Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Saturday 29 September 2012

Σοκ προκαλεί η διαφήμηση της BENETTON “Μήπως είσαι ο άνεργος της χρονιάς;” VIDEO!!!!!





  Το “δόγμα του σοκ” διαπνέει ανέκαθεν τις διαφημιστικές καμπάνιες της Benetton.
Πέρυσι η εταιρεία ρούχων ξεσήκωσε ακόμη και την οργή του Βατικανού με την καμπάνια που έδειχνε ηγέτες αντίπαλων ομάδων και κρατών να ανταλλάσσουν φιλιά στο στόμα.
Φέτος, πιστή στο “δόγμα” της για διαφημίσεις που σοκάρουν, η Benetton, έχει μια διαφορετική προσέγγιση.
Που δεν θα σκανδαλίσει αλλά θα σοκάρει για ακόμη μια φορά. Κεντρικός άξονας η μάστιγα της ανεργίας των νέων. Ένα τεράστιο κοινωνικό θέμα που σαρώνει ολόκληρο τον κόσμο, φυσικά και τη χώρα μας.
Μάλιστα, μέσω του ιδρύματος unhate, καλεί νέους από ολόκληρο τον κόσμο, που δεν έχουν δουλειά, να γίνουν τα μοντέλα της νέας διαφημιστικής εκστρατείας της.
Όσοι νέοι θέλουν να συμμετάσχουν πρέπει να στείλουν ιδέες για πρότζεκτ αντιμετώπισης του προβλήματος. Τα 100 καλύτερα, θα βραβευτούν και θα χρηματοδοτηθούν από την εταιρεία.
Δείτε εδώ την εκστρατεία της Benetton.

Πηγή:www.24h.gr

Πρωτόκολλο συνεργασίας Κύπρου και Ινδίας!!!!!!!!!


Πρωτόκολλο Συνεργασίας σε διάφορους τομείς της οικονομίας μεταξύ Κύπρου και Ινδίας υπεγράφη σήμερα στη Λευκωσία μετά τη λήξη των εργασιών της 7ης Συνόδου της Μικτής Κυπρο-Ινδικής Επιτροπής.

 Όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση, το Πρωτόκολλο αποσκοπεί, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω σύσφιξη των υφιστάμενων δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο χωρών και στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη της υφιστάμενης συνεργασίας στους τομείς του εμπορίου, της βιομηχανίας, της οικονομίας, του τουρισμού, των επενδύσεων, της ενέργειας, των μεταφορών, της υγείας και του πολιτισμού.
Το Πρωτόκολλο υπέγραψαν από μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Γενικός Διευθυντής του Γραφείου Προγραμματισμού Γιώργος Γεωργίου και από μέρους της Κυβέρνησης της Ινδίας ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας (Διεύθυνση Ευρώπης) Σουμάντα Τσαντούρι.




Πηγή: newsbomb.gr

«Έδιωξαν» τον Γιώργο Βουλγαράκη από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

 
«Έδιωξαν» τον Γιώργο Βουλγαράκη από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου




 
Η αρχαία ρήση «ενός κακού, μύρια έπονται» φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στον πρώην Υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη αφού μέσα σε όλα τα άλλα ήρθε και η αποχώρησή του από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου πριν καλά καλά ξεκινήσει τη συνεργασία του με το ίδρυμα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα τα «ΝΕΑ» , πάνω που ξεπέρασε το Βατοπέδι και προσπαθούσε να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη, του έσκασε το real estate και άντε πάλι από την αρχή. Ο πρώην υπουργός στο πλαίσιο της «τακτοποίησης» της ζωής του προσελήφθη αρχικά ως επισκέπτης καθηγητής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Πάνω που ήταν να αρχίσει μαθήματα, ήρθαν οι καταγγελίες για τα 10,2 δισ. ευρώ ξέπλυμα, και στις αρχές της εβδομάδας ο πρύτανης του Πανεπιστημίου τον «παρακάλεσε» να μην αρχίσει τώρα οι συνεργασία του με το Ίδρυμα. «Το επόμενο εξάμηνο ίσως», του ανέφερε. Το «ίσως» έχει να κάνει με το διάστημα διαλεύκανσης της υπόθεσης,


Πηγή: iefimerida.gr

Wednesday 26 September 2012

Ζωή Κεραμέα...Μια Ελληνίδα στο ΜΟΜΑ!!!!!!!!!!

Την Ελληνίδα εικαστικό Ζωή Κεραμέα περιλαμβάνει η Αλφάβητος του ΜΟΜΑ, του μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης!











H Ελληνίδα εικαστικός Ζωή Κεραμέα έχει επιλεγεί για να αντιπροσωπεύσει το γράμμα J στο βιβλίο Αλφάβητο/Alphabet του ΜΟΜΑ, του μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης!


 GFrancois Robert and Rick Valicenti. Stop the Violence: Character Studies (Broadview: Illinois: Classic Color, n.d.).
The artists address pacifism with letters formed of bones, paired with excerpts from Barack Obama's Nobel Peace Prize speech.

HGertrude Stein and Giselle Potter. To Do: A Book of Alphabets and Birthdays (New Haven: Yale, 2011).
Stein's prose alphabet was written in 1940. This illustrated edition adds an additional dimension to the text.

IRoger Anderson and Albert Mobilio. Letters from Mayhem (New York: Cabinet, 2004).
In delicate watercolor illustrations, each letter is surrounded by abject symbols such as discarded packaging and dissolute teenagers: “Like weeds, we crept out of rifts. Ornaments of decay. As ready for sun as for a blade.”

