Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Wednesday 23 January 2013

« I’m so excited»



5,7 εκ.views για το « I’m so excited» από την Anita Pointer-τo ακούμε ανήμερα των γενεθλίων της!


Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Anita Marie Pointer, γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου του 1948.

Δείτε το video clip με την τεράστια επιτυχία των Pointer Sisters του 1982 και τους 5,7 εκ. viewers!






Πηγή:enikolopoulou

YELLOW...yellow....YeLlOw 2013!!!!!!!!!!!!!




Lily Aldridge  Kate Mara  Mirada Kerr
Running Shoes
Day Bag

Add yellow


Fur for ever

Studded bracelet
Home Gadget
Your Gadget

Claude Monet's dining room
The shoes JIMMY CHOO

HELLO.......YELLOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zoe.


Tuesday 22 January 2013

CHRISTIAN DIOR



Η Charlize Theron, η Marion Cotillard και η Natalie Portman, μούσες του Dior στο πιο ευφάνταστο αφιέρωμα που έχετε δει ποτέ! Μην το χάσετε- Αποκλειστικό!


Ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Christian Dior, γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 1905
Θεωρείται από τους σημαντικότερους δημιουργούς που κατά πολλούς άλλαξε την ιστορία της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας.

Dior | Spring Summer 2013 Full Fashion Show | Exclusive

Ο Christian Dior, βρέθηκε στο απόγειο της δόξας του στις δεκαετίες ’40 και ’50 και καθιέρωσε ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο στη μόδας κατά τη μεταπολεμική εποχή.

 «Η μητέρα μου έλεγε πως όταν ήμουν μικρός και με ρώτησε τι θέλω να γίνω…της απάντησα o Christian Dior…ήμουν επηρεασμένος από το φαινόμενο τότε της εποχής, το μεγάλο σχεδιαστή  Christian Lacroix…»
Lady Dior Web Documentary - Episode 1 : Fantasia
  
Το πρώτο web documentary με πρωταγωνίστρια την γαλλίδα ηθοποιό Marion Cotillard: απλά μοναδικό!
Lady Dior Web Documentary - Episode 3: Metamorphose

 Αποκλειστική φωτογράφιση της Marion Cotillard για τις μοναδικές δημιουργίες του οίκου Christian Dior
Το 1946 o Christian Dior άνοιξε δικό του οίκο μόδας στο Παρίσι.
DIOR J'ADORE [TV FILM]

Το ωραιότερο φιλμάκι που έχετε δει για παρουσίαση αρώματος: ειλικρινά J`adore Dior με πρωταγωνίστρια την υπέροχη Charlize Theron
Ο οίκος Dior στεγάστηκε σε ένα υπέροχο κτίριο στο νούμερο 30 της Avenue Montaigne.
Miss Dior Le Parfum starring Natalie Portman 

 Η Natalie Portman, «φοράει» το μοναδικής θηλυκότητας άρωμα Miss Dior
 
Στον πρώτο χρόνο λετιτουργίας του οίκου μόδας, ο Christian Dior απασχολούσε 85 άτομα και ενώ το κτίριο ήταν διακοσμημένο στα αγαπημένα χρώματα του λευκό και γκρι.
.
Ο Christian Dior, παρουσίασε το πρώτο του Couture Show το 1947.
'Secret Garden - Versailles' 
Εκπληκτικό βίντεο γυρισμένο όλο μέσα στο Παλάτι των Βερσαλλιών: απολαύστε μόδα - ρούχα , εσώρουχα , τσάντες αλλά κυρίως υψηλή αισθητική και μουσική Depeche Μode
 
Καθιέρωσε ένα νέο -επαναστατικό για τα δεδομένα της εποχής- λουκ, απόλυτα κατάλληλο για τη μεταπολεμική περίοδο, όπως έλεγε.

Ο μεγάλος Γάλλος σχεδιαστής μόδας, εξέφρασε τότε την ανάγκη των ανθρώπων να αλλάξουν σελίδα και να αφήσουν πίσω τους τα σκληρά χρόνια του πολέμου.

Το 1949 τα τρία τέταρτα των εξαγωγών της Γαλλίας έφεραν το όνομά του.
Το όνομα Dior, στον κόσμο της μόδας είναι εδώ και δεκαετίες συνυφασμένο, με την υψηλή ραπτική.

Ο Γάλλος σχεδιαστής, πέθανε στις 24 Οκτωβρίου του 1957 σε ηλικία 52 ετών από καρδιακή προσβολή. Μάλιστα λίγο πριν το θάνατό του, φέρεται να είχε πνιγεί από ψαρο-κόκκαλο σε δείπνο.

Η Γαλλική εφημερίδα Le Monde, τον χαρακτήρισε σαν άνθρωπο με λεπτό γούστο, τον καλύτερο πρεσβευτή της Γαλλικής Πρωτεύουσας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στην κηδεία του διάσημου μόδιστρου, παραβρέθηκαν τουλάχιστον 2.500 άτομα.





