Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Thursday 20 December 2012

Με τον τίτλο του Officer of the British Empire τιμήθηκε χθες η 38χρονη σχεδιάστρια Sarah Burton στο Παλάτι του Μπάκινχαμ για την προσφορά της στην βρετανική μόδα!!!!!!!!!!!


 H σχεδιάστρια του πριγκηπικού νυφικού βραβεύεται!!!!!!


Αγαπημένη σχεδιάστρια του παλατιού και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Sarah Burton έλαβε τον τίτλο του Officer of the British Empire.

Με τον τίτλο του Officer of the British Empire τιμήθηκε χθες η 38χρονη σχεδιάστρια Sarah Burton στο Παλάτι του Μπάκινχαμ για την προσφορά της στην βρετανική μόδα. Η Burton σε προχωρημένη εγκυμοσύνη -περιμένει δίδυμα- παρέλαβε τον τίτλο της από τον Πρίγκηπα Κάρολο, με τον οποίο αφού συζήτησε λίγο για το πριγκιπικό νυφικό που είχε σχεδιάσει, τον συνεχάρει για την εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Κέμπριτζ και του εξέφρασε την χαρά της. "Πιστεύω πως ο Πρίγκηπας Κάρολος έχει μια φοβερή αίσθηση του στιλ και μια μακρά ιστορία με τους ράφτες τις Saville Row" είπε στους δημοσιογράφους η Burton. Όταν εκείνοι την ρώτησαν αν σκοπεύει να σχεδιάσει ρούχα εγκυμοσύνης για την Δούκισσα -η οποία συχνά στις εμφανίσεις της φορά δημιουργίες Alexander McQueen-,απάντησε πως το ελπίζει.  

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια που ανέλαβε τα ηνία του οίκου μετά την αυτοκτονία του Alexander McQueen και έδωσε μια πιο μαλακή και θηλυκή αίσθηση στον οίκο, είναι συνηθισμένη σε βασιλικές τιμές αφού σχεδίασε και το νυφικό της Kate Middleton και το φόρεμα της αδερφής της Pippa που ήταν Κυρία επί των Τιμών. Η Burton έχοντας υπογράψει συμφωνία μυστικότητας με το Παλάτι δούλεψε με ελάχιστους συνεργάτες και ζητώντας την συνδρομή της Βασιλικής Σχολής Ραπτικής.



Λουκία Λυκίδη. Φωτό IML
Πηγή:marieclaire.gr

No comments:

Post a Comment

More + More