Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Friday 4 May 2012

MTV MOVIE AWARDS 3 Ιουνίου 2012 !!!!!!!!!

Οι υποψηφιότητες!

Με οκτώ υποψηφιότητες η κάθε μία (μεταξύ άλλων για τα βραβεία της Καλύτερης Ταινίας και του Καλύτερου Καστ), οι ταινίες «The Hunger Games» και «Bridesmaids» ξεχώρισαν στη λίστα με τους υποψήφιους για τα φετινά MTV Movie Awards που θα απονεμηθούν στις 3 Ιουνίου στο Gibson Amphitheater του Λος Άντζελες. Το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας θα διεκδικήσουν επίσης τα «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1», «Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2» και «The Help».
Οι πρωταγωνίστριες των δύο ταινιών, Jennifer Lawrence (The Hunger Games) και Kristin Wiig (Bridesmaids), φαίνεται μάλιστα πως θα κονταροχτυπηθούν για το βραβείο της Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας, με συνυποψήφιες στην κατηγορία τις Emma Stone (Crazy, Stupid, Love), Emma Watson (Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2) και Rooney Mara (The Girl With the Dragon Tattoo).
Οι σέξι Ryan Gosling και Channing Tatum βρίσκονται αντιμέτωποι στην ανδρική κατηγορία για τα «Drive» και «The Vow» αντίστοιχα. Daniel Radcliffe (Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2), Joseph Gordon-Levitt (50/50) και Josh Jutcherson (Hunger Games) συμπληρώνουν τις υποψηφιότητες για την Καλύτερη Ανδρική Ερμηνεία.

Δες
εδώ αναλυτικά τις υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες.






Από τη Ζωή Πατσιώλη
πηγή:madamefigaro.gr

No comments:

Post a Comment

More + More