Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Saturday 10 March 2012

Sean Pen

The "Bad Boy"

Ο Σον Τζάστιν Πεν γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1960. Μια συναρπαστική χολιγουντιανή προσωπικότητα κάνει τα πρώτα του βήματα με την ταινία “Taps” το 1981 και το “Fast Times at Richmond High” μεγάλη επιτυχία των 80’ς. Παντρεύεται τη Μαντόνα το 1985 σε έναν επεισοδιακό γάμο που λήγει άδοξα με κατηγορίες εις βάρος του ότι την κακοποιούσε. Λίγα χρόνια αργότερα παντρεύεται την επί 14 χρόνια σύζυγο του Ρόμπιν Ράιτ με την οποία χωρίζει το 2007 με κόστος για εκείνον τη μισή του περιουσία. Το πολυπόθητο αγαλματάκι έρχεται μετά από τρείς υποψηφιότητες το 2003 με το “Σκοτεινό ποτάμι” και το δεύτερο με το βιογραφικό δράμα “Milk”.
“Εκεί που χτυπάει η καρδιά μου” είναι η καινούργια ταινία του Σον!  Η ιστορία του μεσήλικα πλέον ροκ σταρ που ντύνεται γκοθ πραγματεύεται τη ζωή του Cheyenne, στη Νέα Υόρκη πλέον, που ζητά εκδίκηση για το θάνατο του εβραίου πατερά του από το ναζί βασανιστή του. Ο ακτιβιστής Σον και ένθερμος υποστηρικτής του Μπαράκ Ομπάμα σε μια εικαστική ταινία με σκηνοθέτη τον απόλυτο ιταλό Πάολο Σορεντίνο.  

Wednesday 7 March 2012

ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ – ΛΙΟΝ
“Πιστεύουμε, Ελπίζουμε και δεν Φοβόμαστε”!
“23.000 ΑΠΟΕΛιστες, 11 παίχτες, 1 ονειρο….7/3/2012”!

“Oι ώρες δεν περνούν……..!
8 Νοεμβρίου 1926. Τότε γεννιέται από τους εμπνευστές και μετέπειτα ιδρυτές(Γιώργος Πούλιας, Α. Αρτέμης, Χρ. Πικής, Χρ. Συμεωνίδης, Χρ. Καρδίτσας και Οθ. Κυριακίδης) το ΑΠΟΕΛ.
Αντίπαλος του, η ομάδα της ΛΙΟΝ. Κορυφαία ομάδα με 7 τίτλους από το 2000 μέχρι σήμερα.
Πρώτος αγώνας στις 14/2/12 με αποτέλεσμα 1-0 υπέρ της ΛΙΟΝ και επαναληπτικός σήμερα 7/3/2012 στο ΓΣΠ στις 21.45, με διαιτητή τον ισπανό Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο κοινωνιολόγο στο επάγγελμα που θα διευθύνει την αναμέτρηση ρεβάνς ανάμεσα στις δυο ομάδες.
Το ποδόσφαιρο είναι από τα αθλήματα που έχουν προσφέρει στον κόσμο πολλές συγκινήσεις αλλά και πολλές συγκρούσεις .Αν μιλήσουμε για τις συγκινήσεις  είναι πολλές και όμορφες. Αν όμως μιλήσουμε για τις άτυχες στιγμές του ποδοσφαίρου θα πρέπει να αναφερθούμε και να εστιάσουμε στην διαφθορά και την παραβατικότητα που δυστυχώς ταυτίζονται σήμερα με τον αθλητισμό και ειδικά με το ποδόσφαιρο. Απόψε όμως ως μια ξεχωριστή βραδιά, θα πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα σε εκείνους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φιλάθλους) που υπηρέτησαν το άθλημα με ανιδιοτέλεια, αγάπη και συναίσθηση ότι αποτελεί σπουδαίο κοινωνικό, εκπαιδευτικό, πολιτιστικό χώρο που παράγει πρότυπα και διαμορφώνει συνειδήσεις στο λαό και την νεολαία.
Καλό ποδόσφαιρο! 

 Καλή τύχη ΑΠΟΕΛ!     

Tuesday 6 March 2012

Christian Dior

Who  DIOR  ?
Κατηγορώ μόνο τον εαυτό μου και κανέναν άλλο για ότι έγινε. Πρέπει να αντιμετωπίσω τώρα τις συνέπειες των λαθών μου και να προσπαθήσω να ξανακερδίσω την κατανόηση και την συχώρεση του κόσμου.” Αυτά είναι τα λόγια του Galliano με τα οποία εξηγεί σε επιστολή του την ανάρμοστη συμπεριφορά του σε καφέ του Παρισιού, τα αντισημιτικά του σχόλια καθώς και την απομάκρυνση του από τον οίκο Dior.  Πολλά ακούστηκαν για τον διάδοχο του ιστορικού οίκου με πρώτο όνομα εκείνο του Marc Jackobs. Εκείνος όμως πιστός στον οίκο Louis αρνήθηκε και σειρά είχαν τα ονόματα των Kane και κυρίως αυτό του Raf Simons. Ο δεύτερος φεύγοντας από μια μακρά καριέρα στον οίκο Jil Sander δεν κατάφερε να έρθει στην επιθυμητή για εκείνον οικονομική συμφωνία και έτσι ο οίκος  Dior έρχεται σε συμφωνία με τον επί 23 χρόνια δεξί χέρι του Galliano τον Bill Gaytten.O 51χρονος  βρετανός   Bill Gaytten σπούδασε αρχιτεκτονική στο Λονδίνο και όταν πλέον αποφασίζει να ασχοληθεί με τη μόδα δουλεύει για τον γνωστό τότε μόδιστρο υψηλής ραπτικής Victor Edelstain. Σύντομα όμως μπαίνει στην ομάδα του Galliano όπου τον ακολουθεί μέχρι εκείνος να αποχωρήσει από τονοίκο Dior.Ο ίδιος δηλώνει “ Για μένα είναι η ίδια δουλειά που κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Η μόνη διαφορά είναι ότι o John δεν είναι εδώ. Πεθαίνω να μάθω τι πιστεύει!”Ο Bill Gaytten βγαίνει στην πασαρέλα για να υποκλιθεί στην παρουσίαση της καινούργιας του κολεξιόν αν και ακόμα δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί ο τίτλος του. Τα σχόλια για την συλλογή Spring /Summer 2012 είναι ευχάριστα σε σχέση με την συλλογή Autumn/Winter 2011/2012. Η ανανεωμένη συλλογή ενέπνεε το στυλ Dior, κομψή και σικ, με χρώματα όπως λευκό, κόκκινο, μαύρο και μωβ, με φορέματα πλούσια σε όγκο και κομψές σέξι διαφάνειες αλλά με την φαντασία και την ανατρεπτική διάθεση του John Galliano απούσα!!!!!!!!!!!!!!

More + More