Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Thursday 21 June 2012

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο το σπαρταριστό βίντεο-παρωδία της ταινίας «Η πτώση», στο διασκευασμένο σενάριο του οποίου, ο Αδόλφος Χίτλερ τρελαίνεται όταν πληροφορείται ότι η Γερμανία θα αναμετρηθεί με την Ελλάδα!!!!!!!!!!!!!!

Τι είπε ο Χίτλερ όταν έμαθε για την αναμέτρηση Ελλάδας-Γερμανίας στο Euro [βίντεο] αναμονή για το βίντεο 1 λεπτό

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο το σπαρταριστό βίντεο-παρωδία της ταινίας «Η πτώση», στο διασκευασμένο σενάριο του οποίου, ο Αδόλφος Χίτλερ τρελαίνεται όταν πληροφορείται ότι η Γερμανία θα αναμετρηθεί με την Ελλάδα στην επόμενη φάση του Euro.
Στο βίντεο που έφτιαξε ο Nova Sport fm ο ηγέτης των Ναζί ξεσπά έντονα εναντίον των Ελλήνων, και όσο κι αν οι συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν επιχειρήματα για να τον ηρεμήσουν εκείνος φουντώνει όλο και περισσότερο καταλήγοντας ότι «θα μας σκίσουν σαν σαρδέλες» αλλά και ότι «οι Έλληνες είναι τόσο τυχεροί που πάλι θα το πάρουν το Euro».








πηγή:iefimerida.gr

PORSCHE 911 Club Coupe......13 αντίτυπα(Video) !!!!!!!!!!!!!

 

Τιμάει τους θαυμαστές της παρουσιάζοντας την 911 Club Coupe

Θα παραχθούν μόλις 13 αντίτυπα του μοντέλου

Η Porsche ξέρα να τιμάει τους θαυμαστές της και το αποδεικνύει έμπρακτα. Με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από την ίδρυση των δύο πρώτων Porsche Clubs που δημιούργησαν φαν της εταιρείας, δημιούργησε την 911 Club Coupe.
Το πρώτο Club δημιουργήθηκε από 7 άνδρες στη Βεστφαλία της Γερμανίας το 1952, ενώ το δεύτερο ακολούθησε λίγους μήνες αργότερα. Από αυτούς τους λίγους τότε θαυμαστές και τις δύο μόλις οργανώσεις, ο αριθμός τους έχει σήμερα αυξηθεί στις 640 που βρίσκονται διεσπαρμένες σε 75 χώρες. Ο αριθμός των μελών τους αγγίζει τους 181.000.
Για την κατασκευή της 911 Club Coupe, οι άνθρωποι της Porsche χρησιμοποίησαν σαν βάση την Carrera S καθώς και το μηχανικό της σύνολο προσθέτοντας άλλους 30 ίππους και φτάνοντας έτσι τους 430! Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο χρόνος για τα πρώτα 100 χλμ/ώρα να πέφτει στα μόλις 4 δευτ.

Το μοντέλο είναι βαμμένο σε σκουροπράσινο χρώμα που η εταιρεία ονομάζει Brewster Green.

Συνολικά η Porsche θα κατασκευάσει μόλις 13 αντίτυπα του οχήματος, κρατώντας μάλιστα ένα για την ίδια! Οι υπόλοιπες 12 θα δοθούν σε όσους φανούν τυχεροί καθώς θα πρέπει να βάλουν το όνομα τους στο site της εταιρείες και στη συνέχεια να κληρωθούν. Εκτός βέβαια από αυτό θα πρέπει να καταβάλουν και το αντίτιμο που αγγίζει τα 142.831 ευρώ χωρίς τους φόρους.
Πηγή:newsbeast.gr

Mad Awards 2012....Νικητές,Στραβωμένοι,Απεργοί....!!!!!! (Video Despina Vandi)

Οι νικητές, οι στραβωμένοι και οι απεργοί των φετινών



Κατάμεστο ήταν χθες το γήπεδο του Tae Kwon Do με αφορμή τα φετινά Mad Video Music Awards , που για άλλη μια φορά συγκέντρωσαν (πάνω και κάτω από την σκηνή) την A-list της ελληνικής σόουμπιζ. «Μελανό» σημείο τα πανό των απεργών ακριβώς απέξω.

