Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Saturday 21 April 2012

FORMULA 1 στο ΜΠΑΧΡΕΙΝ με διαδηλώσεις!!!!!!

Διαδηλώσεις και συλλήψεις στο Μπαχρέιν

Εκατοντάδες διαδηλωτές βρέθηκαν κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπαχρέιν κατά την άφιξη των αποστολών των ομάδων της Formula 1 ενόψει του πολυσυζητημένου Γκραν Πρι που θα διεξαχθεί στις 20-22 Απριλίου.

Την άφιξη των πρώτων ομάδων της Formula 1 στο αερδρόμιο του Μπαχρέιν υποδέχθηκαν εκατοντάδες συγκεντρωμένοι, οι οποίοι διαδήλωναν κατά του καθεστώτος του βασιλιά Αλ Χαλίφα στο πλαίσιο μιας σειράς αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που προανήγγειλε η αντιπολίτευση και οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 22 Απριλίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί στη χώρα το Γκραν Πρι. Από την πλευρά του το καθεστώς έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα και προχώρησε σε συλλήψεις προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του Γκραν Πρι.
Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) ανακοίνωσε μόλις την Παρασκευή την τελική απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα, που πέρυσι είχε αναβληθεί στον απόηχο των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που συγκλόνιζαν το Μπαχρέιν, και στοίχισαν τη ζωή σε 35 ανθρώπους.
Παρόλο μου οι διοργανωτές και ο Μπέρνι Εκλεστόουν επιμένουν πως η πολιτική δεν πρέπει να εμπλέκεται στον αθλητισμό, οι διαδηλωτές προσπαθούν να επωφεληθούν της διεξαγωγής του Γκραν Πρι για να ακουστούν τα αιτήματά τους για μια δημοκρατική εξέλιξη στο Μπαχρέιν. Χαρακτηριστικό είναι το πανό που κρατούσαν οι συγκεντρωμένοι και  απεικονίζει  το λογότυπο της Φόρμουλα 1 με το γράμμα "F" να έχει αντικατασταθεί από ένα αυτόματο όπλο μαζί με το σύνθημα "θέλουμε ελευθερία, όχι Formula 1".

πηγή:contra.gr

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ...ποιοι ΣΤΑΡ θα είναι εκεί!!!!!!!!!!!!!

Ποιοι σταρ θα δώσουν το «παρών» στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών



Μερικοί από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο 65ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο αρχίζει στις 16 Μαΐου.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού People στοπ κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ θα περπατήσουν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, καθώς η ταινία «Killing Them Softly» στην οποία πρωταγωνιστεί ο 49χρονος ηθοποιός συμμετέχει στο διαγωνιστικό πρόγραμμα.
Ακόμα ένα λαμπερό ζευγάρι που θα ταξιδέψει μέχρι τις Κάννες είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στιούαρτ, οι οποίοι συμμετέχουν στα διαγωνιζόμενα «Cosmopolis» και «On the Road» αντίστοιχα.
Επίσης, αναμένονται η Νικόλ Κίντμαν, ο Ζακ Έφρον και ο Μάθιου Μακόναχι που συμπρωταγωνιστούν στο «The Paperboy» του Λι Ντάνιελς, η Μαριόν Κοτιγιάρ, η Κίρστεν Ντανστ, η Κάιλι Μινόγκ και ο Βίγκο Μόρτενσεν.
Η αυλαία του φετινού Φεστιβάλ, το οποίο τιμά τα 50 χρόνια από το θάνατο της Μέριλιν Μονρό, θα ανοίξει με την ταινία «Moonrise Kingdom» του Ουές Άντερσον και θα ρίξει αυλαία στις 27 Μαΐου με την τελευταία ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη Κλοντ Μιλέρ «Thérèse Desqueyroux», ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 4 Απριλίου 2012 σε ηλικία 70 ετών, έχοντας μόλις ολοκληρώσει το φιλμ.
«Το να του αφιερώσουμε την τελευταία βραδιά του Φεστιβάλ είναι ένας μικρός μόνο τρόπος για να τον τιμήσουμε» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

 

















