Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Friday 2 March 2012

Mary Katrantzou

London Fashion Week
Μια ελληνίδα κερδίζει το Λονδίνο. Η κολεξιόν της Μαίρης Κατράντζου με τα ιδιαίτερα prints είναι ότι πιο όμορφο περπάτησε στις πασαρέλες του London Fashion Week για το 2012. Η ίδια ξεκίνησε από το  Rhode Island School of Design για να συνεχίσει τις σπουδές της στο Central Saint Martins από όπου αποφοίτησε το 2004. Με ιδιαίτερη παρουσία στην κολεξιόν του 2009 όπου στα ρούχα της αποτυπώνεται το σχήμα των αρωμάτων του Jean Paul Gaultier και του οίκου Givenchy φέρνουν τη Μαίρη Κατράντζου σε μια εκπληκτική, εναλλακτική και περίτεχνη συλλογή για το 2012.  Σημαντική και η συνεργασία της με την αλυσίδα καταστημάτων Top Shop που χωρίς να αποχωρίζεται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάνει τη συλλογή της πιο εύκολη στο να φορεθεί από πολλούς και πιο προσιτή.   Και βέβαια    SOLD OUT!!!!!!!!!!!

Thursday 1 March 2012

And the Oskar goes to Jean Dujardin

The “Artist”
Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού για την ταινία the “Artist” του M.Hazanavicious πήρε ο γάλλος  Jean Dujardin. One man show μέχρι το 1996 σε μπαρ του Παρισιού, αρτίστας ο ίδιος άρχισε να εμφανίζεται σε σειρές της γαλλικής τηλεόρασης και αργότερα στον κινηματογράφο. Παλαιάς κοπής  ο γοητευτικός,  σέξι, σοφιστικέ γάλλος δηλώνει στο GQ: “ Γενικότερα χορεύω και νομίζω ότι οι άντρες της γενιάς μου δεν χορεύουν αρκετά με τις γυναίκες “. Δυο γάμους, δυο γιους από τον πρώτο γάμο ήρθε να προκαλέσει ποικίλα σχόλια με την επόμενη ταινία του  Les Infideles”.Μια αφίσα χίλιες λέξεις!!!!!!!!!!!

Me and You: Internet

Internet


Μπορεί τα social networks να θεωρούνται  από πολλούς εικονικός τρόπος ζωής και έκφρασης, μπορεί να θεωρούνται χώροι διαμόρφωσης πολιτισμού και άποψης, μπορεί να λειτουργούν ως φορείς επιρροής κοινωνικών ομάδων και να καταλήγουν ως opinion leaders ταυτόχρονα όμως μας δίνουν την ελευθερία να κινούμαστε σε έναν χώρο που όλα μπορεί να μας ενημερώσουν, να μας συγκινήσουν, να μας σκοτώσουν, να μας αποκαταστήσουν, να  μας διασκεδάσουν, και να μας κάνουν post addicts. Να θυμάστε όμως πως σε αυτόν τον ιδιαίτερο κόσμο έχεις δυο επιλογές  Like or Unlike!!!!!!!!!!!!!!!

More + More