Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Saturday 10 November 2012

Γράφεις? O Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ψάχνει τους αυριανούς θεατρικούς συγγραφείς της Κύπρου!!!!!!!!!

Post image for ΘΟΚ και ITI σε αναζήτηση θεατρικών συγγραφέων
ΘΟΚ και ITI σε αναζήτηση θεατρικών συγγραφέων
Γράφεις;
O Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ψάχνει τους αυριανούς θεατρικούς συγγραφείς της Κύπρου.
Ποιοι ασχολούνται με το γράψιμο, ποιοι έχουν χάρισμα, προσωπικό στυλ, όραμα και διορατικότητα στη θεματολογία; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσουν όσοι θα συμμετάσχουν στη διαδικασία, με στόχο να βρεθούν και να ανέβουν στη σκηνή καινούρια, πρωτότυπα θεατρικά έργα.
«Ανοιχτή πρόσκληση λοιπόν σε όσους ασχολούνται με τη θεατρική γραφή: ανυπομονούμε να αναδείξουμε νέα ταλέντα, να στηρίξουμε τα ήδη υπάρχοντα και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την ανάπτυξη καινούριας, φιλόδοξης και συναρπαστικής θεατρικής γραφής», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΘΟΚ.
Η πρωτοβουλία ανήκει από κοινού στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου και το Κυπριακό Κέντρο Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου [ITI] και είναι μέρος μιας σειράς δραστηριοτήτων που στοχεύει στη διεύρυνση του θεατρικού πεδίου, την καλλιέργεια καινούργιου οράματος, σύγχρονων προσεγγίσεων και αυθεντικών φωνών στο κυπριακό θέατρο μέσα από καινούριους τρόπους αναζήτησης και έρευνας του αντικειμένου.

Όροι συμμετοχής:
Μέχρι τις 31/12/12, μέχρι το τέλος του χρόνου, στείλτε ένα καινούριο θεατρικό έργο που έχει ή δεν έχει παρουσιαστεί, μονόπρακτο ή κανονικής διάρκειας ή ακόμα και ουσιαστικό μέρος ενός έργου που δεν έχετε τελειώσει) ως δείγμα της δουλειάς σας.
Περιλάβετε μια σύντομη σύνοψη του έργου και ένα γράμμα στο οποίο παρουσιάζεται σε σημεία η εμπειρία σας στο θέατρο (αν υπάρχει) και οι φιλοδοξίες σας γύρω από τη θεατρική γραφή, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας (διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο) στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου.
• Γρηγόρη Αυξεντίου 9, 1096 Λευκωσία (χώρος παλαιού ΓΣΠ) – αν θα παραδοθεί • Τ.Θ. 24658, 1302 Λευκωσία – αν θα ταχυδρομηθεί • mmaleni@thoc.org.cy – αν θα σταλεί ηλεκτρονικά (να ζητηθεί απόδειξη)
+ Οι συγγραφείς που θα λάβουν μέρος θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ενημέρωση και ίσως σχόλια ή καθοδήγηση για τα έργα τους, όσο επιτρέπει ο χρόνος και ο αριθμός των έργων που θα υποβληθούν.
Οι συγγραφείς θα προσκληθούν στις συναντήσεις και τις δραστηριότητες του Κύκλου Συγγραφής που ήδη γίνονται με τη συμμετοχή νέων συγγραφέων.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
alantakespictures.blogspot.com
Πηγή:parathyro.com

No comments:

Post a Comment

More + More