Πηγή:enikolopoulou.gr

Τα Μεσσηνιακά προιόντα Navarino Icons .

Costa Navarino Icons



Τα Μεσσηνιακά προιόντα Navarino Icons θα πωλούνται στο Harrods του Λονδίνου και στη Βιέννη!




 
Η συλλογή που φιλοξενείται στα Harrods και στο Julius Meinl am Graben περιλαμβάνει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τις ελιές, το εξαιρετικά παρθένο ξύδι με δενδρολίβανο και θυμάρι, το αλάτι, το πετιμέζι που παράγεται από ποικιλία Chardonnay, σπιτικά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και άλλα προϊόντα.Τα Navarino Icons από την Costa Navarino, δημιουργούνται σε συνεργασία με μικρούς τοπικούς παραγωγούς, με σεβασμό στον πολιτισμό, την ιστορία του τόπου και τις συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Η παραγωγή περιλαμβάνει μικρές ποσότητες, χρησιμοποιούνται παραδοσιακές μέθοδοι, και ακολουθείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο. 
Μέσα από μία διαδρομή που ξεκίνησε πριν από σχεδόν ένα χρόνο, τα Navarino Icons ταξίδεψαν ήδη και στον παγκόσμιο διαγωνισμό red dot awards στο Βερολίνο, όπου βραβεύθηκαν στην κατηγορία communication design 2012. Ο αναγνωρισμένος θεσμός που ξεκίνησε το 1955, θεωρείται πλέον ο μεγαλύτερος στον κόσμο που επιβραβεύει το δημιουργικό σχεδιασμό. 
Εκτός της Costa Navarino, τα προϊόντα διατίθενται ήδη στα Dean & Deluca στις HΠΑ και τη Σιγκαπούρη (η εταιρία πρόσφατα επιλέχτηκε να είναι ανάμεσα στις ελάχιστες που συνεργάζονται με τα καταστήματα Dean & Deluca ως διεθνής συνεργάτης σε όλες τις χώρες παρουσίας τους), στα Hellenic Duty Free Shops, στο attica (Golden Hall), στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στο Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, στο Cellar&Bottega στην Κύπρο καθώς και σε άλλα σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.




Πηγή:enikolopoulou.gr

Monday 21 January 2013

GOOD NEWS: Έρχεται η Green Cola και......είναι ελληνική!!!!!!!!


GOOD NEWS: Έρχεται η Green Cola, είναι ελληνική και την παρασκευάζει μια εταιρεία στην Ορεστιάδα! Παρακαλώ διαβάστε την είδηση!


Η Green-cola από τη Θράκη είναι η απάντηση που επιχειρεί να δώσει η Ελλάδα στην πολυεθνική Coca-Cola. Η νέα φίρμα, αρκετά ανατρεπτική για cola, εφόσον εγκαταλείπει το κόκκινο χρώμα, έρχεται από την Ορεστιάδα και την εταιρία ΕΠΑΠ, η οποία συσκεύαζε για δεκαετίες τα αναψυκτικά της 3E (Coca-cola, Fanta κλπ) αλλά εδώ και λίγα χρόνια μπήκε δυναμικά στην αγορά με τα δικά της σήματα Sparky.


Ήδη τα αναψυκτικά της με την επωνυμία Sparky έχουν μπει στα ράφια και είναι περισσότερο γνωστά από την αλυσίδα Carrefour, έχοντας δείξει μια πρόθεση να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία της Coca Cola και των υπολοίπων αναψυκτικών της. Tώρα όμως με τη Green Cola, φαίνεται ότι θα επιχειρήσουν να μπουν πολύ πιο δυναμικά και να κάνουν κάτι αντίστοιχο με αυτό που πέτυχε η μπύρα Βεργίνα από τη Θράκη, που εξορίζει, σταδιακά, τις μεγάλες πολυεθνικές. Ήδη με τα σήματα Sparky έχει πετύχει ένα μερίδιο της τάξης του 35% στην περιοχή αλλά, οι στόχοι φαίνεται ότι τώρα αλλάζουν.

Ίδια γεύση χωρίς συντηρητικά και χημικά ;

Η Green Cola είναι το αμιγώς ελληνικό προϊόν εμπλουτίζει τη γνωστή cola με καινοτόμες ιδιότητες όπως η παρουσία φυσικής πηγής καφεΐνης από πράσινους κόκκους καφέ και φυσικών αρωματικών υλών ενώ παράλληλα από τη λίστα... των συστατικών της λείπει η ζάχαρη, η ασπαρτάμη, το φωσφορικό οξύ και τα συντηρητικά, που ενοχοποιούν τις μεγάλες μάρκες.

Πίσω από αυτή την δραστηριότητα βρίσκεται  η ΕΠΑΠ ΑΕ (Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών) της ακριτικής Ορεστιάδας, που ιδρύθηκε το 1959 από μία ομάδα ντόπιων παραγωγών και δραστηριοποιείται εδώ και 53 χρόνια στην παραγωγή και εμφιάλωση αναψυκτικών.



