Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Monday 23 April 2012

Το ευρωπαϊκό site του... Christian Louboutin !!!!!!!!!

Ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών λανσάρει τη νέα του ιστοσελίδα


Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην είναι εθισμένη στα παπούτσια, πόσο μάλλον αν πρόκειται για αυτό που έχουν τον χαρακτηριστικό κόκκινο πάτο, την υπογραφή δηλαδή του διάσημου Κριστιάν Λουμπουτέν. Έχουμε, λοιπόν, καλά νέα για τις ελληνίδες που λατρεύουν τα υπέροχα παπούτσια του θρυλικού, πλέον, σχεδιαστή, καθώς θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να τα παραγγείλουν από την ευρωπαϊκή ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε πρόσφατα.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν online τόσο τη γυναικεία όσο και την αντρική συλλογή Λουμπουτέν για την άνοιξη του 2012. Θα υπάρχουν επίσης κομμάτια και από την συλλεκτική συλλογή του που δημιουργήθηκε για την επέτειο των 20 χρόνων του.
Οι επίδοξοι αγοραστές θα μπορούν να αναζητήσουν τα παπούτσια ανάλογα με το χρώμα, το μέγεθος και το ύψος του τακουνιού, ενώ σε κάθε υπόδημα θα υπάρχει η λειτουργία του ζουμ και της οπτικής των 360 μοιρών. Σύντομα πρόκειται να προστεθεί και βίντεο για κάθε κομμάτι. Στο μέλλον, θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα απευθείας συνομιλίας μέσω chat με αντιπροσώπους της εταιρείας, αν και προς το παρόν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους με e-mail ή και τηλέφωνο.
Κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ πάνω σε ένα παπούτσι θα βλέπει και φωτογραφίες με όσα ενέπνευσαν τον Λουμπουτέν για τη δημιουργία του. Υπάρχουν, όμως, και άλλες τεχνολογικές εκπλήξεις από τον σχεδιαστή. Αργότερα την άνοιξη, οι ευρωπαίοι πελάτες θα μπορούν παραγγείλουν κομμάτια από την ερχόμενη φθινοπωρινή κολεξιόν για το 2012, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή για το iPhone.





πηγή:tovima.gr

No comments:

Post a Comment

More + More