Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Thursday 2 August 2012

Christian Louboutin....Το γοβάκι της Σταχτοπούτας!!!!!!!!!!!

Το γοβάκι της σταχτοπούτας από τον Christian Louboutin
Ο διάσημος σχεδιαστής μαγεύει και πάλι με αυτή την αποκλειστική δημιουργία του για την Disney




Ηδη από τον περασμένο Απρίλιο είχε ανακοινωθεί η συνεργασία του Κριστιάν Λουμπουτίν με τη Disney με αφορμή την επανέκδοση της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Σταχτοπούτα» αυτό το φθινόπωρο. Και μόνο με το άκουσμα της ταινίας είναι ίσως περιττό να σας πούμε τι θα δημιουργούσε ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών: ένα «μοντέρνο γυάλινο γοβάκι» φυσικά.
Τα αποκαλυπτήρια έγιναν χθες στο Παρίσι και τα γοβάκια, αν και δεν είναι όντως γυάλινα γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν σίγουρα επικίνδυνο, είναι πραγματικά μαγικά, ακριβώς όπως αρμόζει σε κάθε παραμυθένια πριγκίπισσα. Καλυμμένα από δαντέλα και κρυστάλλους Swarovski και διακοσμημένα με πεταλούδες, τα παπούτσια του σχεδιαστή που λατρεύουν όλες οι διάσημες δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο κατάλληλα για αυτές που θέλουν να κυνηγήσουν τον δικό τους πρίγκιπα. Όπως βέβαια είναι φυσικό, από τα παραμυθένια πατούμενα δεν λείπει και το σήμα κατατεθέν του Λουμπουτίν, η κόκκινη σόλα.
Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αν θα είναι διαθέσιμα προς πώληση ή αν αυτό θα είναι το μοναδικό ζευγάρι. Αν λάβουμε βέβαια υπόψη μας ότι είναι ένα κομμάτι Υψηλής Ραπτικής, τότε σίγουρα μόνο με τη μαγεία μιας καλής νεράιδας θα μπορούσαμε να τα αποκτήσουμε. Αυτό, όμως, δεν μας εμποδίζει από το να θαυμάσουμε για ακόμη μια φορά την μαεστρία του Κριστιάν Λουμπουτίν, ο οποίος γνωρίζει πώς να πασπαλίζει τις γυναικείες φαντασιώσεις με χρυσόσκονη.





Γράφει:Ζιώγα Βασιλική
Πηγή:tovima.gr 

No comments:

Post a Comment

More + More