Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Tuesday 2 April 2013

ΜΟΝΤΕΛΑ....με πιστοποιητικό γιατρού στο Ισραήλ!!!!!


ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ



Ένας χωρίς προηγούμενο νόμος πέρασε από την ισραηλινή βουλή. Σύμφωνα με αυτόν τα μοντέλα θα πρέπει να προσκομίζουν στους υποψήφιους εργοδότες τους -περιοδικά, οίκους μόδας και διαφημιστικά γραφεία- πιστοποιητικό υγείας το οποίο θα έχει εκδοθεί το νωρίτερο τρεις μήνες πριν. Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό θα βεβαιώνει ότι το βάρος του μοντέλου είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ότι δεν πάσχει από διατροφικές διαταραχές. Όμως, η αυστηρότητα του νομοθέτη δεν εξαντλείται στα μοντέλα. Σύμφωνα με την ίδια ρύθμιση, κάθε επέμβαση στις φωτογραφίες, που θα αλλοιώνει τις πραγματικές αναλογίες της εικονιζόμενης, θα πρέπει να αναφέρεται ευκρινώς στο πλάι της εικόνας.
Ο λόγος για τη λήψη των «δρακόντειων» αυτών μέτρων είναι η επιδημία διατροφικών διαταραχών που πλήττει τα κορίτσια ηλικίας 14 έως 18 ετών στη χώρα. Όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι ακόμα και τα πιο γνωστά μοντέλα δεν θα μπορούσαν να περάσουν αυτές τις «εξετάσεις».






Πηγή:gynaikamag.gr

More + More