Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Wednesday 11 April 2012

Μάσκα φράουλας...για Πρόσωπο και Μαλλιά !!!!!!!!!!

Μάσκα φράουλας ενάντια στα σημάδια του χρόνου!

Είναι η εποχή τους. Τα αρωματικά, κατακόκκινα και γευστικά φρούτα είναι αγαπημένα, αλλά και απολύτως χρήσιμα. Πού; Στη μάχη ενάντια στα σημάδια του χρόνου, ήτοι τις ρυτίδες.
Οι φράουλες, γνωστές για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, αναδεικνύονται στον καλύτερο σύμμαχο κατά της γήρανσης, ενώ το σαλικυλικό οξύ που περιέχουν συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αφήνοντας την επιδερμίδα σας λαμπερή και φωτεινή.
Και όσες…γλιτώσουν από το κουτάλι σας, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα μια αποτελεσματική μάσκα, τόσο για το πρόσωπο, όσο και για τα μαλλιά, αφού τα αφήνει μεταξένια και λαμπερά.

Υλικά που θα χρειαστείτε:
• 1 κούπα φράουλες
• 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάου
• 1 κουταλιά γάλα.

Τρόπος παρασκευής:
Ανακατεύετε όλα τα υλικά πολύ καλά και την απλώνετε στο πρόσωπο όπου και την αφήνετε για είκοσι λεπτά. Για ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας χρησιμοποιήστε τη δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Λάμψη στα μαλλιά με φράουλα
Λιώστε 10 φράουλες και απλώστε το μείγμα σε νωπά μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Τα τυλίγετε με μία πετσέτα και τα αφήνετε για 10 λεπτά. Ξεπλύντε με χλιαρό νερό και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά, χωρίς τη χρήση σεσουάρ. Τα οξέα που περιέχουν οι φράουλες κάνουν τα μαλλιά λαμπερά και μεταξένια.




Πηγή:zougla.gr

All Star Shoes:Οι GORRILAZ για την CONVERSE !!!!!!!!!!!(Video)


Οι Gorrilaz για την Converse

To συγκρότημα δημιουργεί σχέδια για τα αγαπημένα μας All Star παπούτσια
Ο Τζέιμι Χιούλετ, μέλος αλλά και υπεύθυνος για την εικόνα των Gorillaz στον κόσμο, συνέδεσε τα κλασικά και γνωστά σε όλους μας All Star της Converse με στοιχεία από τα γραφικά του συγκροτήματος.
Η συλλογή αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά σχέδια, τρία μποτάκια και ένα χαμηλό, όλα σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία των μελών του.
στρατιωτική εκτύπωση είναι εμπνευσμένη από το εξώφυλλο του ομότιτλου ντεμπούτου τους και αποτελεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της συνεργασίας. Η εσωτερική επένδυση του συγκεκριμένου μοντέλου είναι το μοτίβο ενός κολάζ από εικόνες που συνθέτουν το εξώφυλλο του άλμπουμ που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτή τη συνεργασία με την Converse.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μοντέλο στηρίζει το κομμάτι των Gorillaz με τίτλο «Three Artists.One Song».






Γράφει:Φωφώ Δημαρέλη
Πηγή:tovima.gr

Tuesday 10 April 2012

Τα SOS του σύγχρονου άντρα, από τον διάσημο σχεδιαστή, Tom Ford



Καταξιωμένος σχεδιαστής, εκ πεποιθήσεως προβοκάτορας, ανεξέλεγκτα δημιουργικό μυαλό, πετυχημένος επιχειρηματίας και γκουρού του αντρικού στυλ. Ο ίδιος είναι πάντα «ατσαλάκωτος» ακόμα κι όταν είναι τσαλακωμένος. Ακολουθούν λάθη του στυλ, καλοί τρόποι και περίεργα tips ομορφιάς δια στόματος Tom Ford.

