Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Wednesday 7 March 2012

ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ – ΛΙΟΝ
“Πιστεύουμε, Ελπίζουμε και δεν Φοβόμαστε”!
“23.000 ΑΠΟΕΛιστες, 11 παίχτες, 1 ονειρο….7/3/2012”!

“Oι ώρες δεν περνούν……..!
8 Νοεμβρίου 1926. Τότε γεννιέται από τους εμπνευστές και μετέπειτα ιδρυτές(Γιώργος Πούλιας, Α. Αρτέμης, Χρ. Πικής, Χρ. Συμεωνίδης, Χρ. Καρδίτσας και Οθ. Κυριακίδης) το ΑΠΟΕΛ.
Αντίπαλος του, η ομάδα της ΛΙΟΝ. Κορυφαία ομάδα με 7 τίτλους από το 2000 μέχρι σήμερα.
Πρώτος αγώνας στις 14/2/12 με αποτέλεσμα 1-0 υπέρ της ΛΙΟΝ και επαναληπτικός σήμερα 7/3/2012 στο ΓΣΠ στις 21.45, με διαιτητή τον ισπανό Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο κοινωνιολόγο στο επάγγελμα που θα διευθύνει την αναμέτρηση ρεβάνς ανάμεσα στις δυο ομάδες.
Το ποδόσφαιρο είναι από τα αθλήματα που έχουν προσφέρει στον κόσμο πολλές συγκινήσεις αλλά και πολλές συγκρούσεις .Αν μιλήσουμε για τις συγκινήσεις  είναι πολλές και όμορφες. Αν όμως μιλήσουμε για τις άτυχες στιγμές του ποδοσφαίρου θα πρέπει να αναφερθούμε και να εστιάσουμε στην διαφθορά και την παραβατικότητα που δυστυχώς ταυτίζονται σήμερα με τον αθλητισμό και ειδικά με το ποδόσφαιρο. Απόψε όμως ως μια ξεχωριστή βραδιά, θα πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα σε εκείνους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φιλάθλους) που υπηρέτησαν το άθλημα με ανιδιοτέλεια, αγάπη και συναίσθηση ότι αποτελεί σπουδαίο κοινωνικό, εκπαιδευτικό, πολιτιστικό χώρο που παράγει πρότυπα και διαμορφώνει συνειδήσεις στο λαό και την νεολαία.
Καλό ποδόσφαιρο! 

 Καλή τύχη ΑΠΟΕΛ!     

No comments:

Post a Comment

More + More