Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Thursday 21 February 2013

Fashion S/S 2013....Sixties LOVE !!!!!!!!!!!!!



Με πολλές, πολλές ομοιότητες και αναφορές στην δεκαετία των Sixties περιμένουμε τις συλλογές των Louis Vuitton, Michael Kors και Moschino spring/summer 2013. Αυστηρές γεωμετρικές γραμμές, έντονα χρώματα και pop κομμάτια με μίνι φούστες, γραμμή Α φορέματα σε μια απίστευτη σχέση με τα 60's αλλά και με ένα κομμάτι τέχνης που εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το παραβλέψω και αφού το έψαξα σας το παραδίδω και............απολαύστετο..........


Louis Vuitton S/S 2013 chessboard print...
Unforgetable Twiggy 60's model...same print !!!!!! 
Famous Doll Sindy !!!!!!!!!
Η Sindy έκανε την εμφανισή της το 1963 και έγινε γρήγορα η αγαπημένη και διάσημη κούκλα των teenagers, ντυμένη πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας ως fashion icon, επιτυχημένη και ανεξάρτητη......Εδώ τη βλέπουμε να φορά chessboard print!!!!!!

Louis Vuitton s/s 2013!!!!!
SINDY and her Friends................................
Η Sindy και οι φίλες της ντυμένες σε αυστηρές γεωμετρικές γραμμές, με φορέματα σε γραμμή Α και έντονα χρώματα.........και να μην ξεχνάμε οτι την δεκαετία των sixties καθιερώνεται το μίνι φόρεμα και το γυναικείο παντελόνι.....I LoVe 60's!!!!!!!!

More LV s/s 2013 chessboard
Moschino s/s 2013!!!!!!!!!!!
Τελικά η δεκαετία των Sixties επιστρέφει πιστά και ολοκληρωτικά στις καινούργιες συλλογές γνωστών οίκων αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά οτι η μόδα κάνει κύκλους και ναι αγαπά την τέχνη..............................

VW VAN!!!!!!!!!!!!!Peace....Love for ever!!!!!!!!!!!
Moschino s/s 2013
Barbarella for ever!!!!!!!!
Moschino pop style collection s/s 2013
Roy Lichtenstein
Ο Roy Linchtenstein είναι αμερικανός Pop Artist. Την δεκαετία των 60'ς τα έργα του εκτείθονταν στην Leo Castelli Gallery στην Νέα Υόρκη και μαζί με τον Andy Worhol, τον Jasper Johns, τον James Rosequist και άλλους, ξεκίνησαν ένα νέο κύμα τέχνης.

Michael Kors s/s 2013
Michael Kors s/s 2013 Yellow power....
Twiggy Elle magazine cover 60's just amazing!!!


Fashion goes round and round!!!!!!!!!!!!!!!!


Monday 18 February 2013

Πρώτο παγκόσμιο Βραβείο 2013 Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής οι "Γλυκιές Αλχημείες" !!!!!!!!!!



Tο ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο 
Κois Αssociated Αrchitects σχεδιάσε το εκπληκτικό ζαχαροπλαστείο - δημιούργημα του Στελιού Παρλιάρου "Γλυκιές Αλχημείες".


To  ζαχαροπλαστείο «Γλυκές Αλχημείες» του  Στέλιου Παρλιάρου στην Κηφισιά κέρδισε το πρώτο βραβείο για το καλύτερο design καταστήματος στον κόσμο στα T+L DesignAwards 2013 στην Νέα Υόρκη. Τα σχέδια  του ζαχαροπλαστείου  «Γλυκές Αλχημείες» οφείλονται στο ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο Κois Αssociated Αrchitects. Το μαγαζί σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στα τέλη του 2011.
Η φιλοσοφία του design περιστρέφεται γύρω από τομυστήριο και την δημιουργία μιας μυστηριακήςατμόσφαιρας. Ο στόχος ήταν να αποδομήσουν τηντυπολογία των συνηθισμένων ζαχαροπλαστείων και να διαμορφώσουν το πνεύμα του μέρους, «place loci». Το αποτέλεσμα δεν είναι μια απλή  αναπαράστασηενός μυστικιστικού περιβάλλοντος, αλλά η δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που διαποτίζει το χώρο και το μετατρέπει σε ένα υπαρκτό τόπο με πολύ δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα.
Τα T+L Design Awards περιλαμβάνουν δέκα κατηγορίεςκαι λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο.
Το design αξιολογήθηκε από διεθνή επιτροπή κριτών,ειδικοί στους τομείς τουςσυμπεριλαμβανομένων τωνAlexandra ChampalimaudAmy Fine CollinsDeborahBerkeJohn RobshawStephen Doyle, Rebecca Minkoffκαι Marcus Samuelsson.
Το ίδιο βραβείο είχε δοθεί τα προηγούμενα χρόνια σε εξέχουσες προσωπικότητες στον τομέα της αρχιτεκτονικής και του design  (Herzog andDe MeuronSANAADavid ChipperfieldJacquesGarcia and Toyo Ito).
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ελληνική σχεδίαση εσωτερικού χώρου έχει λάβει την πρώτη θέση στην κατηγορία όπου διαγωνίζονται καταστήματα από όλο τον κόσμοτοποθετώντας την ανάμεσα στις καλύτερεςκαι πιο διάσημες διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων του πλανήτη.

Via:enikolopoulou.gr

More + More