Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Sunday 18 March 2012

BOLTON:Κατέρρευσε νεαρός ποδοσφαιριστής

Σοκ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», κατέρρευσε ποδοσφαιριστής
Ο 23χρονος άσος της Μπόλτον Φαμπρίς Μουάμπα υπέστη καρδιακή προσβολή!
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο άσος της αγγλικής Μπόλτον Φαμπρίς Μουάμπα, ο οποίος κατά τη διάρκεια του προημιτελικού για το Κύπελλο Αγγλίας εναντίον της Τότεναμ έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».
Αμέσως ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Χάουαρντ Γουέμπ διέκοψε το παιχνίδι προκειμένου να παρασχεθούν στον 23χρονο άγγλο με καταγωγή από το Ζαϊρ οι πρώτες βοήθειες. Τα ιατρικά επιτελεία και των δύο ομάδων έσπευσαν κοντά στον παίκτη δίνοντας δεκάλεπτη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Μπόλτον η κατάρρευση του Μουάμπα οφείλεται σε καρδιακή προσβολή και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. «Η Μπόλτον μπορεί να επιβεβαιώσει πως ο Φαμπρίς Μουάμπα εισήχθη στο νοσοκομείο ‘‘London Chest’’ λόγω καρδιακής προσβολής. Προσωρινά νοσηλεύεται εκεί σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Προς το παρόν δεν μπορεί να δοθεί κάποια άλλη πληροφορία γα το θέμα. Το κλαμπ έχει ήδη ζητήσει από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την οικογένεια και τον παίκτη σε μία τέτοια στιγμή» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.
Η αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπόλτον διεκόπη οριστικά…
πηγη:ΒΗΜΑ

No comments:

Post a Comment

More + More