Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Friday 4 May 2012

Ανεξέλεγκτη και στην Κύπρο η πορνεία, αυξάνονται τα κρούσματα του AIDS



Τον κώδωνα του κινδύνου από τον ανεξέλεγκτο αγοραίο έρωτα στην Κύπρο, κρούει η πρόεδρος του Κέντρου Υποστήριξης για τους Φορείς του AIDS (ΚΥΦΑ), Στέλλα Μιχαηλίδου.

Με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα μολύνσεων στην Ελλάδα από ιερόδουλες, η κ. Μιχαηλίδου αναφέρει ότι στην Κύπρο δυστυχώς δεν λαμβάνονται προφυλάξεις από όσους αγοράζουν υπηρεσίες σεξ, επειδή πιστεύουν ότι δεν θα προσβληθούν οι ίδιοι.
Τα κρούσματα όμως, τόνισε σε δηλώσεις της στο σημερινό Τύπο, από τον ιό ΗΙV αυξάνονται στην Κύπρο και επικαλείται τρία νέα περιστατικά τον τελευταίο μήνα που περιήλθαν σε γνώση της, όταν διαπιστώθηκε από εξετάσεις, ότι τρεις άντρες ήταν θετικοί στον ιό.
Η πρόεδρος του ΚΥΦΑ επισήμανε ότι στην Κύπρο υπάρχει ανεξέλεγκτη πορνεία σε διαμερίσματα, με αποτέλεσμα να εκτείθεται το κοινωνικό σύνολο σε κίνδυνο, ενώ πρόσθεσε ότι οι πάσχοντες δεν το γνωρίζουν ότι είναι οροθετικοί.
Σημείωσε, επίσης, ότι κάθε βδομάδα εντοπίζονται αγγελίες σε κάποιες εφημερίδες από αλλοδαπές που προσφέρουν υπηρεσίες σεξ έναντι αμοιβής, οι οποίες ουδέποτε ελέγχθηκαν για να διαπιστωθεί κατά πόσον φέρουν οποιαδήποτε μολυσματική ασθένεια, συμπεριλαμβανομένου και του AIDS.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο χρόνο έχουν πολλαπλασιαστεί τα κρούσματα από μολυσματικές ασθένειες που μεταδίδονται από τη σεξουαλική πράξη, με συνεπακόλουθο την αύξηση των ατόμων που αποτείνονται για θεραπεία. Αυτό αποδεικνύει ότι αρκετά άτομα δεν λαμβάνουν προληπτικά μέτρα με αποτέλεσμα να εκτίθενται σε κίνδυνο.


πηγή:imerisia.gr

No comments:

Post a Comment

More + More