πηγή:iefimerida.gr

Στην Κύπρο ο Σουλτάνος του ΟΜΑΝ

Στην Κύπρο κάνει τις διακοπές του ο σουλτάνος του Ομάν

Με το ιδιωτικό του τζετ έφτασε στην Κύπρο ο σουλτάνος του Ομάν Καμπούς Μπιν Σάϊτ, όχι για να κλείσει δουλειές αλλά για να απολαύσει τις διακοπές του.
Στο ξενοδοχείο Le Meridien της Λεμεσού δύο όροφοι είναι ρεζερβέ έως το τέλος Απριλίου, ενώ η προεδρική σουίτα στην οποία θα διαμένει ο σουλτάνος έχει ανακαινιστεί ριζικά.
Mάλιστα, το προσωπικό του σουλτάνου, έφτασε στο νησί με τρία αεροσκάφη δύο εβδομάδες πριν από τον ίδιο και αποτελείται από 30 μάγειρες, καθαριστές, σύμβουλους και δικηγόρους.
Ο σουλτάνος ζήτησε να του σερβίρουν το φαγητό του μόνο άντρες και στους μάγειρες του έχει παραχωρηθεί αποκλειστικά η μία κουζίνα του ξενοδοχείου.
Για λόγους ασφαλείας  σωματικός έλεγχος θα επιβάλλεται ακόμη και στο προσωπικό του ξενοδοχείου που θα εξυπηρετεί τον σουλτάνο και τη συνοδεία του, η οποία αποτελείται συνολικά από 200 άτομα.
Στα πλαίσια της ριζικής ανακατασκευής, έχει τοποθετηθεί ειδικό ασανσέρ με τηλεχειρισμό για να φτάνει ο σουλτάνος απευθείας στην προεδρική σουίτα.
Ο ίδιος θα παραμείνει μόνο για τέσσερις ημέρες στην Κύπρο και θα αναχωρήσει μετά από το τετραήμερο για κοντινό προορισμό της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, τοπικοί παράγοντες της Λεμεσού, κυρίως από τον εμποροβιομηχανικό κόσμο, καταβάλλουν προσπάθειες για να συναντηθούν με το σουλτάνο.
Ο ίδιος βέβαια ζήτησε να μην έχει καμιά επαφή με οποιονδήποτε στην Κύπρο, αφού η επίσκεψή του έχει καθαρά χαρακτήρα αναψυχής.

πηγή:iefimerida.gr

Friday 20 April 2012

Η ΦΛΟΓΑ δεν θα πλεύσει στον Τάμεση...για λόγους "ασφαλείας" κατά τους διοργανωτές

Θα ήταν μία λαμπερή έκθεση της βρετανικής μεγαλοπρέπειας σε συνδυασμό με το ισχυρό σύμβολο της αρχαιοελληνικής δύναμης. Το σχέδιο για την μεταφορά της ολυμπιακής φλόγας με αρχαιοελληνική τριήρη που θα διέσχιζε τον Τάμεση, έμεινε απλά σχέδιο.


Κάτω από μυστικό σχεδιασμό, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου συνέλαβαν την ιδέα να μεταφερθεί η ολυμπιακή φλόγα πάνω σε ένα πιστό αντίγραφο της αρχαιοελληνικής τριήρους «Ολυμπιάς», η οποία συμμετείχε στην ναυμαχία της Σαλαμίνας κατά των Περσών το 480 πΧ.

ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
Το σχέδιο προέβλεπε την συμμετοχή 170 από τους καλύτερους κωπηλάτες του Putney για να οδηγήσουν την 70 τόνων ξύλινη τριήρη στον Τάμεση, στις 27 Ιουλίου 2012, κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης.
Η «Ολυμπιάδα» θα ξεκινούσε τον πλου της από την Γέφυρα του Λονδίνου, αφότου παραλάμβανε την φλόγα από την βασιλική φορτηγίδα και θα διέσχιζε τον Τάμεση προς το Ολυμπιακό Στάδιο στο Στράτφορντ.
Από εκεί, όλος ο κόσμος θα παρακολουθούσε την μεταφορά της φλόγας στο στάδιο και το άναμα της δάδας που σηματοδοτεί την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Ωστόσο, με μια ιστορία που θα ταίριαζε περισσότερο σε σατιρική εκπομπή, το σχέδιο αυτό ανατράπηκε, καθώς οι διοργανωτές ήταν ανήσυχοι για το γεγονός ότι το θέαμα της «Ολυμπιάδας» στον Τάμεση θα γίνει τόσο πολύ δημοφιλές, που ενδέχεται να προκαλέσει κινδύνους για την ασφάλεια του κόσμου με το ενδεχόμενο ακόμη και να δουν ανθρώπους να πέφτουν από τις γέφυρες. .
Επίσης, η απόφαση αυτή είχε πυροδοτήση διπλωματική κρίση με την ελληνική κυβέρνηση και εξοργισε το Ελληνικό Ναυτικό.
Σε e-mail στους Financial Times, ο Μάρτιν Γκριν, επικεφαλής των τελετών της Επιτροπής Διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ανέφερε ότι «υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες από τις υπηρεσίες μεταφορών και ασφαλείας της βρετανικής πρωτεύουσας, ότι η τριήρης θα προκαλέσει κοσμοσυρροή κατά μήκος του Τάμεση, κατά την μεταφορά της ολυμπιακής φλόγας»
«Είναι εμφανές ότι ένα πλεούμενο όπως η τριήρης έχει την μεγαλύτερη πιθανότητα να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου και είναι ένας κίνδυνος τον οποίο αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να διαχειριστούμε», προσθέτει.
Ενα πρόσωπο προσκείμενο στις συζητήσεις της επιτροπής των διοργανωτών, δήλωσε ότι υπάρχουν ανησυχίες ότι το μήκους 37 μέτρων πλοίο θα προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους του Λονδίνου και θα είναι δύσκολο να ελέγξει κανείς τον κόσμο που θα παρακολουθεί την τριήρη στις όχθες του ποταμού.
«Υφίσταται επίσης συζήτηση για ανθρώπους θα πέφτουν κι από γέφυρες», είπε.
Το e-mail του Μάρτιν Γκριν ακολούθησε το περιστατικό δεκαπέντε ημέρες πριν όταν κατά την διάρκεια αγώνων κωπηλασίας ένας διαδηλωτής έπεσε στο νερό και σταμάτησε την κούρσα.
Χθες, οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν ότι δεν «ήταν δυνατό» για την τριήρη να συμπεριληφθεί στα σχέδια για την τελετή έναρξης, προσθέτοντας ότι δεν είχε ποτέ επιβεβαιωθεί ότι θα ήταν οριστικά η ατραξιόν της πομπής.




πηγή:newsbeast.gr

ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΦΟΥ: "Η νύχτα είναι μάνα της μέρας"

 Η νύχτα είναι μάνα της μέρας

Το έργο του Λαρς Νόρεν, "Η νύχτα είναι μάνα της μέρας" διαδραματίζεται σ’ ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο 3ης κατηγορίας, την ημέρα της άδειας του προσωπικού.
Ο Μάρτιν(πατέρας), ένας αλκοολικός που δηλώνει πως έχει καταφέρει ν’ απαλλαχτεί απ’ τον αλκοολισμό του, προσπαθεί μάταια να σώσει την μικρή αυτή οικογενειακή επιχείρηση που ολοένα βουλιάζει δίχως όμως να’ χει την συμπαράσταση ούτε της γυναίκας του, ούτε και των δύο παιδιών του.
Όλα τα μέλη αυτής της οικογένειας, σύμβολα της οικογενειακής παρακμής, φιγούρες καταραμένες που τρέφουν και τρέφονται από την νεύρωση των άλλων, οδηγούνται σιγά-σιγά στην απόγνωση και την απόλυτη μοναξιά, ενός κόσμου που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν, ούτε άτομα που έχουν στενούς δεσμούς αίματος.
Το έργο χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς σαν ένα από τα σημαντικότερα έργα του σύγχρονου δραματολογίου και σημείωσε τεράστια επιτυχία από την πρώτη παράσταση του στο Εθνικό Θέατρο της Στοκχόλμης το 1983.
Ο Λαρς Νορέν, συγγραφέας σήμερα πολλών σημαντικών έργων, είναι ο πιο πολυπαιγμένος Σουηδός Θεατρικός συγγραφέας μετά τον Στρίντμπεργκ και ο πιο διάσημος θεατρικός συγγραφέας των Σκανδιναβικών χωρών.
Η ταυτότητα της παράστασης
Μετάφραση: Άννα Παπαφίγκου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ιορδανίδης
Σκηνικά/Κοστούμια: Σταύρος Αντωνόπουλος
Διανομή:Αννίτα Σαντοριναίου, Γιώργος Μουαίμης, Χάρης Κκολός και Νεκτάριος Θεοδώρου
Τετάρτη, 2 Μαΐου, 2012
Ώρα: Ξεκινά στις 20:30