«Τα βραβεία των Mad είναι μια χορηγία των απλήρωτων εργαζομένων στα Metropolis και στο Mad», έγραφαν τα πανό των απεργών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο Tae Kwo Do. Κάτι που δεν εμπόδισε τους 8.000 θεατές και τους δεκάδες celebrities να περάσουν μια λαμπερή βραδιά.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Θέμης Γεωργαντάς και Μαίρη Συνατσάκη. Τις εντυπώσεις έκλεψαν το λευκό φόρεμα της Demy, ο Θοδωρής Μαραντίνης να κρεμιέται από το γερανό και να πετά το σακάκι του, η πιο καυτή από ποτέ Ελευθεριά Ελευθερίου (που φορούσε μαύρο σουτιέν και καυτό μαύρο σορτσάκι), η Shaya ως Tina Turner, η Κρυσταλλία των Otherview ως μπαλαρίνα, η Δέσποινα Βανδή με την γεμάτη σκισίματα άσπρη τουαλέτα της και, πάνω από όλα, η ολόσωμη καταπράσινη φόρμα της Έλενας Παπαρίζου που ερμήνευσε μια ερωτική μπαλάντα με στίχο με νόημα («πες μου ποιος θα γίνει πάλι ο άνθρωπος μου και θα είναι πάντοτε δικός μου»).
Πιο σέξι παρουσία της βραδιάς αναδείχθηκε και πάλι η Κατερίνα Στικούδη που εμφανίστηκε με μια κατακόκκινη κάπα και από μέσα καυτό σορτσάκι και άσπρο κορσέ. Με την Ελένη Φουρέιρα, που εμφανίστηκε στην σκηνή μαζί με τους ΝΕΒΜΑ ως πολεμίστρια, να έρχεται στην 2η θέση.
Ενώ το μεγαλύτερο χειροκρότημα ήταν αυτό που έλαβε ο Σάκης Ρουβάς που τραγούδησε το Τώρα μπροστά σε ένα πλήθος από Ρουβίτσες.

Τέλος, επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ακυρώνει τελευταία στιγμή την εμφάνιση του, όπου και θα ερμήνευε το νέο του single «Τρεις Ζωές». Αυτό ακριβώς που έκανε, με τον Κύπριο καλλιτέχνη να ανεβαίνει στην σκηνή απλά για να παραλάβει το βραβείο του για το Video Clip της Χρονιάς.

Νικητές στα βραβεία αναδείχθηκαν οι παρακάτω:


Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου – Demy

Βραβείο Γυναίκα Καλλιτέχνης – Έλενα Παπαρίζου

Βραβείο Άντρας Καλλιτέχνης – Σάκης Ρουβάς

Βραβείο Καλλιτέχνης της χρονιάς – Σάκης Ρουβάς

Βραβείο Καλλιτέχνης της χρονιάς Κύπρος – Ήβη Αδάμου

Βραβείο Καλύτερο Συγκρότημα – Vegas

Ειδικό βραβείο – Φοίβος

Βραβείο Τραγούδι που παίχτηκε περισσότερο τη χρονιά – Baby it's over (Έλενα Παπαρίζου)

Βραβείο Video Clip Pop & Σέξι Video Clip Regeaton (Ελένη Φουρέιρα)

Βραβείο Video Clip της χρονιάς – Θάρρος ή Αλήθεια (Μιχάλης Χατζηγιάννης)

Βραβείο Fashion Icon σε Video Clip – Μην πας πουθενά (Γιώργος Μαζωνάκης)

Βραβείο Video Clip Dance –I' am the one (Otherview και Marc Angelo)

Βραβείο Στίχος-Ατάκα – (Γυρίσματα) Δέσποινα Βανδή

Βραβείο Video Clip Mad Greekz –Αν είσαι ένα αστέρι (Νίκος Βέρτης)

Βραβείο Rock Video Clip – Σαν σκιά (Μέλισσες)

Βραβείο Video Clip Hip Hop/Urban & Βραβείο Ντουέτο/Συνεργασία -Ζωγραφιά (Μηδενιστής και Demy)











πηγή:iefimerida.gr

Sunday 17 June 2012

Καραγκούνης στα Ρώσικα............Απολαύστε VIDEO!!!!!!!!!!!!!!




Δείτε τη ρώσικη μετάδοση του γκολ που έβαλε ο Καραγκούνης !!!!!!! Oy, Oy, Oy, Oy !!!!!!!!!!!!! (αναμονή ενός λεπτού για την εμφάνιση του video)


Παίξαμε και είναι ώρα όλοι σας να δείξετε σεβασμό!!!!!!!!!!!!!

Φερνάντο Σάντος: Eίναι ώρα όλοι σας να δείξετε στους Έλληνες σεβασμό

Πριν απο λίγες ημέρες, ο Φερνάντο Σάντος είχε πει: «Εγώ είμαι πιο Έλληνας από όλους τους Ελληνες»! Και χθες αμέσως μετά τον θρίαμβο επί της Ρωσίας, ο...Έλληνας απ την Πορτογαλία
απέδειξε ότι η παρουσία του στο πάγκο της Εθνικής, ανυψώνει ακόμα περισσότερο την περηφάνια που μας γεμίζει αυτή η ομάδα.
Στην συνέντευξή του, σε ερώτηση ξένου δημοσιογράφου «αν παίξαμε για να αποδείξουμε ότι κάνει λάθος η κυρία Μέρκελ που λέει ότι πρέπει να διατηρηθούν οι Ελληνες σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο» η απάντηση του ο προπονητή της Εθνικής ομάδας ήταν αποστομωτική:
«Όχι, παίξαμε γιατί μας εμπνέει η ιστορία της χώρας που γέννησε την δημοκρατία και όλες τις υπόλοιπες μεγάλες αξίες που σήμερα απολαμβάνει όλος ο κόσμος. Γι' αυτό παίξαμε και είναι ώρα όλοι σας να δείξετε σεβασμό...»

πηγή:iefimerida

More + More