Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Saturday 7 July 2012

O γάμος της Margherita Missoni!!!!!!!!!!!!!! Ο πιο σικ γάμου του καλοκαιριού!!!!!!!!!

O γάμος της Margherita Missoni: το νυφικό, το μέντιουμ, οι ακροβάτες, οι καλεσμένοι
Όλες οι λεπτομέρειες του πιο σικ γάμου του καλοκαιριού.
 
 
 
Η κληρονόμος της αυτοκρατορίας της μόδας των Missoni, Margherita, παντρεύτηκε τον οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων Eugenio Amos το Σαββατοκύριακο, σε μια ρομαντική εκκλησία στη μικρή πόλη του Brunello, στην Ιταλία. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Νοέμβριο, δηλώνοντας από την αρχή ότι ο γάμος θα γινόταν σε κλειστό κύκλο και δεν θα επιτρεπόταν η κάλυψη από τον Τύπο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους ενθουσιώδεις καλεσμένους να μοιραστούν σήμερα μαζί μας μέσω Twitter τις φωτογραφίες που τράβηξαν.
Η ιδέα για τo νυφικό από μετάξι και οργάντζα και με ένα ώμο, ξεκίνησε πριν 15 χρόνια, όταν έκοψε μια φωτογραφία από ένα περιοδικό. Το έφτιαξε μαζί με τη μητέρα της Angela και κάτω από την επίβλεψη του κουτιριέ Giambattista Valli, διατηρώντας τα στοιχεία του διάσημου οίκου της οικογένειας στο κέντημα. Η αρχική φήμη έλεγε ότι ο Valli το σχεδίασε όλο μόνος του, κάτι που η Margherita διέψευσε μέσω Twitter : "το νυφικό φτιάχτηκε από τη γυναίκα που με είδε να μεγαλώνω, ακολουθώντας τις οδηγίες μου επακριβώς, και με τις συμβουλές του Valli" έγραψε.
Η νύφη συνδύασε το αιθέριο νυφικό με ίσια, ασημί σανδάλια και στόλισε τα μαλλιά της, που τα μάζεψε ψηλά, και τα στόλισε με μια ασημένια, vintage τιάρα. Μετά την τελετή και πριν το πάρτι, άλλαξε το νυφικό με ένα ροζ φόρεμα, άφησε τα μαλλιά της κάτω και έβαψε τα χείλη έντονα κόκκινα.
Οι τρεις φίλες της που εκτέλεσαν χρέη παρανύμφων, φορούσαν διαφορετικά μάξι φορέματα σε ροζ αποχρώσεις με έντονα prints και μαργαρίτες στα μαλλιά τους.
Το πρωινό που παρέθεσαν μετά την τελετή εν είδη πικ - νικ, έγινε στην έπαυλη της Angela Missoni's home. Τα μαροκινού στιλ χαμηλά τραπέζια πλαισιώθηκαν από μαξιλάρες και η διακόσμηση περιλάμβανε έντονα χρώματα. Από τα κρύσταλλα και τα πορσελάνινα πιάτα, μέχρι τα τραπεζομάντηλα. Ταυτόχρονα έπαιζε μουσική μια τσιγγάνικη μπάντα, ακροβάτες περιφέρονταν στο χώρο ενώ ένα μέντιουμ διάβαζε το χέρι των καλεσμένων, στους οποίους περιλαμβάνονταν ο φωτογράφος Mario Testino, o μουσικός παραγωγός Marc Ronson, η στιλίστρια Carine Roitfeld, και η editori της ιταλικής Vogue Italia, Franca Sozzani.
Αντί για την παραδοσιακή γαμήλια τούρτα, το ζευγάρι έκοψε ένα μεγάλο κέικ με φραγκοστάφυλλα, σε σχήμα δύο ενωμένων καρδιών. Μικρογραφίες του κέικ μοιράστηκαν στους καλεσμένους.













Γραφει:Ιωάννα Μιχελάκουπηγή:marieclaire.gr

No comments:

Post a Comment

More + More