Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Tuesday 10 April 2012

Τα SOS του σύγχρονου άντρα, από τον διάσημο σχεδιαστή, Tom Ford



Καταξιωμένος σχεδιαστής, εκ πεποιθήσεως προβοκάτορας, ανεξέλεγκτα δημιουργικό μυαλό, πετυχημένος επιχειρηματίας και γκουρού του αντρικού στυλ. Ο ίδιος είναι πάντα «ατσαλάκωτος» ακόμα κι όταν είναι τσαλακωμένος. Ακολουθούν λάθη του στυλ, καλοί τρόποι και περίεργα tips ομορφιάς δια στόματος Tom Ford.

• «Αυτό που κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου είναι τα μάτια σου. Συγκεκριμένα το άσπρο των ματιών σου. Πριν βγεις έξω, ξάπλωσε στη μπανιέρα και χρησιμοποίησε «δάκρια» Visine και στα δύο μάτια. Μπορείς ακόμα να βάλεις ένα παγωμένο κουτάκι Coca-Cola σε κάθε κόγχη για να απομακρύνεις τις «σακούλες».
• «Αν έχεις παχιά και θαμνώδη φρύδια φρόντισε να είναι πάντα χτενισμένα, ώστε να μην θυμίζουν αφέλειες ματιών –αλλά μέχρι εκεί».
• «Σιχαίνομαι το trend των κοντών σακακιών στους άντρες. Όταν ο πισινός ενός άντρα εξέχει κάτω από το σακάκι του, νομίζω ότι τον κάνει να φαίνεται περισσότερο σαν γυναικεία εκδοχή ιπτάμενου φροντιστή –σίγουρα καθόλου σέξι για τα δεδομένα μου».
• «Όσον αφορά τα κοσμήματα στα αντρικά χέρια, προσωπικά μου αρέσουν -περισσότερο από κάθε τι άλλο- τα βραχιόλια, αλλά θα πρέπει να είναι μικρού μεγέθους και σίγουρα σε απλή γραμμή. Ο Cary Grant φορούσε πάντα ένα απλό χρυσό βραχιόλι μαζί με το ρολόι του το οποίο το θεωρώ ότι πιο chic».
• «Αν δείχνεις αυτοσυγκράτηση και δεν το παρακάνεις με τη χρήση Botox, τότε ναι, γιατί να μην το τολμήσεις; Λίγο ανάμεσα στα φρύδια και στο μέτωπο μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις λιγότερο άγριος/α και βλοσυρός/ή και πολύ πιο προσιτός/ή και οικείος/α. Ποιος τέλος πάντων πια έχει ανάγκη από συνοφρυωμένα πρόσωπα;»
• "Άντρες προσοχή: αν χάνετε μαλλιά μην ξυρίζετε το κεφάλι σας, απλώς κουρέψτε τα πολύ κοντά. Δείχνουν πιο γερά».
• «Οι γυναίκες πρέπει να μάθουν να νιώθουν άνετα σε ψηλά τακούνια πριν βγουν στο δρόμο με αυτά. Οι άντρες πάλι πρέπει να τολμήσουν να φορέσουν κοστούμι καθ' όλη τη διάρκεια μιας φυσιολογικής τους ημέρας. Προσωπικά, πολλά από τα πράγματα που κάνω στην καθημερινότητά μου τα κάνω φορώντας κοστούμι -κάποιες φορές φορώντας μέχρι και σμόκιν- και γι' αυτό νιώθω πολύ άνετα πλέον σε αυτό».
• «Οι άντρες, όσο και να μην το παραδέχονται, έχουν την ίδια ματαιοδοξία με τις γυναίκες –αν όχι και περισσότερο. Όταν ένας άντρας δοκιμάζει ένα καινούργιο παντελόνι δεν πρέπει να ντρέπεται να κοιτάει για ώρα στον καθρέφτη αν κολακεύει τα οπίσθιά του. Ολοένα και περισσότεροι στρέιτ άντρες δεν ντρέπονται πια να το κάνουν».
• «Θυμήσου να ενυδατώνεις κάθε μέρα την επιδερμίδα σου και να κάνεις συχνά απολέπιση. Όταν ξενυχτάς, πρέπει μετά να κοιμάσαι όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί, διαφορετικά, φαίνεται στο πρόσωπό σου».
• «Οι τρίχες στο αντρικό στήθος είναι ωραίες, είναι φυσικές και υποδηλώνουν αρρενωπότητα. Αν όμως τις έχεις στην πλάτη, τότε καλύτερα να το φροντίσεις. Τώρα, το ξύρισμα στην περιοχή των αντρικών γεννητικών οργάνων είναι απαράδεκτο. Καλό είναι να τις... ευπρεπίζεις. Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες, με το Brazilian και τις λωρίδες που τα έχω πλέον βαρεθεί».
• «Τα πόδια σου να είναι πάντοτε καθαρά, τριμμένα κι απαλά. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι στο κρεβάτι και να νιώσεις τα πόδια του άλλου τραχιά να σε γρατσουνάνε. Παρεμπιπτόντως, τα αντρικά πέδιλα στην πόλη πρέπει να καταργηθούν».
• «Πρέπει να παρουσιάζεις στον υπόλοιπο κόσμο πάντα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου όταν βγαίνεις έξω. Στην τελική, πρόκειται για ένα show εντυπώσεων και σεβασμού προς τους τριγύρω σου».
• «Ένας άντρας σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να δουλεύει. Οι άνθρωποι που δεν δουλεύουν είναι βαρετοί και συνήθως βαριούνται. Πρέπει να είσαι παθιασμένος, να είσαι απασχολημένος και να συνεισφέρεις στον υπόλοιπο κόσμο».
• «Να γυμνάζεσαι. Και όσο μεγαλώνεις να τρως λιγότερο. Ακόμη, πρέπει να ζυγίζεσαι καθημερινά, γιατί μπορεί να πάρεις λίγα κιλά και να μην το καταλάβεις καν. Μην ξεχνάς ότι ένα αδύνατο σώμα είναι το «κλειδί» της νιότης».
• «Το άλλο «κλειδί» της νιότης είναι το στόμα. Τα υγιή δόντια είναι πολύ σημαντικά, γι' αυτό, αν έχεις οικονομική άνεση μπορείς να βάλεις και ψεύτικα. Γιατί να μην έχεις ωραία δόντια αν μπορείς»;
• «Οι καλοί τρόποι είναι πολύ σημαντικοί και συγκεκριμένα πότε κάποια πράγματα είναι κατάλληλα να γίνονται. Προσωπικά, πάντα ανοίγω την πόρτα σε μια γυναίκα, κουβαλάω το πανωφόρι της, προσέχω να περπατάει πάντοτε στη μέσα πλευρά του πεζοδρομίου, όπως και πάντοτε σηκώνομαι όταν κάποιος έρχεται ή φεύγει από ένα τραπέζι δείπνου».
• «Μην γίνεσαι ποτέ επιδεικτικός, πομπώδης, ρατσιστής ή σεξιστής και ποτέ μην κριτικάρεις τους ανθρώπους με βάση το background τους».
• «Για να συνέλθεις από το hangover το μυστικό είναι η Coca-Cola. Πιες μία, πρωί πρωί, στη μπανιέρα».
• «Οι άντρες δεν πρέπει ποτέ να φοράνε κοντά παντελόνια στην πόλη. Ούτε σαγιονάρες. Τα κοντά παντελόνια πρέπει να φοριούνται μόνο στα γήπεδα του τένις ή στην παραλία»
.





Πηγή:mensguide.gr

No comments:

Post a Comment

More + More