Μαρκίδειο ΘέατροΑνδρέα Γερούδη 27
Πάφος, Πάφος 8010, Κύπρος
Τηλέφωνο: 26932571
ΘΟΚ
Email: thoc@cytanet.com.cy
Τηλέφωνο: 22492900
πηγή:cyprusevents.net

ΣΟΚΟΛΑΤΑ γάλακτος ή μαύρη; Ποιά να επιλέξεις και γιατί.

Ενα κομματάκι σοκολάτας με πλούσια, βουτυρώδη, γλυκόπικρη γεύση είναι πάντα ένας μικρός πειρασμός.

Η χαρά της ιδιαίτερης γεύσης σύντομα ενισχύεται από την ελαφρά τόνωση που μας προσφέρουν η καφεΐνη και η θεοβρωμίνη, τα δύο ψυχοδραστικά αλκαλοειδή που περιέχει η σοκολάτα: Η καφεΐνη βρίσκεται σε μικρή ποσότητα και η θεοβρωμίνη σε πολύ μεγαλύτερη.
Πρόσφατα μάλιστα, αξιόπιστες έρευνες αθώωσαν τη σοκολάτα από (ανυπόστατες) φήμες: Ενοχοποιείται συχνά για την ακμή του δέρματος σε εφήβους. Μελέτες δεν απέδειξαν άμεση σχέση ακμής ή επανεμφάνιση ακμής ή επιδείνωση με τη λήψη σοκολάτας. Επίσης, δεν βρέθηκε να χειροτερεύει την υπάρχουσα κατάσταση των ούλων ή των δοντιών.
Μερικοί ισχυρίζονται ότι η συχνή λήψη σοκολάτας δεσμεύει το ασβέστιο όλων των τροφών στο έντερο. Η σοκολάτα περιέχει οξαλικό οξύ, που ενώνεται με το ασβέστιο του γάλακτος, οπότε το «νέο μείγμα» (οξαλικό ασβέστιο) δεν απορροφάται. Ωστόσο, πολλές φυτικές τροφές περιέχουν οξαλικό οξύ. Το γάλα, όμως, είναι τόσο πλούσιο σε ευαπορρόφητο ασβέστιο ώστε η μικρή ποσότητα που θα δεσμευτεί από τη σοκολάτα είναι πρακτικά μη υπολογίσιμη. Ενα ποτήρι γάλα έχει 250 mg (χιλιοστά του γρ.) ασβεστίου. Εξ αυτών, λιγότερα από 10 mg θα δεσμευτούν από μια πλάκα σοκολάτας (130 γρ.).3
Το κακάο εμπεριέχει φλαβονοειδή και πολυφαινόλες, πολύτιμα αντιοξειδωτικά που θωρακίζουν τον οργανισμό από τη φθορά του χρόνου.
Μαύρη σοκολάτα
Μια μικρή ποσότητα μαύρης σοκολάτας μας ευφραίνει, μας τονώνει και βελτιώνει την υγεία μας. Η μαύρη σοκολάτα -70% περιεκτικότητα σε κακάο- έχει και άλλες, πιο μακροχρόνιες δράσεις.
Μελέτες στη βόρεια Ευρώπη, σε 32.000 γυναίκες, έδειξαν ότι βελτιώνει το χοληστερινικό προφίλ διαβητικών τύπου ΙΙ (παχύσαρκοι, τρίτης ηλικίας), βοηθά τη ροότητα του αίματος μέσα στις αρτηρίες και προστατεύει από καρδιακή ανεπάρκεια.
Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί ποσότητας και ποιότητας. Η ποσότητα αυτή δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη των 60 γρ. την εβδομάδα (καλύτερα να καταναλώνεται σε 2 δόσεις σε 2 διαφορετικές μέρες). Προτιμότερη, βέβαια, είναι η μαύρη με 70% κακάο και ελάχιστη ζάχαρη.
Σοκολάτα γάλακτος
Η κοινή σοκολάτα στιγματίζεται από τις πολλές θερμίδες. Μια μικρή πλάκα (συνήθως σε συσκευασία 130 γρ.) αποδίδει 660 θερμίδες, περιέχει γύρω στα 60 γρ. λίπους και «προσθέτει» στον οργανισμό γύρω στα 70 γρ. λιποκυττάρων.
Για να καταναλωθεί αυτό το θερμιδικό φορτίο από έναν ενήλικα μέσης ηλικίας και βάρους, απαιτείται έντονο περπάτημα 2,5 ωρών ή κολύμπι 1 ώρας.
Φυσικά, η λευκή σοκολάτα αποκλείεται, όπως και η σοκολάτα που περιέχει λιγότερο από 25% κακάο.
Μαύρη σοκολάτα με λικέρ: Ο απόλυτος συνδιασμός
Οταν η σοκολάτα συνδυάζεται με κονιάκ ή λικέρ, ο οργανισμός προμηθεύεται το ελαφρύ μείγμα των ψυχοδραστικών ουσιών της σοκολάτας και των αγχολυτικών (αλκοόλ) του ποτού.
O καθηγητής Σ. Καραγιαννόπουλος είναι Δ/ντής του Τμήματος Προληπτικής Ιατρικής του Κυανού Σταυρού Αθηνών.
Aπό τον Dr ΣTEΦANO KAPAΓIANNOΠOYΛO