Πηγή:enikolopoulou.gr

Marina Mirage....στα χέρια Έλληνα το φημισμένο τουριστικό συγκρότημα.


Στα χέρια του Κώστα Μακρή από το Ληγουριό - του πλουσιότερου Έλληνα της Αυστραλίας - Πέρασε φημισμένο τουριστικό συγκρότημα!


Το φημισμένο Marina Mirage στην κοσμοπολίτικη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας περνάει στα χέρια του πλουσιότερου Έλληνα της Αυστραλίας έναντι 52 εκατομμυρίων δολαρίων.
"Είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ως τώρα" δηλώνει με ενθουσιασμό. Στο συγκρότημα, εκτός των άλλων, ανήκουν και τα φημισμένα ξενοδοχεία Palazzo Versace και Sheraton Mirage. Διαθέτει ακόμα 100 καταστήματα με τις πιο γνωστές φίρμες του κόσμου και 16 εστιατόρια.
Ο κ. Μακρής θέλει να προσθέσει και άλλο ένα ξενοδοχείο και 'ένα ελληνικό εστιατόριο που όμοιό του δεν θα υπάρχει". Στο παραθαλάσσιο συγκρότημα, σύμφωνα με τον κ. Μακρή, σύντομα θα δένουν και κρουαζιερόπλοια.
Ο κ. Μακρής έζησε δύσκολα και φτωχικά χρόνια στην Ελλάδα πριν μεταναστεύσει στην Αυστραλία, και παρά την επιχειρηματική του επιτυχία λέει πως η μεγαλύτερη ήττα στην ζωή του ήταν η ανάμειξη του με την Παναχαϊκή.
Σύμφωνα με τον ετήσιο κατάλογο των 200 πλουσιότερων Αυστραλών, τον οποίο δημοσιεύει το έγκυρο περιοδικό BRW, ο κ. Μακρής και ο γιος του, Ρος, συγκεντρώνουν μια περιουσία περίπου ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και βρίσκονται στις πρώτες 30 θέσεις των πλουσιοτέρων κατοίκων της χώρας.

Ο ομογενής επιχειρηματίας μετανάστευσε στην Αυστραλία το 1963. Δούλευε αρχικά στα χυτήρια και αργότερα αγόρασε μια αλυσίδα μαγαζιών Fast Food, μεταπηδώντας στην συνέχεια στον κλάδο ακινήτων.
Σήμερα έχει πολλά εμπορικά κέντρα, το Optus House στην Αδελαΐδα και το Bonnyridge Plaza στα περίχωρα του Σίδνεϊ, ενώ έχει και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Γεννήθηκε στο Ληγουριό της Επιδαύρου. Γρήγορα η οικογένεια του εγκαταστάθηκε στο Χολαργό όπου και μεγάλωσε.
Στην "πιάτσα" αρχίζει να "ψήνεται" από την ηλικία των 12, όταν αρχίζει να δουλεύει για έναν οίκο μόδας.
Ήταν όμως, δύσκολοι καιροί για την Ελλάδα και όπως χιλιάδες άλλοι Έλληνες πήραν τοΝ δρόμο της ξενιτιάς για να βρουν ένα καλύτερο αύριο έτσι κι εκείνος φτάνει στη Νότια Αυστραλία σε ηλικία 16 ετών.
Αρχίζει να δουλεύει σε ένα χυτήριο. "Πάντα έψαχνα για τη μεγάλη ευκαιρία. 'Άλλωστε, το όνειρο όλων ήταν να βγάλουμε ορισμένα χρήματα και να γυρίσουμε πίσω στην Ελλάδα", είπε.
Έχοντας συμπληρώσει λιγότερα από δύο χρόνια παραμονής στην Αυστραλία, ο Κώστας κάνει τα πρώτα επιχειρηματικά ανοίγματα.
Ξεκινάει μ' ένα μαγαζί fish & chips για να ανοίξει στη συνέχεια ένα σούπερ-μάρκετ, για να καταλήξει στα τέλη της δεκαετίας του '70 ιδιοκτήτης αλυσίδας.
Κάποια στιγμή πουλάει τις επιχειρήσεις κρατώντας όμως τα ακίνητα. Η πώληση ενός εξ' αυτών φέρνει τον Κώστα στον αστερισμό των εμπορικών κέντρων, κάνοντας την παρθενική αγορά το 1987. Σήμερα έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία.

Ο ίδιος δηλώνει πως θέλει ακόμα να ταξιδέψει, να γνωρίσει περισσότερες χώρες να γλεντήσει ακόμα πιο πολύ το "Ouzo Palace", το πολυτελές σκάφος του που είναι αγκυροβολημένο τον περισσότερο καιρό στη Μαρίνα του Φλοίσβου.

"Ιδανικά, θα ήθελα κάποια στιγμή να ζω 6 μήνες στην Ελλάδα και 6 μήνες στην Αυστραλία", σημειώνει.







Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
Via:enikolopoulou.gr

More + More