• «Αυτό που κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου είναι τα μάτια σου. Συγκεκριμένα το άσπρο των ματιών σου. Πριν βγεις έξω, ξάπλωσε στη μπανιέρα και χρησιμοποίησε «δάκρια» Visine και στα δύο μάτια. Μπορείς ακόμα να βάλεις ένα παγωμένο κουτάκι Coca-Cola σε κάθε κόγχη για να απομακρύνεις τις «σακούλες».
• «Αν έχεις παχιά και θαμνώδη φρύδια φρόντισε να είναι πάντα χτενισμένα, ώστε να μην θυμίζουν αφέλειες ματιών –αλλά μέχρι εκεί».
• «Σιχαίνομαι το trend των κοντών σακακιών στους άντρες. Όταν ο πισινός ενός άντρα εξέχει κάτω από το σακάκι του, νομίζω ότι τον κάνει να φαίνεται περισσότερο σαν γυναικεία εκδοχή ιπτάμενου φροντιστή –σίγουρα καθόλου σέξι για τα δεδομένα μου».
• «Όσον αφορά τα κοσμήματα στα αντρικά χέρια, προσωπικά μου αρέσουν -περισσότερο από κάθε τι άλλο- τα βραχιόλια, αλλά θα πρέπει να είναι μικρού μεγέθους και σίγουρα σε απλή γραμμή. Ο Cary Grant φορούσε πάντα ένα απλό χρυσό βραχιόλι μαζί με το ρολόι του το οποίο το θεωρώ ότι πιο chic».
• «Αν δείχνεις αυτοσυγκράτηση και δεν το παρακάνεις με τη χρήση Botox, τότε ναι, γιατί να μην το τολμήσεις; Λίγο ανάμεσα στα φρύδια και στο μέτωπο μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις λιγότερο άγριος/α και βλοσυρός/ή και πολύ πιο προσιτός/ή και οικείος/α. Ποιος τέλος πάντων πια έχει ανάγκη από συνοφρυωμένα πρόσωπα;»
• "Άντρες προσοχή: αν χάνετε μαλλιά μην ξυρίζετε το κεφάλι σας, απλώς κουρέψτε τα πολύ κοντά. Δείχνουν πιο γερά».
• «Οι γυναίκες πρέπει να μάθουν να νιώθουν άνετα σε ψηλά τακούνια πριν βγουν στο δρόμο με αυτά. Οι άντρες πάλι πρέπει να τολμήσουν να φορέσουν κοστούμι καθ' όλη τη διάρκεια μιας φυσιολογικής τους ημέρας. Προσωπικά, πολλά από τα πράγματα που κάνω στην καθημερινότητά μου τα κάνω φορώντας κοστούμι -κάποιες φορές φορώντας μέχρι και σμόκιν- και γι' αυτό νιώθω πολύ άνετα πλέον σε αυτό».
• «Οι άντρες, όσο και να μην το παραδέχονται, έχουν την ίδια ματαιοδοξία με τις γυναίκες –αν όχι και περισσότερο. Όταν ένας άντρας δοκιμάζει ένα καινούργιο παντελόνι δεν πρέπει να ντρέπεται να κοιτάει για ώρα στον καθρέφτη αν κολακεύει τα οπίσθιά του. Ολοένα και περισσότεροι στρέιτ άντρες δεν ντρέπονται πια να το κάνουν».
• «Θυμήσου να ενυδατώνεις κάθε μέρα την επιδερμίδα σου και να κάνεις συχνά απολέπιση. Όταν ξενυχτάς, πρέπει μετά να κοιμάσαι όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί, διαφορετικά, φαίνεται στο πρόσωπό σου».
• «Οι τρίχες στο αντρικό στήθος είναι ωραίες, είναι φυσικές και υποδηλώνουν αρρενωπότητα. Αν όμως τις έχεις στην πλάτη, τότε καλύτερα να το φροντίσεις. Τώρα, το ξύρισμα στην περιοχή των αντρικών γεννητικών οργάνων είναι απαράδεκτο. Καλό είναι να τις... ευπρεπίζεις. Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες, με το Brazilian και τις λωρίδες που τα έχω πλέον βαρεθεί».
• «Τα πόδια σου να είναι πάντοτε καθαρά, τριμμένα κι απαλά. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι στο κρεβάτι και να νιώσεις τα πόδια του άλλου τραχιά να σε γρατσουνάνε. Παρεμπιπτόντως, τα αντρικά πέδιλα στην πόλη πρέπει να καταργηθούν».
• «Πρέπει να παρουσιάζεις στον υπόλοιπο κόσμο πάντα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου όταν βγαίνεις έξω. Στην τελική, πρόκειται για ένα show εντυπώσεων και σεβασμού προς τους τριγύρω σου».
• «Ένας άντρας σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να δουλεύει. Οι άνθρωποι που δεν δουλεύουν είναι βαρετοί και συνήθως βαριούνται. Πρέπει να είσαι παθιασμένος, να είσαι απασχολημένος και να συνεισφέρεις στον υπόλοιπο κόσμο».
• «Να γυμνάζεσαι. Και όσο μεγαλώνεις να τρως λιγότερο. Ακόμη, πρέπει να ζυγίζεσαι καθημερινά, γιατί μπορεί να πάρεις λίγα κιλά και να μην το καταλάβεις καν. Μην ξεχνάς ότι ένα αδύνατο σώμα είναι το «κλειδί» της νιότης».
• «Το άλλο «κλειδί» της νιότης είναι το στόμα. Τα υγιή δόντια είναι πολύ σημαντικά, γι' αυτό, αν έχεις οικονομική άνεση μπορείς να βάλεις και ψεύτικα. Γιατί να μην έχεις ωραία δόντια αν μπορείς»;
• «Οι καλοί τρόποι είναι πολύ σημαντικοί και συγκεκριμένα πότε κάποια πράγματα είναι κατάλληλα να γίνονται. Προσωπικά, πάντα ανοίγω την πόρτα σε μια γυναίκα, κουβαλάω το πανωφόρι της, προσέχω να περπατάει πάντοτε στη μέσα πλευρά του πεζοδρομίου, όπως και πάντοτε σηκώνομαι όταν κάποιος έρχεται ή φεύγει από ένα τραπέζι δείπνου».
• «Μην γίνεσαι ποτέ επιδεικτικός, πομπώδης, ρατσιστής ή σεξιστής και ποτέ μην κριτικάρεις τους ανθρώπους με βάση το background τους».
• «Για να συνέλθεις από το hangover το μυστικό είναι η Coca-Cola. Πιες μία, πρωί πρωί, στη μπανιέρα».
• «Οι άντρες δεν πρέπει ποτέ να φοράνε κοντά παντελόνια στην πόλη. Ούτε σαγιονάρες. Τα κοντά παντελόνια πρέπει να φοριούνται μόνο στα γήπεδα του τένις ή στην παραλία»
.





