Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Thursday 21 February 2013

Fashion S/S 2013....Sixties LOVE !!!!!!!!!!!!!



Με πολλές, πολλές ομοιότητες και αναφορές στην δεκαετία των Sixties περιμένουμε τις συλλογές των Louis Vuitton, Michael Kors και Moschino spring/summer 2013. Αυστηρές γεωμετρικές γραμμές, έντονα χρώματα και pop κομμάτια με μίνι φούστες, γραμμή Α φορέματα σε μια απίστευτη σχέση με τα 60's αλλά και με ένα κομμάτι τέχνης που εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το παραβλέψω και αφού το έψαξα σας το παραδίδω και............απολαύστετο..........


Louis Vuitton S/S 2013 chessboard print...
Unforgetable Twiggy 60's model...same print !!!!!! 
Famous Doll Sindy !!!!!!!!!
Η Sindy έκανε την εμφανισή της το 1963 και έγινε γρήγορα η αγαπημένη και διάσημη κούκλα των teenagers, ντυμένη πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας ως fashion icon, επιτυχημένη και ανεξάρτητη......Εδώ τη βλέπουμε να φορά chessboard print!!!!!!

Louis Vuitton s/s 2013!!!!!
SINDY and her Friends................................
Η Sindy και οι φίλες της ντυμένες σε αυστηρές γεωμετρικές γραμμές, με φορέματα σε γραμμή Α και έντονα χρώματα.........και να μην ξεχνάμε οτι την δεκαετία των sixties καθιερώνεται το μίνι φόρεμα και το γυναικείο παντελόνι.....I LoVe 60's!!!!!!!!

More LV s/s 2013 chessboard
Moschino s/s 2013!!!!!!!!!!!
Τελικά η δεκαετία των Sixties επιστρέφει πιστά και ολοκληρωτικά στις καινούργιες συλλογές γνωστών οίκων αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά οτι η μόδα κάνει κύκλους και ναι αγαπά την τέχνη..............................

VW VAN!!!!!!!!!!!!!Peace....Love for ever!!!!!!!!!!!
Moschino s/s 2013
Barbarella for ever!!!!!!!!
Moschino pop style collection s/s 2013
Roy Lichtenstein
Ο Roy Linchtenstein είναι αμερικανός Pop Artist. Την δεκαετία των 60'ς τα έργα του εκτείθονταν στην Leo Castelli Gallery στην Νέα Υόρκη και μαζί με τον Andy Worhol, τον Jasper Johns, τον James Rosequist και άλλους, ξεκίνησαν ένα νέο κύμα τέχνης.

Michael Kors s/s 2013
Michael Kors s/s 2013 Yellow power....
Twiggy Elle magazine cover 60's just amazing!!!


Fashion goes round and round!!!!!!!!!!!!!!!!


No comments:

Post a Comment

More + More