JZoe Keramea. Alphabet/ΑΛΦΑΒΗΤΟ (Athens: Zoe Keramea, 2001).
In this book, featuring Greek and Roman letters, “A square paper is folded once, twice, three times; then it is cut in a freehand improvisation on each of the twenty six letters of the alphabet. Opened, the cut letters mirror themselves into a circle.”

KMan Ray. Alphabet for Adults (Beverly Hills: Copley, 1948).
Man Ray's inked words and line drawings correspond only loosely to each letter, suggesting automatic drawing or another associative Surrealist game. In the introduction he writes, “To make a new alphabet of the discarded props of a conversation can lead only to fresh discoveries in language.”









Πηγή:www.enikolopoulou.gr

Νίκος Φλώρος...Το Πριγκιπάτο του Μονακό επιλέγει Έλληνα γλύπτη!!!!!!!!!

Το Πριγκιπάτο του Μονακό επιλέγει έναν Έλληνα γλύπτη για να τιμήσει τη μνήμη της Grace Kelly!!

Εξαιρετικές τιμές και σημαντική διάκριση για τον Έλληνα Καλλιτέχνη Νίκο Φλώρο στο Μόντε Κάρλο του Μονακό για το εορτασμό των 30 χρόνων από τον θάνατο της Πριγκίπισσας Grace.

Προσκεκλημένος από το Πριγκιπάτο του Μονακό, ο γνωστός και καταξιωμένος καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος, για να τιμήσει τη Πριγκίπισσα του Μονακό Grace Kelly, δημιούργησε και εξέθεσε σε μία μοναδική ατομική έκθεση στο Μονακό στις 18 Σεπτεμβρίου 2012 - Τα εξαίσια γλυπτά του ενθουσίασαν το κοινό του Μονακό στο ειδικό αφιέρωμα για τα 30 χρόνια από τον θάνατο της Πριγκίπισσας Grace Kelly που αποτέλεσε την έναρξη της έκθεσης και των εορταστικών εκδηλώσεων με τίτλο GRACE: Symbol of Change,  που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως 16 Σεπτεμβρίου στο επιβλητικό Hotel de Paris στο Μόντε Κάρλο, Μονακό. Υπό την αιγίδα του Α.Υ. Πρίγκιπα Αλβέρτου ΙΙ του Μονακό, η έκθεση  διοργανώθηκε από τον οργανισμό Ladies and the City και ο Νίκος Φλώρος κλήθηκε να παρουσιάσει τα γλυπτά του ανάμεσα στα οποία ήταν το αξέχαστο νυφικό της Πριγκίπισσας Grace, ένα πρωινό φόρεμα της και την γνωστή  Kelly’s Bag τα οποία αποτελούν την επιτομή της κομψότητας και του στυλ της Grace Kelly.

Τα εγκαίνια της έκθεσης ξεκίνησαν με ένα λαμπερό γκαλά το βράδυ της Παρασκευής στο οποίο παρευρέθησαν διεθνής προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων του Πρίγκιπα Αλβέρτου και των μελών της κοινωνίας του Μονακό, μεταξύ των οποίων και ο διάσημος Γάλλος τηλεπαρουσιαστής, Stephane Bern, ο διεθνούς φήμης αθλητής Pierre Frolla και πολλοί άλλοι. Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος δεν δίστασε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον κύριο Φλώρο προσωπικά για το ειδικό αφιέρωμα του στην μνήμη της μητέρας του. Την εκδήλωση κάλυψαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.


Το γλυπτό, διαστάσεων 1,87μ χ 1,5 μ και με την ουρά του να φτάνει τα 5 μέτρα, παρουσιάστηκε μαζί με άλλα έργα του καλλιτέχνη σε ειδικά αφιερωμένη αίθουσα του Μουσείου. Για τη δημιουργία αυτού του γλυπτού ο καλλιτέχνης  χρειάστηκε 4.000 κουτάκια Coca Cola και τρία χρόνια εργασίας. Μετά από αυτό το ειδικό αφιέρωμα το μεγαλύτερο γλυπτό, το νυφικό της Πριγκίπισσας Grace θα εκτεθεί για το κοινό στο Metropole Palace στο Μόντε Κάρλο, Μονακό για παραπάνω από ένα μήνα.

Ο Νίκος Φλώρος συνέβαλε επίσης στην φιλανθρωπική δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή το γεγονός δωρίζοντας την Kelly’s Bag οι εισπράξεις της οποίας προσφέρθηκαν για τους σκοπούς του Princess Grace Foundation.

Ο Νίκος Φλώρος γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Ecole des Beaux Arts) στο Παρίσι, καθώς και κλασικό πιάνο και κλασικό θέατρο.
Ανάμεσα στα βραβεία που έχει λάβει συμπεριλαμβάνεται το Μεγάλο Βραβείο, για την «Κόκκινη Βασίλισσα Ελισάβετ" κοστούμι, το οποίο απονέμεται από το Metropolitan Museum of Art Costume Institute και παρουσίασε η επιμελήτρια Harold Koda του Metropolitan Museum of Art Costume Institute. Έλαβε επίσης  το Μεγάλο Βραβείο, για το «Silver Elizabeth I" κοστούμι, από την French Heritage Society στο "Young friends Heritage Society" και το Χρυσό Μετάλλιο των Τεχνών και των Επιστημών του Ιδρύματος Albert Schweitzer στη Βιέννη τον Νοέμβριο του 2011.



















Πηγή: http://www.laruedubac.com/basearticle/page.php?id=276
            http://www.laruedubac.com/basearticle/page.php?id=274
Via:http:enikolopoulou.gr

More + More