Πηγή:mensguide.gr

Oλοκλήρωση του Σχεδίου Διαχείρισης του αρχαιολογικού χώρου της Χοιροκοιτίας από το Τμήμα Αρχαιοτήτων

Σχέδιο διαχείρισης για τη Χοιροκοιτία

Την ολοκλήρωση του Σχεδίου Διαχείρισης του αρχαιολογικού χώρου της Χοιροκοιτίας από το Τμήμα Αρχαιοτήτων, το Ινστιτούτο Κύπρου και τη Γαλλική Αρχαιολογική Αποστολή στη Χοιροκοιτία, ανακοίνωσε πρόσφατα η UNESCO.
Το σχέδιο θα παρουσιαστεί στην κοινότητα της Χοιροκοιτίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την υπογραφή της Σύμβασης για την Προστασία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Η παρουσίαση του Σχεδίου Διαχείρισης από το Τμήμα Αρχαιοτήτων, το Ινστιτούτο Κύπρου και τη Γαλλική Αρχαιολογική Αποστολή συνδιοργανώνεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο και το Κέντρο Νεότητας Χοιροκοιτίας, την Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, στην κεντρική πλατεία του χωριού, στις 18:30, παρουσία του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθυμίου Φλουρέντζου.
Το Σχέδιο Διαχείρισης προέκυψε μετά από πρωτοβουλία και δραστηριότητες του Τμήματος Αρχαιοτήτων, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Αρχαιολογία του Ινστιτούτου Κύπρου και την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού, για τη μελέτη και σύνθεση σχεδίων διαχείρισης για όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία της Κύπρου, που είναι εγγεγραμμένα στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Η εν λόγω προσπάθεια αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την Κυπριακή Πολιτιστική Κληρονομιά, δεδομένης της παρούσας οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με τις παγκόσμιες εξελίξεις και τις κατευθύνσεις της UNESCO, η προστασία του ευρύτερου φυσικού και αστικού περιβάλλοντος των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων, αποτελεί προτεραιότητα στη διαχείρισή τους. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη αλλά και υποχρέωση, η ανάλογη αντιμετώπιση του αρχαιολογικού πλούτου της Κύπρου.

