Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Friday 13 December 2013

Το μπλε αποτελεί για το φετινό Χειμώνα, το Must χρώμα των ρούχων μας! Άλλοτε navy, άλλοτε ηλεκτρίκ - η πιο safe επένδυση στις φετινές αγορές !


fall_winter_2013_2014_color_trends_pantone_mykonos_blue

Το μπλε αποτελεί για το φετινό Χειμώνα, το Must χρώμα! Άλλοτε navy, άλλοτε ηλεκτρίκ, κάποιες φορές σκούρο σαν μαύρο, κι άλλες δυνατό – είναι σίγουρα η πιο safe επένδυση στις φετινές αγορές μας.
-Ο Michael Kors προτείνει το μπλε παντού! Στο παλτό αλλά και στις μυτερές γόβες:
Michael Kors
-Το ίδιο κι ο Οίκος Elie Saab. Μπλε από την κορυφή ως τα νύχια:
Elie Saab


via eirinika.gr

Tuesday 10 December 2013

Νέα αρχαιολογική ανακάλυψη αλλάζει την ιστορία της Κύπρου και της Μεσογείου.............



Πρόσφατη ανακάλυψη αντικειμένων σε αρχαιολογικό χώρο της Κύπρου, αλλάζει τα δεδομένα για την ιστορία του νησιού και της Μεσογείου, αφού αποδεικνύεται ότι οι πρώτες αποικίες ανθρώπων στην περιοχή χρονολογούνται 1.000 χρόνια νωρίτερα απ' ότι πίστευαν αρχικά οι ερευνητές αποδεικνύοντας ότι η Κύπρος εξελισσόταν παράλληλα με τις ηπειρωτικές χώρες.
Ανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο Αγία Βαρβάρα - Ασπροκρεμνός (AVA) από ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο , το Πανεπιστήμιο Κορνέλ και του Πανεπιστημίου της Κύπρου ανακάλυψαν, μεταξύ άλλων αντικειμένων , το πρώτο ολοκληρωμένο ανθρώπινο ειδώλιο στην περιοχή.
Ο αρχαιολογικός χώρος χρονολογείται μεταξύ 8800-8600 π.Χ. , κοντά στην αρχή της Νεολιθικής Περιόδου (επίσης γνωστή ως την Υστερη Εποχή του Λίθου) όταν η μετάβαση από το κυνήγι στις γεωργικές οικονομίες εξαπλωνόταν σταδιακά σε όλη τη Μέση Ανατολή.
Οπως εξηγεί η Σάλι Στιούαρτ, ερευνήτρια του Κέντρου Αρχαιολογίας και Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο: «Αυτό μας αποδεικνύει ότι η Κύπρος ήταν αναπόσπαστο μέρος της νεολιθικής επανάστασης που είδε σημαντική αύξηση στον τομέα της γεωργίας και την εξημέρωση των ζώων. Με τη γεωργία ήρθε αύξηση του πλούτου αλλά και του ελεύθερου χρόνου. Οι άνθρωποι είχαν πια το χρόνο να εστιάσουν σε άλλες δραστηριότητες όπως η κατασκευή και η εικονιστική τέχνη.»
Το πέτρινο ειδώλιο είναι ένα πλήρες γυναικείο ομοίωμα και βρέθηκε σε μια συλλογή από πυριγενή λίθινα αντικείμενα που περιελάμβανε επίσης δύο επίπεδα λίθινα εργαλεία ένα εκ των οποίων ήταν βαμμένο κόκκινο με ώχρα. Η ανακάλυψη των εργαλείων παρέχει μια περαιτέρω απόδειξη της σημαντικής βιομηχανικής δραστηριότητας που συνδέεται με την παραγωγή λίθινων εργαλείων και την επεξεργασία της ώχρας.
Μέχρι σήμερα, οι ερευνητές πίστευαν ότι η Κύπρος απέκτησε γεωργικό τρόπο ζωής πολύ αργότερα από τις ηπειρωτικές περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο Θάλασσα. Αλλά με λιγότερο από 100 χιλιόμετρα απόσταση από τις ακτές, οι έποικοι θα μπορούσαν εύκολα να διασχίσουν το νερό από τη βόρεια Συρία, την Τουρκία και το Λίβανο και να δημιουργήσουν αποικίες στην περιοχή.
«Με αυτές τις ανακαλύψεις μπορούμε πραγματικά να έχουμε μια σαφέστερη εικόνα για το τι συνέβαινε στην Κύπρο τα πρώτα χρόνια. Δεν μπορούμε πλέον να πούμε πως βρισκόταν στο περιθώριο σε σχέση με το τι συνέβαινε σε όλη την ηπειρωτική περιοχή εκείνη την εποχή» καταλήγει η Στιούαρτ.

Πηγή:iefimerida.gr 

Κολιέ υπερπαραγωγή!!!!!!!!!!!!



Αυτά τα κομμάτια είναι το μόνο που χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε
Shopping


Shopping


Shopping



Κολιέ υπερπαραγωγή




Shopping


Shopping


via tovima.com

Επιμέλεια/ρεπορτάζ αγοράς: Πέννυ Ιωαννίδου

Photo: imaxtree.com
Τηλέφωνα και site εταιρειών

Accessorize:τηλ. 210-3317780
Cobbi: τηλ. 210-3221194
Dolce&Gabbana boutique: τηλ. 210-3356443
Labrakis Accessories:τηλ. 210-3239862
Lanvin: www.lanvin.com
Marks&Spenser, τηλ. 210. 3234728
Μarni: www.marni.com
Uterque: www.uterque.com

More + More