Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Thursday 2 August 2012

Go GREECE!!!!!!!!!!!!

Σύβοτα!!!!!!!!!!!!!!

Τα Σύβοτα είναι ένας γραφικός παραθαλάσσιος οικισμός στο νότιο άκρο του νομού Θεσπρωτίας, χτισμένος σε ένα μικρό, κλειστό κόλπο. Είναι γνωστά για τη ναυμαχία Κορινθίων και Θεσπρωτών εναντίον των Κερκυραίων το 433 π.Χ. κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο. Κατά την τουρκοκρατία ονομάστηκε Μούρτος από το όνομα του προκρίτου, ο οποίος λαφυραγωγούσε τα διερχόμενα εμπορικά πλοία. Το όνομα αυτό διατηρήθηκε ως το 1959, οπότε και επανήλθε η αρχαία ονομασία.
Εκτός όμως από τα μνημεία του παρελθόντος τα Σύβοτα αποτελούν πόλο έλξης μεγάλου αριθμού τουριστών. Τα καταπράσινα νησάκια Άγιος Νικόλαος και Μαύρον Όρος -όπου και χτίστηκε το 1884 φάρος για τη διευκόλυνση της ακτοπλοΐας- που περιστοιχίζουν το χωριό είναι προσβάσιμα με βάρκα ενώ οι παραλίες που προσφέρονται για κολύμπι είναι πολλές και πεντακάθαρες: Μικρή και Μεγάλη Άμμος, Πισίνα, Γαλλικός Μώλος, Ζάβια, Μεγάλο Στάφο .
Με βάση τα Σύβοτα μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά αξιόλογα μέρη, με τουριστικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, αλλά και πολλές φυσικές ομορφιές





Πηγή:e-sivota.gr

Mπλουζάκια με ευαισθησίες.....για τους Λονδρέζους που το έχουν ανάγκη.......................

Οκτώ σχεδιαστές σχεδιάζουν για να βοηθήσουν τους Λονδρέζους που το έχουν ανάγκη.......................




Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να παρέχουν έμπνευση, οι JW Anderson, Holly Fulton, Erdem, Mary Katrantzou, Richard Nicoll, Roksanda Ilincic και Jonathan Saunders σε συνεργασία με το ίδρυμα «Evening Standard’s Dispossessed Fund» έχουν δημιουργήσει μια περιορισμένη έκδοση από μπλουζάκια για να βοηθήσει όσους Λονδρέζους το έχουν ανάγκη .  
«Είναι απίστευτα σημαντικό για μένα ως Λονδρέζος να είμαι ένα μέρος της αιτίας που βοηθά όσους έχουν ανάγκη, μέσω της χρηματοδότησης που βοηθά στον τομέα της εκπαίδευσης, της υγείας και της ανεργίας για όσους είναι λιγότερο τυχεροί», δήλωσε ο Τζόναθαν Σάντερς.
H Ρουθ Τσάπμαν, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Matches,  είπε από την πλευρά της ότι νιώθει υπερήφανη που είναι σε θέση να υποστηρίξει την οργάνωση Dispossessed Fund στον αγώνα για την αντιμετώπιση της φτώχειας. «Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε έναν πιο κομψό τρόπο έτσι ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα».
Το κάθε μπλουζάκι κοστίζει περίπου €77 και θα είναι διαθέσιμο στα Matches , τόσο στα καταστήματα τους όσο και μέσα από την ιστοσελίδα τους. 






Γράφει:Δημαρέλη Φωφώ
Πηγή:tovima.gr

Christian Louboutin....Το γοβάκι της Σταχτοπούτας!!!!!!!!!!!

Το γοβάκι της σταχτοπούτας από τον Christian Louboutin
Ο διάσημος σχεδιαστής μαγεύει και πάλι με αυτή την αποκλειστική δημιουργία του για την Disney




