Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Wednesday 9 May 2012

Αλλάζει τις ποινές αποκλεισμού η UEFA-Ωφελούνται οι ελληνικές ομάδες!!!!!!!!

UEFA News....



Η UEFA, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, αποφάσισε να τροποποιήσει τις ποινές για την παραβίαση του financial fair play.
Σύμφωνα με την «SportDay», δεν θα υπάρχει μόνο η ποινή αποκλεισμού σε περίπτωση οικονομικών παραβάσεων από τις ομάδες και οι τιμωρίες θα είναι πιο ελαστικές, όπως η απαγόρευση διεθνών μεταγραφών και η παρακράτηση εσόδων από τα μπόνους συμμετοχών στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το Europa League. Αυτό σημαίνει πως αν σε μία ομάδα έχει επιβληθεί ποινή για οφειλές σε ποδοσφαιριστές, η UEFA θα παρακρατεί από την ομάδα το οφειλόμενο ποσό από τα μπόνους και θα το δίνει στους ποδοσφαιριστές.
Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αναμένεται να σταλεί σύντομα στις ομοσπονδίες των χωρών, όμως δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί εάν ο νέος κώδικας θα ισχύσει από το καλοκαίρι ή από την επόμενη χρονιά. Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν τιμωρηθεί πρωτόδικα με ποινή αποκλεισμού με αναστολή και μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο αν σε δεύτερο βαθμό η υπόθεσή τους θα εκδικαστεί με τους νέους κανονισμούς, μια και η ποινή που τους είχε αρχικά επιβληθεί είχε γίνει με τους παλιούς.
Αν πάντως ο νέος πειθαρχικός κώδικας ισχύσει από το καλοκαίρι, τότε οι ελληνικές ομάδες θα συμμετέχουν κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.




Πηγή:iefimerida.gr

No comments:

Post a Comment

More + More