Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Thursday 10 January 2013

Wedding bells...ΝΤΡΟΥ ΜΠΑΡΙΜΟΡ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΙ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΜΠΙΕΛ, ΜΠΛΕΙΚ ΛΑΙΒΛΙ

Wedding bells
ΝΤΡΟΥ ΜΠΑΡΙΜΟΡ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΙ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΜΠΙΕΛ, ΜΠΛΕΙΚ ΛΑΙΒΛΙ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΝΥΦΟΥΛΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ -ΓΑΜΗΛΙΟ- ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε η Ντρου Μπάριμορ. Στις 2 Ιουνίου η ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γουίλ Κόπελμαν στο σπίτι της στο Μοντετσίτο της Καλιφόρνια. Το νυφικό ήταν του οίκου Chanel -ο πεθερός της σταρ είτε διατελέσει επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος του οίκου-, κουμπάρα ήταν η Κάμερον Ντίαζ και οι καλεσμένοι διασκέδασαν με εκλεκτά εδέσματα. Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική αλλά, κάτι η προχωρημένη εγκυμοσύνη της νύφης, κάτι που ήταν ο τρίτος γάμος της, το ζευγάρι περιορίστηκε στα γνωστά και συμβατικά.
Ακολούθως τη σκυτάλη πήρε η Μπλέικ Λάιβλι. Η σταρ του «Gossip girl» δεν έχει προηγούμενο γάμο στο ενεργητικό της και είπε να το γιορτάσει. Η διοργάνωση της τελετής και των σχετικών εκδηλώσεων πήρε μήνες. Ακόμα και η γαμήλια τούρτα υπήρξε αντικείμενο εντατικών συσκέψεων. Τελικά ο γάμος τελέστηκε σε μια φυτεία -βλέπε Σκάρλετ Ο Χάρα- στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνα, οι καλεσμένοι παρασύρθηκαν εκεί με το πρόσχημα ότι θα γιορτάσουν τα γενέθλια της Μπλέικ και η Φλόρενς Γουέλς τραγούδησε στο πάρτι. Οσο για το νυφικό -του οίκου Marchesa-, αυτό ουδείς το έχει δει ακόμα αφού οι φωτογραφίες του γάμου θα δημοσιευτούν τον Δεκέμβριο από γνωστό περιοδικό.
Προσθήκη λεζάντας
Τρίτη -αλλά όχι καταϊδρωμένη- είπε το «ναι» η Αν Χάθαγουεϊ. Η ηθοποιός επέλεξε για την τελετή ένα ιδιωτικό κτήμα στο Μπιγκ Σουρ της Καλιφόρνια, αγαπημένο τόπο διαμονής των Μπίτνικς, και για την διαμονή των 100 και πλέον καλεσμένω της έκλεισε δωμάτια στο παρακείμενο Ventana Inn and Spa. Το εντυπωσιακό νυφικό της δημιούργησε ειδικά γι' αυτήν ο Valentino, το σκηνικό που έστησαν οι διοργανωτές ήταν εμπνευσμένο από την φύση και το γεύμα ήταν κόσερ.
Τελευταία πέρασε την κουλούρα η Τζέσικα Μπίελ. Σε μια τελετή που στοίχισε 6,5 εκατομμύρια δολλάρια και τελέστηκε σε ιταλικό θέρετρο η νύφη έλαμψε μέσα στο ροζ Giambattista Valli νυφικό της ενώ ο γαμπρός έδειχνε κατασυγκινημένος μέσα στο Tom Ford κοστούμι του. Οι 150 καλεσμένοι του ζεύγους ταξίδεψαν ως εκεί με ιδιωτικό αεροσκάφος και απόλαυσαν ένα τετραήμερο με πάρτι στην παραλία, γεύματα και εκδρομές.
Μπουχτίσατε ήδη; Μην βιάζεστε. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν στα μίντια τον τελευταίο καιρό, η καταιγίδα μόλις άρχισε. Ακολουθούν βλέπετε οι γάμοι των δύο μεγαλύτερων γυναικείων ονομάτων του Χόλιγουντ, οι οποίες συμπτωματικά δεν τρέφουν και τα αγαθότερα των αισθημάτων η μία για την άλλη. Παντρεύονται η Τζένιφερ Ανιστον τον Τζάστιν Θερού και η Αντζελίνα Τζολί τον Μπραντ Πίτ.
Φυσικά, οι πιο γνωστοί οίκοι μόδας στον κόσμο έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προεσεγγίσουν τις δύο μέλλουσες νύφες. Ετσι, έγινε γνωστό ότι η μεν Ανιστον καλοβλέπει την υποψηφιότητα της Victoria Beckham ενώ η Αντζελίνα Τζολί καταλήγει μάλλον στην L' Wren Scott. Στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει στα πρωτοσέλιδα.
Πηγή: gynaikamag.gr

No comments:

Post a Comment

More + More