 

Πηγή:parathyro.com

.

Monday 9 April 2012

Η Ρεάλ αφαίρεσε τον σταυρό από το σήμα της... για να πάει στα Εμιράτα (Video).Η Ρέαλ Μαδρίτης φτιάχνει νησί 1 δισ. δολαρίων στο Αμπου Ντάμπι

Η Ρεάλ αφαίρεσε τον σταυρό από το σήμα της... για να πάει στα Εμιράτα 

Η Ρεάλ αφαίρεσε τον σταυρό από το σήμα της... για να πάει στα Εμιράτα [βίντεο]Δυο πεντάστερα ξενοδοχεία, 48 βίλες των 600 τ.μ., μαρίνα, μουσείο, λούνα παρκ και ένα γήπεδο 10.000 θέσεων (με την μια πλευρά ανοιχτή στην θάλασσα) περιλαμβάνει το Real Madrid Resort Island που μόλις ανακοινώθηκε.Το νέο συγκρότημα θα κατασκευαστεί στο τεχνητό νησί Al Marjan στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έναντι μόλις $1.000.000.000, και αναμένεται να είναι έτοιμο το 2015.
Για να πάει στα Εμιράτα έβγαλε τον σταυρό από το σήμα της. Είναι γεγονός. Η «βασίλισσα» της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης μετά την συμφωνία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να κατασκευαστεί εκεί ένα νησί προς τιμήν της αφαίρεσε το σταυρό...για ευνόητους λόγους.
Οι πρώτες αντίδρασεις στην ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για την έναρξη των εργασιών στην υπερσύγχρονο νησιωτικό θεματικό πάρκο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που αναμένεται να στοιχίσει περίπου 760 εκατ. ευρώ επικεντρώθηκαν στο πως η Βασίλισσα ανοίγει νέες αγορές και φυσικά στα ανέκδοτα για τον... Πέπε. Από τη στιγμή όμως που μπήκαν τα θεμέλια κα ιτο έργο ξεκίνησε, η ισπανική αθλητική εφημερίδα «Marca», εντόπισε μια μικρή αλλά άκρως ενδιαφέρουσα αλλαγή!
Σύμφωνα λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας η Ρεάλ Μαδρίτης αφαίρεσε από το σήμα της έναν μικρό σταυρό που φιγουράρει στην κορυφή της κορώνας και όπως ανέφεραν άνθρωποι των μαδριλένων «η αλλαγή έγινε προκειμένου να μην υπάρξουν συγχίσεις και παρανοήσεις, καθώς το έργο γίνεται σε χώρα όπου είναι έντονο το μουσουλμανικό στοιχείο».
Ο σταυρός, όπως και η κορώνα και το όνομα «Ρεάλ» που σημαίνει «του βασιλιά», ενσωματώθηκαν στην ομάδα της Μαδρίτης το 1920 όταν και ο ισπανός μονάρχης Αλφόνσο ο 13ος έδωσε τον σχετικό βασιλικό τίτλο στον σύλλογο. Τότε άλλαξε και το όνομα από Madrid Club de Futbol σε Real Madrid.
Το βασιλικό σύμβολο αφαιρέθηκε το 1931 με την προσωρινή κατάργηση της μοναρχίας και την αυτοεξορία του βασιλιά Αλφόνσο και επανήλθε μια δεκαετία αργότερα με το τέλος του εμφυλίου πολέμου.
Ο σταυρός αποτελεί θρησκευτικό σύμβολο, ωστόσο φαίνεται ότι σύμφωνα με τη λογική των διοικούντων τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον σύλλογο, παρά μόνο με το στέμμα του βασιλιά Αλφόνσο, έτσι προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία εκατομμυρίων με τους σεΐχηδες των Εμιράτων.



Πηγή:iefimerida.gr

ΡΩΣΙΑ(Με ειδική δήλωση του υπουργείου εξωτερικών):«Τα Κατεχόμενα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ»


Προειδοποίηση στους πολίτες του να μην αγοράζουν ιδιοκτησίες στα Κατεχόμενα.

