύτερου Καστ), οι ταινίες «The Hunger Games» και «Bridesmaids» ξεχώρισαν στη λίστα με τους υποψήφιους για τα φετινά MTV Movie Awards που θα απονεμηθούν στις 3 Ιουνίου στο Gibson Amphitheater του Λος Άντζελες. Το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας θα διεκδικήσουν επίσης τα «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1», «Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2» και «The Help».
Οι πρωταγωνίστριες των δύο ταινιών, Jennifer Lawrence (The Hunger Games) και Kristin Wiig (Bridesmaids), φαίνεται μάλιστα πως θα κονταροχτυπηθούν για το βραβείο της Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας, με συνυποψήφιες στην κατηγορία τις Emma Stone (Crazy, Stupid, Love), Emma Watson (Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2) και Rooney Mara (The Girl With the Dragon Tattoo).
Οι σέξι Ryan Gosling και Channing Tatum βρίσκονται αντιμέτωποι στην ανδρική κατηγορία για τα «Drive» και «The Vow» αντίστοιχα. Daniel Radcliffe (Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2), Joseph Gordon-Levitt (50/50) και Josh Jutcherson (Hunger Games) συμπληρώνουν τις υποψηφιότητες για την Καλύτερη Ανδρική Ερμηνεία.

Δες
εδώ αναλυτικά τις υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες.






Από τη Ζωή Πατσιώλη
πηγή:madamefigaro.gr

Thursday 3 May 2012

5-12 ΜΑΙΟΥ Διαγωνισμός Greek film and Foto week στο Τορόντο του Καναδά !!!!!!!!

Η Ελλάδα - πηγή έμπνευσης για 8 ταινίες μικρού μήκους. Διαγωνισμός: δείτε τις υποψηφιότητες...


Ένας πολύ ιδιαίτερος διαγωνισμός θα γίνει στις 5-12 Μαίου στο Τορόντο του Καναδά. To ''Greek Film & Foto Week" θα φιλοξενήσει διάφορους σκηνοθέτες, έλληνες και ξένους, οι οποίοι έλαβαν μέρος με ταινίες μικρού μήκους βασισμένες στην Ελλάδα.

Οι ταινίες έπρεπε να γραφτούν και να γυριστούν μέσα σε 48 ώρες.

Το GreekAmerica Foundation πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει τον διαγωνισμό με θέμα την Ελλάδα προκειμένου να διαφημίσει την χώρα μας σε μια περίοδο που η εικόνα της έχει τσαλακωθεί απο τις κακές κριτικές που δέχεται τα τελευταία χρόνια. Με την κίνηση αυτή θέλει να δείξει τι πραγματικά σημαίνει Ελλάδα...!

Δείτε τα βίντεο των υποψηφιοτήτων
ΕΔΏ


Πηγή: www.greekamerica.org
via:enikolopoulou.gr

Monday 30 April 2012

ΕΛΛΗΝΑΣ στην κριτική επιτροπή του CANNES Festival...Αλεξάντερ Πέιν!!!!!!!!!!!

Ένας Έλληνας στην κριτική επιτροπή του φεστιβάλ των Καννών


Ο ελληνικής καταγωγής Αλεξάντερ Πέιν (Αλέξανδρος Παπαδόπουλος), μόνιμος θαμώνας της τελετής των Όσκαρ (Πλαγίως, Απόγονοι, Σχετικά με τον Σμίντ), μόλις ανακοινώθηκε ότι θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής που θα αποφασίσει ποια από τις 23 ταινίες που διαγωνίζονται φέτος θα πάρει σπίτι το Χρυσό Φοίνικα. 
Δέκα ακριβώς χρόνια μετά την πρώτη φορά που ο Πέιν βρέθηκε στην Κρουαζέτ (με αφορμή την συμμετοχή του Election στο διαγωνιστικό τμήμα), ο βραβευμένος Ελληνοαμερικάνος σκηνοθέτης επιστρέφει ως μέλος της κριτικής επιτροπή του φετινού 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Πρόεδρος θα είναι ο Ιταλός σκηνοθέτης Νάνι Μορέτι, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής περιλαμβάνουν τον Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, την Παλαιστίνια σκηνοθέτιδα Χιάμ Αμπάς, τη Βρετανίδα σκηνοθέτιδα Αντρέα Άρνολντ, την Εμανουέλ Ντεβός, τη Νταϊάν Κρούγκερ, τον Ζαν Πολ Γκοτιέ και τον Αϊτινό σκηνοθέτη Ραούλ Πεκ.

