Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Wednesday 25 April 2012

Οι ΗΠΑ με στολές Ralph Lauren στους Ολυμπιακούς Αγώνες!!!!!!!



Ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ιστορία της η Ολυμπιάδα δεν είχε συγκεντρώσει τόσο ενδιαφέρον ως fashion event όσο φέτος. Μετά τη Στέλλα Μακάρτνεϊ και τον οίκο Prada, ο Ραλφ Λόρεν ανέλαβε να επιμεληθεί τις στολές της ολυμπιακής και παραολυμπιακής αποστολής των ΗΠΑ.

Ο Ραλφ Λόρεν, ένας από τους σχεδιαστές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αυθεντικού αμερικανικού στυλ, ήταν αυτός που επιμελήθηκε τα ρούχα που θα φορέσει η αμερικανική ολυμπιακή αποστολή στην επίσημη Τελετή Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, χωρίς ωστόσο να αρκείται σε αυτό. Ο ίδιος πρόκειται να λανσάρει σύντομα και μια σειρά ενδυμάτων και αξεσουάρ εμπνευσμένη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1948 που είχαν γίνει επίσης στο Λονδίνο.
Η Ralph Lauren 2012 Olympic Collection, όπως ονομάζεται, αποτελεί μια μείξη από αυθεντικά αντίγραφα, vintage μοτίβα και δείγματα σύγχρονου αθλητικού design, όλα στις αποχρώσεις του κόκκινου, του λευκού και του ναυτικού μπλε. Η κολεξιόν περιλαμβάνει κομμάτια που είναι βασισμένα στις αθλητικές εμφανίσεις της δεκαετίας του '30 και του '40 με vintage σχέδια στίβου και κεντήματα που δίνουν στη συλλογή μια γοητευτική αίσθηση νοσταλγίας.
Επιπλέον, για να γιορτάσει τη φετινή ολυμπιακή διοργάνωση, ο οίκος θα συνεργαστεί με αθλητές και αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης από μια ευρεία γκάμα ολυμπιακών και παραολυμπιακών σπορ.

Info
H Ralph Lauren 2012 Olympic Collection για άνδρες, γυναίκες και παιδιά θα είναι διαθέσιμη στις αρχές Μαΐου στη μπουτίκ Ralph Lauren.












πηγή:elle.gr

No comments:

Post a Comment

More + More