Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Saturday 21 April 2012

FORMULA 1 στο ΜΠΑΧΡΕΙΝ με διαδηλώσεις!!!!!!

Διαδηλώσεις και συλλήψεις στο Μπαχρέιν

Εκατοντάδες διαδηλωτές βρέθηκαν κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπαχρέιν κατά την άφιξη των αποστολών των ομάδων της Formula 1 ενόψει του πολυσυζητημένου Γκραν Πρι που θα διεξαχθεί στις 20-22 Απριλίου.

Την άφιξη των πρώτων ομάδων της Formula 1 στο αερδρόμιο του Μπαχρέιν υποδέχθηκαν εκατοντάδες συγκεντρωμένοι, οι οποίοι διαδήλωναν κατά του καθεστώτος του βασιλιά Αλ Χαλίφα στο πλαίσιο μιας σειράς αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που προανήγγειλε η αντιπολίτευση και οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 22 Απριλίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί στη χώρα το Γκραν Πρι. Από την πλευρά του το καθεστώς έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα και προχώρησε σε συλλήψεις προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του Γκραν Πρι.
Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) ανακοίνωσε μόλις την Παρασκευή την τελική απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα, που πέρυσι είχε αναβληθεί στον απόηχο των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που συγκλόνιζαν το Μπαχρέιν, και στοίχισαν τη ζωή σε 35 ανθρώπους.
Παρόλο μου οι διοργανωτές και ο Μπέρνι Εκλεστόουν επιμένουν πως η πολιτική δεν πρέπει να εμπλέκεται στον αθλητισμό, οι διαδηλωτές προσπαθούν να επωφεληθούν της διεξαγωγής του Γκραν Πρι για να ακουστούν τα αιτήματά τους για μια δημοκρατική εξέλιξη στο Μπαχρέιν. Χαρακτηριστικό είναι το πανό που κρατούσαν οι συγκεντρωμένοι και  απεικονίζει  το λογότυπο της Φόρμουλα 1 με το γράμμα "F" να έχει αντικατασταθεί από ένα αυτόματο όπλο μαζί με το σύνθημα "θέλουμε ελευθερία, όχι Formula 1".

πηγή:contra.gr

No comments:

Post a Comment

More + More