Το Φεστιβάλ των Καννών θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 27 του Μαΐου. Ενώ η επιλογή θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς φέτος κατεβαίνουν να διαγωνιστούν ταινίες όπως το Cosmopolis του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, το On the road του Βάλτερ Σάλες και οι νέες ταινίες των Μίκαελ Χάνεκε και Κεν Λόουτς.



πηγή:iefimerida.gr

12 ΩΡΕΣ για την ΕΛΛΑΔΑ...στις 16 Μαΐου στις Βρυξέλλες!!!!!!!!!!!

12 Ώρες για την Ελλάδα» στις 16 Μαΐου στις Βρυξέλλες

Πολιτιστική εκδήλωση συμπαράστασης στον ελληνικό λαό διοργανώνεται στις 16 Μαΐου στις Βρυξέλλες, με συμμετοχή ελλήνων καλλιτεχνών.

Η εκδήλωση «12 Ώρες για την Ελλάδα» θα πραγματοποιηθεί από μια ανεξάρτητη ομάδα ευρωπαίων πολιτών με έδρα τις Βρυξέλλες στο πολιτιστικό κέντρο Halles de Shaerbeek, όπου θα φιλοξενηθούν εκθέσεις, ομιλίες και κινηματογραφικές προβολές σχετικές με τον ελληνικό πολιτισμό, καθώς και παρουσίαση ελληνικής γαστρονομίας.Είναι αφιερωμένη στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην ενίσχυση του έργου που επιτελεί στην Ελλάδα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μια μαραθώνια ανάγνωση της «Οδύσσειας» του Ομήρου, η οποία θα διαρκέσει εννέα ώρες και στην οποία θα συμμετάσχουν, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών, εκπρόσωποι των οργάνων της ΕΕ και της βελγικής κυβέρνησης, πρέσβεις, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, καθώς και δεκάδες απλοί πολίτες, μαθητές και φοιτητές.

Στόχος όλων να στείλουν ένα δυναμικό μήνυμα αλληλεγγύης στην Ελλάδα από την καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπέρ των ανθρώπινων αξιών που εκπροσωπεί ο ελληνικός πολιτισμός.Η επιλογή της «Οδύσσειας» υπενθυμίζει την ευφυή και υπερβατική φύση του ανθρώπου μπροστά στις δυσκολίες, ενώ η μαραθώνια, συμμετοχική ανάγνωση διακηρύσσει την απαραίτητη συλλογική προσπάθεια για τη διαφύλαξη και ανάδειξη της κοινής ευρωπαϊκής πολιτισμικής ταυτότητας, αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου. Η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία των Διονύση Σαββόπουλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Βασίλη Καζούλη και Αλεξάνδρας Γκράβας, καθώς και με τη συμμετοχή τοπικών σχημάτων μουσικής και χορού.
Όλοι οι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς, ενώ τα έξοδα παραγωγής θα καλυφθούν από τοπικούς και διεθνείς χορηγούς.
Οι εγγραφές στη μαραθώνια ανάγνωση της «Οδύσσειας» στις Βρυξέλλες πραγματοποιούνται μέσω της ελληνικής καινοτομίας Eventora στην ιστοσελίδα: https://www.eventora.com/en/Events/odyssey