Ηδη από τον περασμένο Απρίλιο είχε ανακοινωθεί η συνεργασία του Κριστιάν Λουμπουτίν με τη Disney με αφορμή την επανέκδοση της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Σταχτοπούτα» αυτό το φθινόπωρο. Και μόνο με το άκουσμα της ταινίας είναι ίσως περιττό να σας πούμε τι θα δημιουργούσε ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών: ένα «μοντέρνο γυάλινο γοβάκι» φυσικά.
Τα αποκαλυπτήρια έγιναν χθες στο Παρίσι και τα γοβάκια, αν και δεν είναι όντως γυάλινα γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν σίγουρα επικίνδυνο, είναι πραγματικά μαγικά, ακριβώς όπως αρμόζει σε κάθε παραμυθένια πριγκίπισσα. Καλυμμένα από δαντέλα και κρυστάλλους Swarovski και διακοσμημένα με πεταλούδες, τα παπούτσια του σχεδιαστή που λατρεύουν όλες οι διάσημες δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο κατάλληλα για αυτές που θέλουν να κυνηγήσουν τον δικό τους πρίγκιπα. Όπως βέβαια είναι φυσικό, από τα παραμυθένια πατούμενα δεν λείπει και το σήμα κατατεθέν του Λουμπουτίν, η κόκκινη σόλα.
Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αν θα είναι διαθέσιμα προς πώληση ή αν αυτό θα είναι το μοναδικό ζευγάρι. Αν λάβουμε βέβαια υπόψη μας ότι είναι ένα κομμάτι Υψηλής Ραπτικής, τότε σίγουρα μόνο με τη μαγεία μιας καλής νεράιδας θα μπορούσαμε να τα αποκτήσουμε. Αυτό, όμως, δεν μας εμποδίζει από το να θαυμάσουμε για ακόμη μια φορά την μαεστρία του Κριστιάν Λουμπουτίν, ο οποίος γνωρίζει πώς να πασπαλίζει τις γυναικείες φαντασιώσεις με χρυσόσκονη.





Γράφει:Ζιώγα Βασιλική
Πηγή:tovima.gr 

Ταινία της εβδομάδας.......Hysteria!!!!!!!!!!!


HYSTERIA.....



Βρισκόμαστε γύρω στο 1880, στη βικτωριανή Αγγλία. Ο Dr. Mortimer Granville (Hugh Dancy) συγκαταλέγεται σε εκείνους που προσπαθούσαν να θεραπεύσουν τις γυναίκες που έπασχαν από υστερία μέσω της επίτευξης οργασμού. Επειδή όμως "πιανόταν" το χέρι τους να διεγείρουν χειροκίνητα τις ασθενείς τους, ο Granville έβαλε σκοπό να κατασκευάσει μία ηλεκτρική συσκευή η οποία θα κάνει τη... βρώμικη δουλειά εύκολα, γρήγορα και προπάντων αποτελεσματικά! Αυτή, είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτή είναι η ιστορία της εφεύρεσης του δονητή, ο οποίος προτού ταχθεί στην υπηρεσία της σεξουαλικής απόλαυσης είχε κληθεί να υπηρετήσει πιστά την ιατρική επιστήμη!
Η ταινία της Tanya Wexler, «Hysteria», παίρνει το όνομά της από την ομώνυμη ψυχική νόσο, η οποία εθεωρείτο πως απαντάται αποκλειστικά στον γυναικείο πληθυσμό. Παρότι η σύγχρονη ψυχιατρική την έχει από καιρό εξαιρέσει από το μακρύ κατάλογο των αναγνωρισμένων ψυχικών διαταραχών, όλοι λίγο-πολύ την έχουν τουλάχιστον ακουστά. Όμως πόσοι από σας γνωρίζατε ότι η υστερία αποτέλεσε την αφορμή για την κατασκευή του δημοφιλέστερου σεξουαλικού βοηθήματος στον κόσμο; Και να φανταστείτε ότι ο δονητής υπήρξε μόλις η πέμπτη οικιακή συσκευή που λειτούργησε με ηλεκτρικό ρεύμα, μετά τη ραπτομηχανή, τον ανεμιστήρα, τον βραστήρα τσαγιού και την τοστιέρα.
Μπορεί να ακούγεται περίεργο, όμως το «Hysteria» κατατάσσεται στο είδος της ρομαντικής κομεντί. Ο Jonathan Pryce υποδύεται το μεγαλογιατρό ο οποίος μυεί έναν αδαή νεαρό γιατρό (Hugh Dancy) στην τέχνη της χειροκίνητης... θεραπείας της υστερίας. Το rom-com στοιχείο του φιλμ αναδεικνύεται όταν Dancy γνωρίζει τη Maggie Gyllenhaal, τη χειραφετημένη κόρη του μεγαλογιατρού, την ώρα που η πειραματική ακόμα ηλεκτροκίνητη μέθοδος θεραπείας κάνει πάταγο. Παρόλα αυτά, ο Jonathan Pryce προχωρά ένα βήμα παραπέρα, περιγράφοντας την "Υστερία" ως μία ταινία με θέμα τη γυναικεία χειραφέτηση.




Πηγή:cinemanews.gr

More + More