Προειδοποίηση στους πολίτες του να μην αγοράζουν ιδιοκτησίες στα Κατεχόμενα καθώς αποτελούν «παράνομο κρατικό σχηματισμό» εξέδωσε το ρωσικό κράτος καθιστώντας σαφή τη θέση της χώρας σε σχέση με το Κυπριακό.
Με ειδική δήλωση της, η αναπληρώτρια διευθύντρια του Τμήματος Ενημέρωσης και Τύπου Μαρία Ζαχάροβα, τόνισε πως «Είναι πρωτίστως απαραίτητο να θυμίσουμε ότι η "ΤΔΒΚ" αποτελεί παράνομο κρατικό σχηματισμό, που ανακηρύχθηκε στο κατεχόμενο τμήμα του εδάφους της ανεξάρτητης και διεθνώς αναγνωρισμένης Κυπριακής Δημοκρατίας. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπως είναι γνωστό, καταδίκασε αυτή την παράνομη ενέργεια αποφασιστικά, στα ψηφίσματά του 541 (1983) και 550 (1984)». Μάλιστα η σχετική δήλωση έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Η απόκτηση, από Ρώσους πολίτες, ακίνητης περιουσίας στην "TΔΒΚ", σημαντικό τμήμα της οποίας ανήκει, κατά νόμιμη βάση, σε Ελληνοκυπρίους, οι οποίοι εγκατέλειψαν τους τόπους διαμονής τους, λόγω της εισβολής των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο το 1974, ενέχει ουσιαστικούς κινδύνους, έως και τη δικαστική δίωξη από πλευράς των ιδιοκτητών», σημειώνει η κ. Ζαχάροβα, συμπληρώνοτας πως «σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ποινικού Κώδικα της Κυπριακής Δημοκρατίας, για απόκτηση ιδιοκτησίας, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου ιδιοκτήτη, πράγμα, που αξιολογείται ως εγκληματική συνωμοσία και απάτη, επιβάλλεται ποινή κάθειρξης έως και επτά έτη. Για τον λόγο αυτόν συστήνουμε σθεναρά στους πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας να αποφύγουν τη σύναψη αμφισβητούμενων συμβολαίων, για την απόκτηση ιδιοκτησίας στο έδαφος του νησιού, που δεν ελέγχεται από τη νόμιμη κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας».
Το ρωσικό υπουργείο καλεί τους Ρώσους πολίτες να ενημερώνεται αναλυτικότερα και τακτικά από τις σχετικές ανακοινώσεις του, στο ειδικό τμήμα των ιστοσελίδων του, για όσους Ρώσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό.
Όπως επισημαίνει το πρακτορείο «Ιντερφάξ», που απηύθυνε την ερώτηση στο ρωσικό υπουργείο των Εξωτερικών, τον τελευταίο καιρό, διάφορες εμπορικές εταιρείες, όλο και πιο δραστήρια, προτείνουν στη ρωσική αγορά την απόκτηση ακίνητης περιουσίας στα Κατεχόμενα.
Πηγή:iefimerida.gr

Sunday 8 April 2012

ΣΕΡΑΓΕΒΟ: 11.541 άδειες καρέκλες στον δρόμο προς τιμή των νεκρών




RED LINE 11.541

Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες από την κεντρική λεωφόρο της βοσνιακής πρωτεύουσας. Εκατοντάδες καρέκλες είναι μικρότερες από τις άλλες αντιπροσωπεύοντας τον αριθμό των παιδιών που χάθηκαν στις 20ετείς συγκρούσεις.
Η μαύρη επέτειος συμπλήρωσης 20 χρόνων από την έναρξη του πολέμου (6 Απριλίου) τιμήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε όποιος κοιτούσε από ψηλά να νομίζει ότι κυλά ένα κόκκινο ποτάμι αίματος στην καρδιά της πόλης.
Οι Βόσνιοι θρήνησαν τους νεκρούς τους και επέστρεψαν στον άλλο «πόλεμο» που θερίζει τις οικογένειές τους καθημερινά, της φτώχειας και της ανεργίας


Πηγή:iefimarida.gr

More + More