Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Tuesday 29 May 2012

Τα ΜΑΛΛΙΑ σου..."A la Garcon"!!!!!!!!!!!!!


Με φράτζες, χτενισμένο προσεκτικά προς τα πίσω ή ατημέλητο, το στυλ «a la garçon» επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ



Μπορεί η Οντρεϋ Χέπμπορν να ήταν η πρώτη που ανέδειξε το αγορίστικο κούρεμα στα 50’ς, όμως όπως όλα δείχνουν αυτή η μόδα καλά κρατεί και για φέτος το καλοκαίρι. Στις αρχές του έτους απολαύσαμε την uber φασιονίστα Κάρυ Μάλιγκαν στην πρεμιέρα της προκλητικής ταινίας «Shame» μ’ ένα ξανθό pixie cropped (αγγλιστί) κούρεμα, το οποίο έχει διατηρήσει τα τελευταία τρία χρόνια.  Ανάμεσα στις πρώτες διδάξασες του ανδρόγυνου αυτού κουρέματος ήταν το μοντέλο από τη Βρετανία Τουίγκι, η οποία με τις μακριές βλεφαρίδες, το ιδιαίτερα αδύνατο κορμί της σημάδεψε τα τέλη της δεκαετίας του 60 και ανακηρύχθηκε στο πρώτο τοπ μόντελ ανά τον κόσμο. Ενώ το γνωστό κοντό μαλλί της χτενισμένο προσεκτικά προς τα πίσω με άφθονη ποσότητα λακ και τζελ παρέλασε όσο κανένα άλλο στα γυαλιστερά περιοδικά μόδας της εποχής.
Την ίδια περίοδο η ηθοποιός και τότε σύζυγος του αθεράπευτα ρομαντικού Γούντι Αλλεν, Μία Φάροου, διάλεξε αυτή την εμφάνιση προκαλώντας μάλιστα προβλήματα στη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε. Όταν αποχωρίστηκε ξαφνικά τα μακριά ξανθιά μαλλιά της οι σεναριογράφοι αναγκάστηκαν να αλλάξουν το σενάριο υποστηρίζοντας ότι η ηρωίδα έπαθε νευρικό κλονισμό και αμνησία. Στα 90’ς η Γουινόνα Ράιντερ διάλεξε ένα κοντό κούρεμα αποπνέοντας το γκραντζ στυλ της εποχής ενώ το 2000 η Χάλυ Μπέρυ, η Κέητ Μος και η Κίρα Νάιτλι έδωσαν μαθήματα στυλ δίνοντας σ’ ένα εντελώς άγριο και ανδρικό λουκ μια ρομαντική, κοριτσίστικη διάθεση.
Η ηθοποιός Μισέλ Γουίλιαμς, δοκίμασε αυτό το λουκ στο Φεστιβάλ των Καννών πριν δύο χρόνια και δεν το αποχωρίστηκε έκτοτε. Αντίθετα η βρετανίδα Αγκνες Ντέην (η οποία μάλιστα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της ταινία) επέλεξε ένα αγορίστικο κούρεμα απόλυτα πανκ και απόλυτα βουτηγμένο στο ντεκαπάζ.
Η πρώην Ερμιόνη, Εμμα Γουότσον κέρδισε περισσότερους πόντους στυλ όταν αποφάσισε να αποχαιρετήσει την μακριά καστανόξανθη χαίτη της. Με αυτό το βήμα είπε αντίο και στις μέρες της ως μέλος του καστ της σειράς «Χάρρυ Πότερ» και κέρδισε την προσοχή των σχεδιαστών. Ενώ η τελευταία που επέλεξε αυτή την οδό ήταν η Ανν Χάθαγουεϊ για το ρόλο της ως Φαντίν στην νέα κινηματογραφική εκδοχή των «Αθλίων». Το «pixie cropped» κούρεμα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για εφέτος το καλοκαίρι, εσείς θα το τολμήσετε;


















Πηγή:tovima.gr

No comments:

Post a Comment

More + More