Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Tuesday 15 May 2012

Made in Greece: Σπάνια προϊόντα απ'ολες τις γωνιές της Ελλάδας!!!

                    


Ο άνθρωπος από μόνος του είναι ικανός να φτιάξει τις ευκαιρίες που θα τον οδηγήσουν σε ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο και αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει η πρωτοπόρα ιστοσελίδα «Madein-Greece».
Πρόκειται για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα προώθησης ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα, η οποία λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2011, δίνοντας την ευκαιρία σε πάνω από 300 παραγωγικές ελληνικές επιχειρήσεις να προβάλουν τα προιόντα τους μέσω Ίντερνετ.
Παράλληλα, δίνει στους ξένους αγοραστές, κυρίως χονδρέμπορους, την ευκαιρία να αγοράσουν μέσω Διαδικτύου από τυρί Βυτίνας κι ελληνικό τσάι του βουνού μέχρι καλώδια και πρίζες «madein-greece», ηλεκτρονικά, δομικά υλικά και αλουμίνιο, ακόμη και πετρόχτιστα μπάρμπεκιου!
Συγκεκριμένα, το «Madein-Greece» διαφημίζει τα ελληνικά προιόντα σε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά). Επίσης διαθέτει και ειδική κατηγορία κατοχυρωμένων με πατέντες καινοτόμων ελληνικών προιόντων.
Ο στόχος των δημιουργών- διαχειριστών της ιστοσελίδας, Γιώργου Βλάχου και Αθηνά Παπαλέξη ήταν εκτός της προβολής των εγχώριων επιχειρήσεων, και η προβολή τoυ ελληνικού «μπράντ» στο εξωτερικό, με τρόπο που να πείθει ότι τα ελληνικά προϊόντα, είναι ανταγωνιστικά και, αξίζουν πράγματι τα χρήματα που καταβάλλει ο αγοραστής.
«Έπρεπε να δραστηριοποιηθούμε για να μη μείνουμε κι εμείς άνεργοι κάποια στιγμή. Μέσα στην κρίση είδαμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα προώθησης των ελληνικών προϊόντων διαδικτυακά. Πολλές μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν είχαν καν σάιτ. Κι αυτό, σε μια εποχή που το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένας από τους δυνατότερους παράγοντες συναλλαγών παγκοσμίως σήμερα», εξηγεί χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βλάχος.

Μπείτε στο site του Made in Greece
Εδώ







Πηγή:iefimerida.gr
Via enikolopoupou.gr

Brad Pitt........Chanel no 5 !!!!!!!!!!


Το νέο διαφημιστικό πρόσωπο του θρυλικού γυναικείου αρώματος Chanel no5 ανακοινώθηκε: Ο Brad Pitt!!


Μετά την Μέριλιν Μονρόε, την Κατρίν Ντενέβ, την Νικόλ Κίντμαν ο διάσημος οίκος μόδας αποφάσισε να αλλάξει πρόσωπο και να καινοτομίσει βάζοντας σαν νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του θρυλικότερου αρώματος του τον Μπραντ Πιτ!!

Οι απόψεις είναι πολλές, ωστόσο ο 48χρονος ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα στο Λονδίνο. Το διαφημιστικό σποτ θα προβληθεί εντός του 2012 και φίμες θέλουν η επιλογή του Μπραντ Πιτ να μην είναι τυχαία καθώς οι υπεύθυνοι του οίκου πρόκειται να ''πειράξουν'' τα συστατικά του αρώματος ώστε να γίνει διαθέσημο και για άντρες...

Η Ιστορία του Chanel No5

Ο Ερνέστ Μπο, αρωματοποιός στο Παρίσι, το 1921 δέχθηκε μια παραγγελία από την Γκαμπριέλ (Κοκό) Σανέλ η οποία του ζητούσε να δημιουργήσει ένα μοναδικό άρωμα που να αναδεικνύει την θηλυκότητα της εποχής. Ο Έρνεστ Μπο ξεκίνησε να φτιάχνει ένα μείγμα εσπερειδοειδών, τριαντάφυλλου, γιασεμιού και βανίλιας. Το όνομά του το πήρε καθώς στην 5η προσπάθεια το αποτέλεσμα ήταν τέλειο! 

Από τότε έγινε αγαπητό απ'όλες τις γυναίκες και παραμένει το θρυλικότερο άρωμα του οίκου. Δεν είναι λίγες οι διάσημες ηθοποιοί που το διαφήμισαν. Η Μέριλιν Μονρόε δεν κοιμόταν εάν δεν έβαζε λίγο Chanel no5, η Κατρίν Ντενέβ δεν το αποχωριζόταν ποτέ ενώ η Νικόλ Κίντμαν και η Οντρέ Τοτού ερωτεύθηκαν
χάρη στο άρωμα.
 


















πηγή:enikolopoulou.gr

Αγοράζω Ελληνικά: Διαδικτυακή προώθηση ελληνικών προϊόντων!!!

Αγοράζω Ελληνικά: μια διαδικτυακή σελίδα που προωθεί αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα!!


Μια νέα διαδικτυακή ιστοσελίδα έκανε την εμφανισή τον τελευταίο καιρό. Πρόκειται λοιπόν για την www.agorazoellinika.org η οποία προωθεί ελληνικά προϊόντα και όπως αναφέρει ''Τις τελευταίες 2-3 δεκαετίες οι αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων είχαν προσανατολιστεί στα εισαγόμενα προϊόντα,με κύριο λόγο την αναζήτηση καλύτερης ποιότητας αλλά πρωτίστως την κοινωνική διάκριση.''

Για να αγοράσει κανείς προϊόντα αρκεί να γίνει μέλος μέσω μιας εγγραφής στην ιστοσελίδα. Βέβαια μέχρι στιγμής ο αριθμός των προϊόντων είναι περιορισμένος.

Επίσης μια ελληνική επιχείρηση η οποία θέλει να προωθήσει τα προϊόντα της στην αγορά, και επειδή εν μέσω κρίσης κάτι τέτοιο είναι δύσκολο ώστε να ευοδώσει, η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εγγραφούν και να προμηθεύουν τον καταναλώτή μέσα απο αυτή!

Επισκεφθείτε την, αξίζει τον κόπο.




πηγή:enikolopoulou.gr

More + More