Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Tuesday 15 January 2013

Heights....στο Θέατρο ΕΝΑ!!!!


Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων ανεβαίνει τον Ιανουάριο στο φουαγιέ του «θέατρο ένα» το έργο Heights, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Αραούζου.




Μετά το επιτυχημένο ανέβασμα το καλοκαίρι του 2010 στην ταράτσα του Ιδρύματος ARTOS, με τους Αλεξία Παρασκευά, Αντρέα Μακρή και Αντρέα Κούτσουμπα, η ημίωρη, νεανική και σύγχρονη παράσταση “heights” [ύψη] ανεβαίνει ξανά, αυτή τη φορά σε ένα κλειστό χώρο που όμως προσφέρει μια αμεσότητα τόσο στους ηθοποιούς όσο και τους θεατές.

Αυτό τον Ιανουάριο, στο Φουαγιέ του Θεάτρου Ένα οι ηθοποιοί Πέννυ Φοινίρη, Αντρέας Μακρής και Γιώργος Χριστοδούλου, θα αναμετρηθούν στις προσωπικές τους διαμάχες ανάμεσα στους θεατές, οι οποίοι θα πίνουν το κρασί τους στα τραπεζάκια και τις πολυθρόνες.
Η πλοκή του έργου είναι τοποθετημένη σε μια ταράτσα στη Νέα Υόρκη: η Ίζαμπελ δεν μπορεί να κοιμηθεί – όπως κάθε βράδυ. Ο Άλεκ θέλει να κάνει αυτό το βράδυ ξεχωριστό ετοιμάζοντας ένα δείπνο κάτω από τα άστρα. Και για τον Τζόναθαν έφτασε εκείνη η στιγμή όπου μια απόφαση θα καθορίσει το μέλλον.
Οι τρεις νεαροί συναντιούνται σε ένα πολύ ψηλό σημείο μιας πόλης που δεν κοιμάται ποτέ.
Ο καθένας βρίσκεται στα άκρα της δικής του πορείας…

 Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 14 Ιανουαρίου 2013, στο φουαγιέ του «θέατρο ένα». Η παράσταση αρχίζει στις 22:00. Το μπαρ ανοίγει στις 20:30.
Παραστάσεις στις 15, 16, 17 Ιανουαρίου και 28, 29 Ιανουαρίου.
Εισιτήρια προς 10 ευρώ με το πρώτο ποτήρι κρασί.
Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, γι’ αυτό προκρατήστε έγκαιρα στο τηλ. 22348203 ή
theatroena@cytanet.com.cy.
Via:Parathyro.com

No comments:

Post a Comment

More + More