πηγή:ethnos.gr (cook book)

Thursday 19 April 2012

 

Φωτογραφία-σοκ του χάρισε το βραβείο Πούλιτζερ

Προσοχή σκληρή εικόνα

Ήταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων New York Times, The Washington Post και Los Angeles Times στις 7 Δεκεμβρίου του 2011. Σήμερα, η φωτογραφία αυτή χάρισε στο φωτογράφο Massoud Hossaini το βραβείο Πούλιτζερ.

Καλυμμένη με αίμα και μέσα σε ένα σωρό από πτώματα γυναικών και παιδιών η 12χρονη Tarana Akbari συμπυκνώνει με τη βουβή κραυγή της τα αποτελέσματα μιας επίθεσης αυτοκτονίας, μεταφέροντας χιλιόμετρα μακριά την αιματηρή πραγματικότητα ενός πολέμου που έχει συνθλίψει τις ζωές των πολιτών στο Αφγανιστάν.

Ο φωτογράφος Massoud Hossaini έτυχε να καλύπτει μια σιιτική θρησκευτική τελετή στην Καμπούλ του Αφγανιστάν όταν η βόμβα διέλυσε το πλήθος. Εξήντα τρεις άνθρωποι έπεσαν νεκροί.

«Γυναίκες μου φώναζαν ‘βοήθεια, βοήθεια’ και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Μαγνητοσκοπούσα και τραβούσα φωτογραφίες», δήλωσε ο Hossaini. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρακτορείο AFP προσθέτει: «Ξέρω πως όποιος βλέπει αυτή τη φωτογραφία θα σκέφτεται το φωτογράφο αλλά ελπίζω να μην ξεχνά τον πόνο που βιώνει ο λαός του Αφγανιστάν».





πηγή:newsbeast.gr 

ΡΟΥΒΑΣ ΖΥΓΟΥΛΗ αγοράζουν διαμέρισμα στους δίδυμους πύργους της Λεμεσού!!!!!!!

Δώρο ένα διαμέρισμα για την κόρη τους από Ρουβά-Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να επενδύσουν περίπου 700.000 ευρώ σε ένα διαμέρισμα στη «γειτονιά των πλουσίων», όπως αποκαλούνται οι δημοφιλέστεροι ουρανοξύστες της Κύπρου.

Το δώρο-«προίκα» για τη μικρή Αναστασία βρίσκεται στους δίδυμους πύργους της Λεμεσού, δύο ουρανοξύστες 20 ορόφων που χτίστηκαν πρόσφατα σε ένα από τα πιο όμορφα παραλιακά μέρη της πόλης.

Όπως αναφέρει το Ciao, την περασμένη εβδομάδα έπεσαν οι υπογραφές για την απόκτηση του διαμερίσματος, την αγορά του οποίου συζητούσαν για πολλούς μήνες.

