Pages

www.lifeloveslife.com.......................Ότι μας κάνει να χαμογελάμε είναι σημαντικό....................



ROLLING POSTS

Thursday 29 March 2012

ΘΕΑΤΡΟ: ΕΠΙΤΥΧΙΑ για το ΝΙΚΟΛΑΙΔΕΙΟ Γυμνάσιο ΠΑΦΟΥ


Αποτελέσματα 23ων Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου28/03/2012

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, συνδιοργανωτές των Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου, ανακοινώνουν τη συμπλήρωση του προγράμματος παραστάσεων από τα Σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης στα πλαίσια των Αγώνων και επιθυμούν αφενός να συγχαρούν όλους τους συμμετέχοντες στις παραστάσεις και αφετέρου να απευθύνουν θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια εκατοντάδων μαθητών και καθηγητών που συμβάλλει τα μέγιστα στη θεατρική αγωγή και τη θεατρική ανάπτυξη της Κύπρου.
Τέσσερις Κριτικές Επιτροπές , μία για κάθε γεωγραφική περιφέρεια στο Σύγχρονο Θέατρο και μία για όλη την Κύπρο στο Αρχαίο Δράμα, είδαν όλες τις παραστάσεις και ανέδειξαν τις παραστάσεις που ξεχώρισαν, από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Στο Αρχαίο Δράμα, λόγω του μικρού αριθμού συμμετοχών από Γυμνάσια, δεν απονεμήθηκε ξεχωριστό βραβείο Γυμνασίων.
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΠΑΦΟΥ


Γυμνάσιο: Νικολαΐδειο Γυμνάσιο Πάφου
, με το έργο «Ο Φιλάργυρος» του Μολιέρου

Λύκειο: Απεήτειο Γυμνάσιο Αγρού
, με το έργο «Οι αγνοούμενοι (μια ενδιαφέρουσα ζωή)»
του Βασίλη Κατσικονούρη


Μεγάλη επιτυχία για το Νικολαίδειο Γυμνάσιο το μόνο σχολείο στην Πάφο που διακρίθηκε φέτος. Μακάρι να συνεχίσουν τα παιδιά να ενδιαφέρονται για το θέατρο και για την τέχνη γενικότερα.

Με την ευκαιρία πως θα γίνει η Πάφος πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης χωρίς ένα σοβαρό κτίριο για θέατρο?

Γράφει:ΑΝ.ΚΑ

No comments:

Post a Comment

More + More