Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Thursday 17 January 2013

Ευρωπαίος επιχειρηματίας στη τεχνολογιά της χρονιάς ή Νέος επιχειρηματίας τεχνολογίας της χρονιάς



Ευκαιρία: Στείλτε υποψηφιότητα για Ευρωπαίος επιχειρηματίας στη τεχνολογιά της χρονιάς ή Νέος επιχειρηματίας τεχνολογίας της χρονιάς - Μέχρι 14 Φεβρουαρίου οι υποψηφιότητες! 


Ο θεσμός θα περιλαμβάνει δύο κατηγορίες βράβευσης, αυτήν του "Ευρωπαίου Επιχειρηματία Τεχνολογίας της Χρονιάς" και αυτήν του "Νέου Επιχειρηματία Τεχνολογίας της Χρονιάς", που θα αφορά όσους είναι κάτω από 30 ετών. Σύμφωνα με τον ορισμό που δίνει η Επιτροπή, επιχειρηματίες τεχνολογίας θα θεωρηθούν όσοι δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο, τις φορητές συσκευές και σε άλλους παρεμφερείς online τομείς.



Στόχος του νέου θεσμού είναι να προβάλλει την ευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα τεχνολογίας σε εθνικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο, ενώ δίδεται η δυνατότητα εκτός από όσους επιχειρηματίες επιθυμούν να αυτοπροταθούν, και ο οποιοσδήποτε να προτείνει κάποιον επιχειρηματία που γνωρίζει.

Για την ανάδειξη των δύο νικητών, η διαδικασία προβλέπει τρία στάδια:
- Υποβολή υποψηφιοτήτων, μέσα από τις οποίες μία επιτροπή ειδικών στα θέματα τεχνολογίας θα επιλέξει μία short list.
- Ψηφοφορία του κοινού από τους υποψηφίους της short list και ανάδειξη πέντε επικρατέστερων επιχειρηματιών, με βάση τον αριθμό των ψήφων.
- Επιλογή των τελικών νικητών από τους πέντε επικρατέστερους από τους κριτές.
Κάποιος μπορεί να υποβάλλει όσες υποψηφιότητες επιθυμεί, ωστόσο θα μπορεί να ψηφίσει μόνον μία φορά ανά μέσο (email, Twitter και Facebook). Τα βραβεία θα απονεμηθούν στις 24 Απριλίου, παρουσία της αντιπροέδρου της ΕΕ, Neelie Kroes.

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει στις 14 Φεβρουαρίου και γίνεται μέσω site που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τα βραβεία.

Πηγή:enikolopoulou.gr

No comments:

Post a Comment

More + More