Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Thursday 26 April 2012

GRAFFITI:Διεθνής έκθεση στην ΚΥΠΡΟ στις 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Διεθνής έκθεση graffiti στην Κύπρο: o Banksy είναι εδώ


Το ArtHouse 59 παρουσιάζει την STRA-DA, μια πρωτοποριακή έκθεση «ορόσημο» της ριζοσπαστικής «τέχνης του δρόμου» που προκαλούν τα μοναδικά έργα Graffiti, με έργα μερικών από τους πιο διακεκριμένους και διασημότερους καλλιτέχνες στον κόσμο.

Banksy, Adam Neate, Alexandros Vasmoulakis, Pure Evil, Anthony McAllen, DFace, Eine, Faile, Herakut, Jose Parla, Nar, ο «δικός μας» Paparazzi και άλλοι συμμετέχουν στην έκθεση, η οποία θα ανοίξει για το κοινό στις 27 Απριλίου.






Διαθέτοντας ένα επιλεκτικό συνδυασμό πρωτότυπων έργων από μέταλλο, ξύλο, χαρτί και mixed media, στην έκθεση περιλαμβάνονται ακόμη σπάνιες μεταξοτυπίες και λιθογραφίες από τους πιο φημισμένους καλλιτέχνες γκράφιτι του κόσμου.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί ArtHouse 59, την πρώτη στο είδος της στην Κύπρο: μια αποθήκη γκαλερί στη Λεμεσό.

Θα προηγηθεί στις 26 Απριλίου private view για τους συλλέκτες έργων τέχνης, μόνο με προσκλήσεις. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 27 Απριλίου μέχρι τις 27 Μαΐου 2012. Πληροφορίες τηλ. 77777059 και info@arthouse59.com.




 












πηγή:parathyro.com

No comments:

Post a Comment

More + More