Το πολυτελές διαμέρισμα περιλαμβάνει πισίνα καθώς και προηγμένη διακόσμηση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.



πηγή:newsbeast.gr 

ΟΜΟΡΦΙΑ: ΧΡΩΜΑ στα ΜΑΤΙΑ για την Άνοιξη 2012 !!!

Τα ανοιξιάτικα χρώματα στα ματάκια σου είναι σέξι, ζωηρά, λαμπερά και είναι εδώ για να δώσουν χρώμα στα μάτια σου!

Λαδί, blue navy, ρομαντικά ροζ και έντονα πορτοκαλο-κοραλί είναι τα χρώματα που θα σε κερδίσουν φέτος ενώ οι σκιές θα γίνουν τα απαραίτητα εργαλεία μακιγιάζ σου! Διάβασε παρακάτω ποιες σκιές θα σε κερδίσουν και βάλε χρώμα στα ματάκια σου!

Μεταλλική μου ομορφιά: τα μετλαλικά χρώματα που μας κέρδισαν ήδη από τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 11/12 και τη νέα σεζόν είναι εδώ στην χρυσή και ασημί εκδοχή τους για να μας μαγέψουν! Με τον οίκο Fendi να επενδύει στα χρυσά και ασημί εντυπωσιακά βλέφαρα και με τον οίκο Cavalli να ποντάρει στις χρυσές σκιές αλλά και στις ασημί λεπτομέρειες στις άκρες του ματιού.

Girlie ροζ για εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες!
Γενικά η ασημί και η χρυσή σκιά είναι με το μέρος σου και τη νέα σεζόν και καλά θα κάνεις αν τα μαλλάκια σου είναι σε ζεστές αποχρώσεις( ζεστό κόκκινο, καστανό, μελί) να επενδύσεις στο χρυσό ενώ αν έχεις πιο ψυχρές αποχρώσεις στα μαλλάκια σου ( καστανό σκούρο, ξανθό σαντρέ) τότε το ασημί είναι με το μέρος σου και μπορείς να το λανσάρεις είτε σαν σκιά ή απλά σαν μολύβι!
Το σμόκι σου να έχει χρώμα: ξέχασε την σκούρα εκδοχή του σμόκι-άι και πες ναι στο νέο σμόκι που σε θέλει με χρώματα όπως το blue navy και το λαδί να είναι τα χρώματα που θα λειτουργήσουν σαν την τέλεια βάση για το σμόκι σου! Το «καλοκαιρινό» σμόκι είναι ό,τι πρέπει για την βραδινή σου έξοδο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις τραβώντας την προσοχή στο σέξι βλέμμα σου! Ταίριαξε το σμόκι σου με μπρονζέ βλεφαρίδες και θα τους μαγέψεις όλους!
Οι βλεφαρίδες και τα άλλα: οι βλεφαρίδες είναι τη νέα σεζόν όσο πιο έντονες και εντυπωσιακές μπορείς να φανταστείς. Οι βλεφαρίδες είναι μακριές και εντυπωσιακές με πολλές στρώσεις μάσκαρα –αλλά μην το παρακάνεις- ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Το άι-λάινερ είναι επίσης ένα βασικό εργαλείο του μακιγιάζ σου και δεν πρέπει να το φοβηθείς καθόλου! Σαν μια απλή γραμμή πάνω από το βλέφαρο ή σαν μια πιο έντονη και προς τα έξω γραμμή ή με πανκ επιρροές, το άι-λάινερ είναι must!

Το νέα παλ χρώματα: τα παστέλ χρώματα της άνοιξης σου χαρίζουν ρομαντική, girlie όψη. Η λευκή σκιά ή απαλή ροζ, σε βάζει στην καρδιά της μόδας και φέτος όπως και η μπεζ με ροδακινί απόχρωση. Φρόντισε ένα υπάρχει ομοιομορφία στο ρουζ που θα επιλέξεις και στην παλ σκιά έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο αρμονικό. Για να πετύχεις το φυσικό λουκ δεν έχεις παρά να απλώσεις λίγο ρουζάκι στα μαγουλάκια και να απλώσεις στα βλέφαρα μια απλή σκιά. Τα γεμάτα φρύδια της προηγούμενςη σεζόν πλαισιώνουν το προσωπάκι σου και δείχνουν τέλεια με λίγο ιριδίζουσα ροζ σκιά, για μοναδικές natural εμφανίσεις!


