Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Saturday 21 April 2012

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ...ποιοι ΣΤΑΡ θα είναι εκεί!!!!!!!!!!!!!

Ποιοι σταρ θα δώσουν το «παρών» στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών



Μερικοί από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο 65ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο αρχίζει στις 16 Μαΐου.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού People στοπ κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ θα περπατήσουν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, καθώς η ταινία «Killing Them Softly» στην οποία πρωταγωνιστεί ο 49χρονος ηθοποιός συμμετέχει στο διαγωνιστικό πρόγραμμα.
Ακόμα ένα λαμπερό ζευγάρι που θα ταξιδέψει μέχρι τις Κάννες είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στιούαρτ, οι οποίοι συμμετέχουν στα διαγωνιζόμενα «Cosmopolis» και «On the Road» αντίστοιχα.
Επίσης, αναμένονται η Νικόλ Κίντμαν, ο Ζακ Έφρον και ο Μάθιου Μακόναχι που συμπρωταγωνιστούν στο «The Paperboy» του Λι Ντάνιελς, η Μαριόν Κοτιγιάρ, η Κίρστεν Ντανστ, η Κάιλι Μινόγκ και ο Βίγκο Μόρτενσεν.
Η αυλαία του φετινού Φεστιβάλ, το οποίο τιμά τα 50 χρόνια από το θάνατο της Μέριλιν Μονρό, θα ανοίξει με την ταινία «Moonrise Kingdom» του Ουές Άντερσον και θα ρίξει αυλαία στις 27 Μαΐου με την τελευταία ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη Κλοντ Μιλέρ «Thérèse Desqueyroux», ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 4 Απριλίου 2012 σε ηλικία 70 ετών, έχοντας μόλις ολοκληρώσει το φιλμ.
«Το να του αφιερώσουμε την τελευταία βραδιά του Φεστιβάλ είναι ένας μικρός μόνο τρόπος για να τον τιμήσουμε» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

 

















πηγή:iefimerida.gr

No comments:

Post a Comment

More + More