Πηγή:newsbeast.gr

ΤΑΙΝΙΑ: «Poker Face» 1η Μαΐου...Ο έρωτας σε μια παρτίδα ΠΟΚΕΡ !!!!!!!!!!(Video)

 

Η ταινία «Poker Face» στους κινηματογράφους την 1η Μαΐου

Η Νίκη είναι η κινητή απόδειξη της γκαντεμιάς. Όχι, δεν γεννήθηκε έτσι. Ήταν το παιδί θαύμα. Είχε το «χάρισμα», προς μεγάλη χαρά του πατέρα της Φανούρη και της παρέας του, που ζούσαν από τον τζόγο. Τι ήταν το χάρισμα; Ένα λούτρινο παπαγαλάκι και γούρι της Νίκης, όταν ήταν μικρή.
Μέχρι τη μέρα που της το έκλεψε, ένας παιδικός της φίλος. Από εκείνη την ημέρα, τόσο τη Νίκη, όσο και τον πατέρα της, μόνο τυχερούς δεν τους λες. Χρεοκοπία και φυλακή για τον τζογαδόρο μπαμπά και μια σειρά από ατυχή γεγονότα να τους συμβαίνουν διαρκώς.
Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου η Νίκη εργάζεται σε ένα life style περιοδικό. Όταν η εκδότρια του περιοδικού, της ζητήσει να πάρει συνέντευξη από έναν πρωταθλητή του πόκερ, η τύχη της φαίνεται να αλλάζει.
Πολύ σύντομα, η Νίκη θα συνειδητοποιήσει ότι ο πρωταθλητής του Poker, Αδιάβροχος, ένας τύπος που ζει από το «άθλημα» του Poker είναι ένας… παλιός της γνωστός. Και επιπλέον, έχει και κάτι που της ανήκει.
Θα ξεκινήσει τότε μεταξύ τους, μια ιδιόμορφη σχέση, κάτι σαν παρτίδα Poker. Ένα δυνατό παιχνίδι στρατηγικής. Μπλοφάρουν, ποντάρουν, ρεφάρουν, τζογάρουν και παίζουν… τα ρέστα τους στο τελικό τραπέζι του ελληνικού τουρνουά Poker, στην απόλυτη μονομαχία των δύο φύλων!


Πρωταγωνιστούν:
Άλκις Κούρκουλος (Αδιάβροχος)
Εύη Σαουλίδου (Νίκη)
Αντώνης Καφετζόπουλος (Φανούρης)
Δημήτρης Πιατάς (Κοράκι)
Γιάννης Μποσταντζόγλου (Τζίμης)
Γιώργος Πυρπασόπουλος (Λεό)


Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Εκδότρια)
Ρένος Χαραλαμπίδης (Πατέρας Αδιάβροχου)
Νίκος Βουρλιώτης (Ni Vo)
Στάθης Παναγιωτόπουλος (Παρουσιαστής)
Τζένη Θεωνά (Ντίβα).

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας
Σενάριο: Άσπα Καλλιάνη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Αργυροηλιόπουλος
Σκηνικά: Ιουλία Σταυρίδου
Κοστούμια: ‘Αγις Παναγιώτου
Μοντάζ: Γιώργος Μαυροψαρίδης
Ήχος: Βαγγέλης Ζέλκας
Μουσική: Κώστας Χρηστίδης
Παραγωγός: Γιάννης Εξηντάρης
Συμπαραγωγός: Κωνσταντίνος Πηλαδάκης
Εκτέλεση Παραγωγής: Κώστας Σούσουλας
Διεύθυνση Παραγωγής: Διονυσία Δημητρακέλλου
Παραγωγή: N-Orasis
Συμπαραγωγή: THEROS INTERNATIONAL GAMING ING
VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε.
NOVA
Διάρκεια: 97’
Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: Τρίτη, 1 Μαΐου
Διανομή: Village


















πηγή:newsbeast.gr

More + More