Τα έντονα χρώματα να είναι καλά: τα πράσινα, τα μπλε, το κοραλί, τα πορτοκαλί είναι χρώματα που φέτος σε βάζουν στην καρδιά της μόδας και κάνουν όλα τα βλέμματα να γυρίσουν προς το μέρος σου! Τολμηρή διάθεση που εκφράζεται με μια στρώση πολύ έντονης σκιάς στα βλέφαρα, συγκεντρώνει το βλέμμα σε αυτό ακριβώς το σημείο! Τόλμησε να εντυπωσιάσεις και φόρεσε τα πιο εκκεντρικά χρώματα της σεζόν στα βλέφαρα σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη
πηγή:womenonly.gr

 

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ LOOK ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 2012


Το ΚΥΠΕΛΟ του Σπύρου Λούη στο "Σταύρος Νιάρχος"

Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αγόρασε το κύπελλο του Σπύρου Λούη

Στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» έναντι 544.000 ευρώ δημοπρατήθηκε τελικά από τον οίκο «Christie's» το ασημένιο κύπελλο που απονεμήθηκε στον Έλληνα μαραθωνοδρόμο Σπύρου Λούη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 1896.
Το 15 εκατοστών ασημένιο κύπελλο δημοπρατήθηκε μετά από απόφαση του εγγονού του Ολυμπιονίκη, με τιμή εκκίνησης τα 120.000 ευρώ. Οι προσφορές ήταν πολλές και τελικά το κύπελλο δόθηκε για το ποσό των 544.000 ευρώ. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο αγοραστής είναι το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο όπως λέει θα μοιραστεί το νέο του απόκτημα με τον ελληνικό λαό.
Στην ανακοίνωσή του το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αναφέρει:
«Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ανακοινώνει ότι απέκτησε το Ασημένιο Κύπελλο που εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Michel Bréal, για τον Πρώτο Μαραθωνιονίκη, τον Έλληνα Σπύρο Λούη, και το οποίο του απονεμήθηκε κατά τους πρώτους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Αθήνα, το 1896. Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» απέκτησε το Ασημένιο Κύπελο σε έντονη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον οίκο Christie's στο South Kensington του Λονδίνου. Το Ίδρυμα θα μοιραστεί το κύπελλο με τον ελληνικό λαό, εκθέτοντάς το μόνιμα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου το 2015. Στο μεταξύ, το Ίδρυμα θα ερευνήσει την εύρεση κατάλληλης προσωρινής θέσης για την έκθεσή του στο κοινό.
«Η σημασία και η αξία του Ασημένιου Κυπέλλου που κέρδισε ο Έλληνας δρομέας Σπύρος Λούης, είναι πολύ μεγαλύτερες από τη σημασία οποιουδήποτε άλλου αναμνηστικού των Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα το 1896», είπε ο Alexander Kitroeff, Καθηγητής Ιστορίας στο Κολέγιο Haverford και διακεκριμένος ιστορικός των Ολυμπιακών Αγώνων. «Το γεγονός ότι η οικογένεια του Σπύρου Λούη κατάφερε να διατηρήσει το κύπελλο για παραπάνω από έναν αιώνα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από ταραχώδη γεγονότα, πολυάριθμους πολέμους, καθώς και την Κατοχή της Ελλάδας, συμβολίζει τη σημασία που αποδίδουν οι Έλληνες στην αρχαία κληρονομιά τους και τους Ολυμπιακούς Αγώνες».
«Θα μοιραστούμε το Ασημένιο Κύπελλο του Michel Bréal με το κοινό και θα λειτουργεί ως τεκμήριο της ιστορίας, της κληρονομιάς και του σθεναρού πνεύματός μας», είπε ο Ανδρέας Κ. Δρακόπουλος, Πρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». «Ελπίδα μας είναι ότι θα εμπνεύσει και θα αναζωπυρώσει την περηφάνια των Ελλήνων, όπως έγινε και με τη νίκη του Σπύρου Λούη, την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης των πρώτων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων».

πηγή:iefimerida.gr

More + More